Jutro cure
Salatice i mene je moja sinoc posteno izlupala,al da me je brinula,brinula me je stvarno. Sretno na pretragi.
Ako jos netko ima pregled sretno.
jutro... ja jučer obavila OGTT, i danas ću nekad pokupit nalaz, a već jučer je elektronski stigao doktorici (valjda bi zvala da je nešto). Sad čekam 12.10. i idući pregled, i bit ću u 29.tjednu, i baš to vrime leti i leti...
što se tiče pranja opreme, ja isto sad sve moram oprati od stajanja 3,4 godine. i i meni je to najgore, skidanje sa AS i kolica... uf! i da, ja sam recimo onaj jastučić u košari kolica bila omotala u plahticu pamučnu i onda na to stavljala tetre. i tu plahtu bi povremeno prala, to mi je bilo praktično.
a dojenje... ja se nisam ništa posebno pripremala, uopće. i onda kako je moj malac bio na neonatologiji 7 dana, a bio je velika beba ,prve dane sam se izdajala jer je bio u toplom krevetiću (onaj zatvoreni) i one su mu bocom davale,. i kad je trebalo dojit, on je već dobro znao zahvatit, bio je jak :) :) od nekoliko prijateljica, sve one kojima su bile manje bebice teže im je bilo nego nas nekoliko koje smo rodile bebe preko 4 kg. Naravno, to ne mora ništa značiti, ali stavite sebi u glavu da će te probat sve, jer to je nešto sasvim novo i nitko se ne može 100% na to pripremit. Ali si ne stvarajte unaprijed presing oko toga, polako i pitajte patronažnu za savjet, kad dođe doslovno joj recite da pogleda kako vi to i nek vam namjesti bebu kako treba (ako vam se neda slušat mame,bake,tetke,strine itd). sad se još opustite i uživajte ova 2,3 miseca ... bit će kako bude :)
Lovre
r. br. mama, termin, spol/ime
65. Sandrica30, 2019.01.10., -,
Maggie85, svaka čast na ovome..ima nas puno baš..mali update..u mene je cura koja još nema ime
I kod mene update, broj 43. cura isto :)
Hvala cureee 😘 Izvadila prvo i doruckovala (mesni gulas, kukuruz kuvani, jedna pogacica i kupus salata - sve mala porcija, ono nisam se prejela i popila sam mali sok od borovnice, na eks haha). Valjda je ok dorucak, msm da nisam prerjerala xD Ali kad ja inace jedem ujutru "obilnije" i slatkoo, itd hahaha. Prikazace pravo stanje. Sad cekati sat, pa jos sat. Lezimo u autu hahahahh na parkingu.
Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe... A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
Blaza, znaci i tvoja je kasnije nadoknadila. Jooj, cure nas vise sikiraju nego djecaci ovdje na forumu, kad razmisljam hahaha. 😋😍
Hvala cureee 😘 Izvadila prvo i doruckovala (mesni gulas, kukuruz kuvani, jedna pogacica i kupus salata - sve mala porcija, ono nisam se prejela i popila sam mali sok od borovnice, na eks haha). Valjda je ok dorucak, msm da nisam prerjerala xD Ali kad ja inace jedem ujutru "obilnije" i slatkoo, itd hahaha. Prikazace pravo stanje. Sad cekati sat, pa jos sat. Lezimo u autu hahahahh na parkingu.
Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe… A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
Blaza, znaci i tvoja je kasnije nadoknadila. Jooj, cure nas vise sikiraju nego djecaci ovdje na forumu, kad razmisljam hahaha. 😋😍
A curice su općenito malo kompliciranije Salatice 😆😆, priroda nam je podarila jedinstvene uloge pa odmah treniramo baby koračićima kako si( ili drugima) komplicirati život 😆😆😉. Pogledaj samo nas. 😂😂😂
Moj muž je meni donio slanac u krevet, ofc od bijelog brašna, bijel da bjelji ne može biti. Loš je za moju dijetu😆😆. Još ga gledam 😗😗😗
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe… A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
A curice su općenito malo kompliciranije Salatice 😆😆, priroda nam je podarila jedinstvene uloge pa odmah treniramo baby koračićima kako si( ili drugima) komplicirati život 😆😆😉. Pogledaj samo nas. 😂😂😂
Moj muž je meni donio slanac u krevet, ofc od bijelog brašna, bijel da bjelji ne može biti. Loš je za moju dijetu😆😆. Još ga gledam 😗😗😗
Hahahaha, daa, u pravu si. Pa koliko joj je mama komplikovana, mora i ona biti 🤣 A kad slusam price sta sam radila sve... prije mi je bilo smijesno, sad nije bas hahaha, sta ako i Lena bude zloćo 😂 Necuu 🤣😌
Ma poruckaj ga. Mislim stvarno nemas neke alarmantne nalaze. Po meni to je za pripaziti se i ne pretjerivati sa slatkisima i tom nekom teskom hranom. Meni ako preporuce kao tebi, ja samo planiram da ne jedem snikerse, krempite hahah, punoo bijelog hljebaa, i to. Ostalo kao i do sad. S tim da ponekad se mora zgrijesiti hahhaa. E ako budu drama nalazi, to je druga prica, to cemo vidjeti onda 😋
Ja sam si sad takav doručak napravila, da ne mogu vjerovati kako je fino .Toatirala punozrnati kruh iz Lidla, prefin je. I napravila namaz od avokada, češnjaka i masl ulja, i namazala to i svježi sir na tost. Preeefino nešto!
Zadnja 2 avokada kupila i zaboravila, pa mi previše dozreli i morala sam baciti. Ovaj sam taman pogodila hahaha
Hahahaha, daa, u pravu si. Pa koliko joj je mama komplikovana, mora i ona biti 🤣 A kad slusam price sta sam radila sve… prije mi je bilo smijesno, sad nije bas hahaha, sta ako i Lena bude zloćo 😂 Necuu 🤣😌
Ma poruckaj ga. Mislim stvarno nemas neke alarmantne nalaze. Po meni to je za pripaziti se i ne pretjerivati sa slatkisima i tom nekom teskom hranom. Meni ako preporuce kao tebi, ja samo planiram da ne jedem snikerse, krempite hahah, punoo bijelog hljebaa, i to. Ostalo kao i do sad. S tim da ponekad se mora zgrijesiti hahhaa. E ako budu drama nalazi, to je druga prica, to cemo vidjeti onda 😋
Kažeš "zloća" 😁😁. Pa kako se boriti sa nekom svekrvom u budućnosti i sa svijetom kad si žena, ako si "dobrica" 😅😅😂😂😅.
Muškarci mogu biti i dobri, mogu si priuštiti, mi moramo biti zmajevi, ofc ovisno o situaciji. Meni moj kaže da mogu biti zeko ili zmaj. Po zaslugama 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
neko je neki dan spominjao da su svi nalazi u e-građani. i sad mi palo napamet, kako sam jučer radila OGTT da idem vidit, i stvarno, sve živo ima, ne mogu virovat da je bar to olakšano u našem zdravstvu. uglavnom, sve moguće terapije, u kojoj ljekarni sam predigla i koliko nadoplatila, do izabranih lječnika i nalaza. upravo sam si svoj nalaz isprintala hahahaha premoderno za RH ! a onda neki dan mi maloga naručili u bolnici kod gastroenteorologa 23.11., odlično za 2 mj!! :(
ugl, GUK natašte 4.1, nakon 60min 5.0 i nakon 120min 4.5
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji