Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    28. Rujan 2018. 12:30

Salatica9192

Velikosretnodijete,
    super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
    Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹

Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu. 

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 12:41

nali

Salatica9192

Velikosretnodijete,
    super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
    Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹

Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu.

hahahahahahaha prejako 🤣 mislim da je i do mene i mog opisivanja i pisanja kada se uzivim hahahha 🤣 Evo nos mi je ledenica, ne moze njega promasiti hahahhaha 🤥🤣🤣🤣 
    Joj mene nervira ovaj novi dizajn, presla bih sve na fb hahaha. Ono mi je nekako toplo bilo, a ovo hladno, ne znam, prebijeloo. 

Bruna92
    28. Rujan 2018. 13:01

Evo mene nakon par dana... Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
    Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
    Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij... Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna... Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima... Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata... Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔

• zvrkica
    28. Rujan 2018. 13:15

Bruna možeš, i ja sam na svoju ruku prije nego mi je doktor sugerirao. Dovoljan ti je 1 dnevno

du1988
    28. Rujan 2018. 13:15

Bruna92

Evo mene nakon par dana… Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
    Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
    Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij… Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna… Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima… Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata… Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔

meni je na zadnjem pregledu rekao da uzmem magnezij po potrebi iako nisam imala nikakve prituzbe. Vjv ide s pretpostavkom da bi mogle krenut tegobe.  Popila sam ga mozda 3-4 puta do sad kad bi osjetila veca probadanja.  uzela sam magnezijev citrat u dm-u.

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    28. Rujan 2018. 13:54

Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf...sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h...nego...citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM

du1988
    28. Rujan 2018. 14:03

pepe1907

Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf…sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h…nego…citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM

Meni u trudnickoj pise po ZM iako se zna tocan dan ovulacije i embriotransfera.

Ana89
    28. Rujan 2018. 14:04

du1988

pepe1907

Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf…sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h…nego…citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM

Meni u trudnickoj pise po ZM iako se zna tocan dan ovulacije i embriotransfera.

Meni je ZM i ultrazvuk isto 😀 Ja nemam tih dvojbi. 

url=https://daisypath.com]

Ana89
    28. Rujan 2018. 14:06

Bruna92

Evo mene nakon par dana… Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
    Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij… Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna… Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima… Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata… Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔

Na svoju ruku. Rekla sam i doktorim, nemaju ništa protiv, štoviše 😀. Magnezij citrat po 3 x na dan. Vjerujem da me spasilo od mnogih kontrakcija.

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    28. Rujan 2018. 14:10

Ana od kolko mg pijes?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.