Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    28. Rujan 2018. 08:38

Salatica9192

Hvala cureee 😘 Izvadila prvo i doruckovala (mesni gulas, kukuruz kuvani, jedna pogacica i kupus salata - sve mala porcija, ono nisam se prejela i popila sam mali sok od borovnice, na eks haha). Valjda je ok dorucak, msm da nisam prerjerala xD Ali kad ja inace jedem ujutru "obilnije" i slatkoo, itd hahaha. Prikazace pravo stanje. Sad cekati sat, pa jos sat. Lezimo u autu hahahahh na parkingu.
    Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe… A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
    Blaza, znaci i tvoja je kasnije nadoknadila. Jooj, cure nas vise sikiraju nego djecaci ovdje na forumu, kad razmisljam hahaha. 😋😍

A curice su općenito malo kompliciranije Salatice 😆😆, priroda nam je podarila jedinstvene uloge pa odmah treniramo baby koračićima  kako si( ili drugima) komplicirati život 😆😆😉. Pogledaj samo nas. 😂😂😂
    Moj muž je meni donio slanac u krevet, ofc od bijelog brašna, bijel da bjelji ne može biti. Loš je za moju dijetu😆😆. Još ga gledam 😗😗😗

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 08:45

Ana89

Salatica9192

Hvala cureee 😘 Izvadila prvo i doruckovala (mesni gulas, kukuruz kuvani, jedna pogacica i kupus salata - sve mala porcija, ono nisam se prejela i popila sam mali sok od borovnice, na eks haha). Valjda je ok dorucak, msm da nisam prerjerala xD Ali kad ja inace jedem ujutru "obilnije" i slatkoo, itd hahaha. Prikazace pravo stanje. Sad cekati sat, pa jos sat. Lezimo u autu hahahahh na parkingu.
    Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe… A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
    Blaza, znaci i tvoja je kasnije nadoknadila. Jooj, cure nas vise sikiraju nego djecaci ovdje na forumu, kad razmisljam hahaha. 😋😍

A curice su općenito malo kompliciranije Salatice 😆😆, priroda nam je podarila jedinstvene uloge pa odmah treniramo baby koračićima kako si( ili drugima) komplicirati život 😆😆😉. Pogledaj samo nas. 😂😂😂
    Moj muž je meni donio slanac u krevet, ofc od bijelog brašna, bijel da bjelji ne može biti. Loš je za moju dijetu😆😆. Još ga gledam 😗😗😗

Hahahaha, daa, u pravu si. Pa koliko joj je mama komplikovana, mora i ona biti 🤣 A kad slusam price sta sam radila sve... prije mi je bilo smijesno, sad nije bas hahaha, sta ako i Lena bude zloćo 😂 Necuu 🤣😌
    Ma poruckaj ga. Mislim stvarno nemas neke alarmantne nalaze. Po meni to je za pripaziti se i ne pretjerivati sa slatkisima i tom nekom teskom hranom. Meni ako preporuce kao tebi, ja samo planiram da ne jedem snikerse, krempite hahah, punoo bijelog hljebaa, i to. Ostalo kao i do sad. S tim da ponekad se mora zgrijesiti hahhaa. E ako budu drama nalazi, to je druga prica, to cemo vidjeti onda 😋

Jagodica86
    28. Rujan 2018. 08:46

Ja sam si sad takav doručak napravila, da ne mogu vjerovati kako je fino .Toatirala punozrnati kruh iz Lidla, prefin je. I napravila namaz od avokada, češnjaka i masl ulja, i namazala to i svježi sir na tost. Preeefino nešto!
    Zadnja 2 avokada kupila i zaboravila, pa mi previše dozreli i morala sam baciti. Ovaj sam taman pogodila hahaha 

AllieH
    28. Rujan 2018. 08:51

Ajme Jagodice, ovo zvuci preeeefino 😋😋😋

Luka ❤

Ana89
    28. Rujan 2018. 08:55

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

A curice su općenito malo kompliciranije Salatice 😆😆, priroda nam je podarila jedinstvene uloge pa odmah treniramo baby koračićima kako si( ili drugima) komplicirati život 😆😆😉. Pogledaj samo nas. 😂😂😂

