Velikosretnodijete,
super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹
Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu.
Velikosretnodijete,
super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah.
Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas… prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹
Hahahaha citam i ne kuzim.. Tj meni ocito treba da skuzim.. Ja sam mislila da su stavili frizider u bebinu sobu.
hahahahahahaha prejako 🤣 mislim da je i do mene i mog opisivanja i pisanja kada se uzivim hahahha 🤣 Evo nos mi je ledenica, ne moze njega promasiti hahahhaha 🤥🤣🤣🤣
Joj mene nervira ovaj novi dizajn, presla bih sve na fb hahaha. Ono mi je nekako toplo bilo, a ovo hladno, ne znam, prebijeloo.
Evo mene nakon par dana... Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij... Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna... Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima... Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata... Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔
Bruna možeš, i ja sam na svoju ruku prije nego mi je doktor sugerirao. Dovoljan ti je 1 dnevno
Evo mene nakon par dana… Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
Vidim da su vijesti s pregleda odlicne (cervikse i posteljice necemo komentirat jer ce to sve bit dobro 💪) 😊
Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij… Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna… Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima… Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata… Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔
meni je na zadnjem pregledu rekao da uzmem magnezij po potrebi iako nisam imala nikakve prituzbe. Vjv ide s pretpostavkom da bi mogle krenut tegobe. Popila sam ga mozda 3-4 puta do sad kad bi osjetila veca probadanja. uzela sam magnezijev citrat u dm-u.
url=https://lilypie.com]
Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf...sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h...nego...citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM
Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf…sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h…nego…citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM
Meni u trudnickoj pise po ZM iako se zna tocan dan ovulacije i embriotransfera.
Vec 3 dana ujutro hodam po bolnicama, vucaram se po busevima i tramvajima, kasnije tecaj i ja sam mrtav indijanac..jos kak ovaj tj.lose spavam tj.ne spavam..uf…sad kad dođem doma odo na kauč i ima da spavam do 17h…nego…citam ja i sad me sve zbunilo. Koja nam je tocniji termin za porod? onaj po uzv ili po ZM? meni je razlika u 10ak dana tak da ja ipak mislim da je po ZM
Meni u trudnickoj pise po ZM iako se zna tocan dan ovulacije i embriotransfera.
Meni je ZM i ultrazvuk isto 😀 Ja nemam tih dvojbi.
url=https://daisypath.com]
Evo mene nakon par dana… Otkako je zahladilo u Splitu ja sam ko nova! Letim na sve strane, uzivam u vremenu, bas sam presretna i jedva sam docekala ovo osvjezenje. 😁
Nego, imam jedno pitanje za cure koje koriste magnezij… Jel vam svima preporucio ginekolog ili neke od vas uzimaju "na svoju ruku"? Ja ne pijem nista osim sta sam u pocetku pila novalac prenatal dok mi ginekologica nije rekla da vise ne trebam piti jer je proslo prvo tromjesecje i krvna slika mi je odlicna… Ali, zadnjih tjedan dana dok spavam me prilikom svakog okretanja uhvate grcevi u listovima… Svaku noc! Prije sam puno trenirala pa sam se ispraksirala da odmah povucem stopalo prema sebi pa prode ali to mi nije rjesenje s obzirom da me svaku noc hvata… Mogu uzeti sama neki magnezij? 🤔
Na svoju ruku. Rekla sam i doktorim, nemaju ništa protiv, štoviše 😀. Magnezij citrat po 3 x na dan. Vjerujem da me spasilo od mnogih kontrakcija.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji