velikosretnodijete pa bebac je bas veliki! Nek je s njim sve ok, a mirovanje je lakse uz jesensko vrijeme, izlaze nove sezone serija i tako 😁 a i dok krenete loziti, mozda se digne posteljica! 🤞 bellaluna i blaza (zaboravila sam komentirati kad je stavila) lijepe buse, ja sam ovaj puni tjedan preskocila slikanje...mozda iduci! salatice, samo ti nama opremaj Lenu, tako i treba! Ja sam se sinoc cula sa svekrvom, dogovorili smo da ce kupiti ipak AS, a i idemo iduci tjedan kod njih u Njemacku pa je rekla da cemo obilaziti trgovine s baby stvarcicama, valjda se i tamo misli isprsit 😂
url=https://lilypie.com]
velikosretnodijete pa bebac je bas veliki! Nek je s njim sve ok, a mirovanje je lakse uz jesensko vrijeme, izlaze nove sezone serija i tako 😁 a i dok krenete loziti, mozda se digne posteljica! 🤞 bellaluna i blaza (zaboravila sam komentirati kad je stavila) lijepe buse, ja sam ovaj puni tjedan preskocila slikanje…mozda iduci! salatice, samo ti nama opremaj Lenu, tako i treba! Ja sam se sinoc cula sa svekrvom, dogovorili smo da ce kupiti ipak AS, a i idemo iduci tjedan kod njih u Njemacku pa je rekla da cemo obilaziti trgovine s baby stvarcicama, valjda se i tamo misli isprsit 😂
hahaha opaaa 😍 Bice i za Doru svega haha 😊 Super, svasta mozes tamo naci 😊 Mogu misliti koliki su im baby centri 😶 Baci koju sliku haha.
Velikosretnodijete,
super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas... prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹
Ja sam danas morala obavljati neke stvari po gradu, ajme, nemam kondicije, preznojila sam se i uspuhala nakon 10 koraka. 😂😲😆 Pa kako cu nakon ovog mirovanja ista moci napraviti kada rodim. Iiiii pokupovala sam pola pekare, sve zivo bijelo brasno, slatko, sa sirom... Sad neznam kako cu to sve pojest 🙈 Nisam normalna, inace to ne jedem.
Vidim Ana da si pitala za e gradane i da si sredila u fini vec.. Kasno palim, ali mozda nekome pomogne- sa tokenima od vecine banaka mozete pristupiti na e gradani. Ja imam od rba na mobu i funkcionira (bez nepotrebnog odlaska u finu).
Klikerice svaka cast na izvjescu s tecaja, ja cu morati mirovati do kraja i nema sanse da me doktorica pusti da toliko sjedim, tako da za mene nema tecaja,a uz tvoje biljeske se osjecam kao da sam bila na tecaju.
Pticice zelim ti sto brzi oporavak i vristim na ovo za babu🤣
VSD super za malca, a posteljica se stigne podici. 😚
Velikosretnodijete,
super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹
Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu.
Velikosretnodijete,
Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹
Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu.
hahahahahahaha prejako 🤣 mislim da je i do mene i mog opisivanja i pisanja kada se uzivim hahahha 🤣 Evo nos mi je ledenica, ne moze njega promasiti hahahhaha 🤥🤣🤣🤣
Joj mene nervira ovaj novi dizajn, presla bih sve na fb hahaha. Ono mi je nekako toplo bilo, a ovo hladno, ne znam, prebijeloo.
Evo mene nakon par dana... Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij... Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna... Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima... Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata... Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔
Bruna možeš, i ja sam na svoju ruku prije nego mi je doktor sugerirao. Dovoljan ti je 1 dnevno
Evo mene nakon par dana… Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij… Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna… Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima… Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata… Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔
meni je na zadnjem pregledu rekao da uzmem magnezij po potrebi iako nisam imala nikakve prituzbe. Vjv ide s pretpostavkom da bi mogle krenut tegobe. Popila sam ga mozda 3-4 puta do sad kad bi osjetila veca probadanja. uzela sam magnezijev citrat u dm-u.
url=https://lilypie.com]
Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf...sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h...nego...citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM
Sortiraj odgovore
Najstariji