Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    28. Rujan 2018. 10:22

zvrkice, nas dvije se pratimo i kilazom, a skoro i terminom 
    Ja isto ne planiram prati navlake i to od novih kolica, stvarno mi to nema smisla, ionako ga ne planiram stavljati da lezi direktno na tkanini od kolica. Pospricat cu vjerojatno nekim dezinficijentom i to je to. 
    Hahaha, i meni ovo salaticino vise kao rucak djeluje.  I salatice, zasto te gledaju ispod oka sto preko reda ides, kod nas sami prozivaju trudnice na sljedece vadjenje krvi, ne trebamo se ni javljati? Pa logicno ako se mora vaditi u tocno odredjeno vrijeme da ces ici preko reda. Boze cudnog naroda. 

Luka ❤

• Dalal
    28. Rujan 2018. 10:27

Ne pamtim ko je Šta napisao ali evo da prijavim i da dečkići znaju malo nasikirati. Moj se prošli petak nije javljao nikako pa kao sto neko napisa skoro sam ruknula u plač. .Ali evo ga zato sad..lupa i dan i noć. .ljubi ga majka 😀. . 
    Salatice mislim da si ti pisala za muža. ..Hahah i moj je tako prošli vikend a fkt nije duuugoo. .i onda nema osjećaj koliko može popiti. .sreća on je kod kuće pio pa je sutradan bolovao ..Baš je bio smiješan 😀😀
    Čestitam curama na dobrim nalazima. .Ja tek imam termin za 10 dana da mi ponove šećer jer nalaz nije dobar. .Reducirala sam ja ishranu ali svejedno se bas brinem...
    Ne smijem reći da me Šta boli ili ne boli da ne ureknem 😀😀. .jedino muku mučim sa spavanjem. .što odspavam do 2 ujutro, odspavala sam 😀😀..pa onda namirujem po danu 😀

Ptičica
    28. Rujan 2018. 10:27

Salatice i Ana cestitke na velikih, okruglih 30tt! 😊
    Evo ja od doktorice, dobila sam dvije kutije ceporexa. Grlo,usi, nos, iskasljavanje sluzi, vec 5 dana ne jenjava. Al opet, mislim se, piti ili ne piti... i da, naravno da me u doktorice isao preci covjek od nekih 60ak godina jer ga boli ruka 😶 kad ga nisam pojela.. i naravno da ga nisam pustila prije sebe. Dapace, cak sam curi od 15ak godina koja je jedina bila prije mene rekla: nemoj se ljutit, uci cu prije tebe. Mala klimnula glavom kao da je to i logicno 😄 dobro vaspitana djevojka 😸
    I onda u ljekarni. Bila je guzva pa sam sjedila, i ustala kad je dosao red na mene. A kaze mi jedna gospoda koja je mislila prije mene: red ce ceka "u redu". Nisam joj trebala odgovorit jer joj je neka bakica odbrusila: sram vas bilo 😂😂 i tako. Sad idem odspavat jer me trese malo temperatura. Dok nikog nisam pojela.😆

• Dalal
    28. Rujan 2018. 10:32

Ptičice. .ako ništa drugo od alternativne medicine ne pomaže, popij lijek..da ne bude gore ne daj Boze. ..I ozdravi sto prije 😇

Ptičica
    28. Rujan 2018. 10:37

Dalal

Ptičice. .ako ništa drugo od alternativne medicine ne pomaže, popij lijek..da ne bude gore ne daj Boze. ..I ozdravi sto prije 😇

Ma kao vec 5 dana pijem cajeve, med, limun, inhaliram se, smrcem morslu vodu..al svako jutro se budim sa pritiskom u glavi, zujanjem u usima, zacepljenim nosom i bolnim grlom od disanja na usta. Tokom dana stanje bude puno bolje. I ujutro ista pjesma. 😐
    Nije mi gore, al ni bolje. Zato nisam pametna. Al ajde, vikend je pred nama pa nek imam uz sebe u slucaju nuzde, to mi je nekako bila misao vodilja 🤷‍♀️
    I hvala na lijepim zeljama 😘

du1988
    28. Rujan 2018. 10:55

allie, ma ostale dijelove necu prati. mislila sam samo tu navlaku iz kosare jer ce u njoj najvise biti. A onaj okolni dio je povezan skupa s madracem. A taj okolni dio ne mogu bas pustit da snjofa i zvace 😂 Mozda nije losa ideja s parnim cistacem, al mislim da cu okusat srecu na programu rucnog pranja! pticice, nasmijah se na gospodju i kraljicu bakicu! Sretno ostalima s nalazima, pregledima i ugodan dan svima! 😎

url=https://lilypie.com]

Ana89
    28. Rujan 2018. 11:05

Bila sam na FiNA- i. Postati ću i ja e građanin :p E nema više petljanja po uredima 😆😆😆

url=https://daisypath.com]

Ana89
    28. Rujan 2018. 11:08

Ptičica

Salatice i Ana cestitke na velikih, okruglih 30tt! 😊
    Evo ja od doktorice, dobila sam dvije kutije ceporexa. Grlo,usi, nos, iskasljavanje sluzi, vec 5 dana ne jenjava. Al opet, mislim se, piti ili ne piti… i da, naravno da me u doktorice isao preci covjek od nekih 60ak godina jer ga boli ruka 😶 kad ga nisam pojela.. i naravno da ga nisam pustila prije sebe. Dapace, cak sam curi od 15ak godina koja je jedina bila prije mene rekla: nemoj se ljutit, uci cu prije tebe. Mala klimnula glavom kao da je to i logicno 😄 dobro vaspitana djevojka 😸
    I onda u ljekarni. Bila je guzva pa sam sjedila, i ustala kad je dosao red na mene. A kaze mi jedna gospoda koja je mislila prije mene: red ce ceka "u redu". Nisam joj trebala odgovorit jer joj je neka bakica odbrusila: sram vas bilo 😂😂 i tako. Sad idem odspavat jer me trese malo temperatura. Dok nikog nisam pojela.😆

Hvala Ptičica!!! Još malo 😀😀
     Ja bila u dućanu. Čula sam opet da sam "debela" haha. Ženo, ja sam trudna, zašto si ti debela? 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    28. Rujan 2018. 11:11

VelikoSretnoDijete

Ja cekam pregled sada…nervoza uf.

Ja isto... #čekaonica #brojimpločice

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    28. Rujan 2018. 11:12

Allie pratimo se 😀 
    Jedino ne znam koji dezinficijens uzeti. Imam onaj sprej iz DMa, ali mi on smrducka jako i jak je pa se bojim.
    Jedino u ljekarnu pitati jer ipak će beba biti na tome.
    Možda Octenisept?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.