Hahahaha, daa, u pravu si. Pa koliko joj je mama komplikovana, mora i ona biti 🤣 A kad slusam price sta sam radila sve… prije mi je bilo smijesno, sad nije bas hahaha, sta ako i Lena bude zloćo 😂 Necuu 🤣😌
    Ma poruckaj ga. Mislim stvarno nemas neke alarmantne nalaze. Po meni to je za pripaziti se i ne pretjerivati sa slatkisima i tom nekom teskom hranom. Meni ako preporuce kao tebi, ja samo planiram da ne jedem snikerse, krempite hahah, punoo bijelog hljebaa, i to. Ostalo kao i do sad. S tim da ponekad se mora zgrijesiti hahhaa. E ako budu drama nalazi, to je druga prica, to cemo vidjeti onda 😋

Kažeš "zloća" 😁😁. Pa kako se boriti sa nekom svekrvom u budućnosti i sa svijetom kad si žena, ako si "dobrica" 😅😅😂😂😅. 
    Muškarci mogu biti i dobri, mogu si priuštiti, mi moramo biti zmajevi, ofc ovisno o situaciji. Meni moj kaže da mogu biti zeko ili zmaj. Po zaslugama 😂😂

luks
    28. Rujan 2018. 09:01

neko je neki dan spominjao da su svi nalazi u e-građani. i sad mi palo napamet, kako sam jučer radila OGTT da idem vidit, i stvarno, sve živo ima, ne mogu virovat da je bar to olakšano u našem zdravstvu. uglavnom, sve moguće terapije, u kojoj ljekarni sam predigla i koliko nadoplatila, do izabranih lječnika i nalaza. upravo sam si svoj nalaz isprintala hahahaha   premoderno za RH ! a onda neki dan mi maloga naručili u bolnici kod gastroenteorologa 23.11., odlično za 2 mj!! :(
    ugl, GUK natašte 4.1, nakon 60min 5.0 i nakon 120min 4.5

Lovre

Ana89
    28. Rujan 2018. 09:19

Kako se registrirati na to? Mislim e građane? Moram to proučiti. Imam neke upute, ali čula sam da trebamo neki token? Ili što?

VelikoSretnoDijete
    28. Rujan 2018. 09:28

Ana - odes u finu i tamo trazis i instaliras si...ja imam preko fine i mtoken, mozes i ako imas onaj aai - tako sam ja dok sam studirala. Imas na njihovoj stranici sve kako mozes.
    Ja cekam pregled sada...nervoza uf.
    Sto se tice dojenja moja mama je sa mnom 2 mj pokusavala i nije odustala i zadnji put su rekli idu probat (nije odustajala i zboge povezanosti mame i bebe i mazenja) i primila sam sisu kao da sisam oduvijek :)

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

28. Rujan 2018. 09:28

Klikerica

du1988

Vracam se opet pranju navlaka s kolica…kod mene je madrac iz kosare usiven u navlaku…prati ili?? Strah me da se ta spuzva ne "izvitoperi"…a opet dijete staviti u neopranu navlaku…

Ma ja koga god vidim,uvijek kod glave imaju tetricu neku ili gazu… ne znam jel tko stavlja bebu direkt na navlaku… jer ono pljucne bljucka…tko bi to non stop prao… ne znam… mozda sam u krivu

Možda proći s onim parnim čistačem ili nečim. Dobila sam ali nisam još vidjela opcije

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 09:29

Gotovo jos jedno. Kako me gledaju sto ulazim preko reda hahahah 🤣 
    Ja sam veći zloćo bila prije nego sada haha. Redovno se tukla sa djecom, u kuci nikad nisam bila, trazili me ko zna koliko puta gdje sam nestala hahaha, poslije se docepala alkohola, cigareta, pubertet me zdrmao, svadje sa mamom i bratom (sa tatom sam jedino uvijek dobra bila) , svi su protiv mene, jooooojjjj... Ja sam primjerno i normalno dijete postala tek kad sam se udala hahahhaha. Zato sam sad uz njih puno i pomazemo se, moram im vratiti godine sikiracije. Ali mama skoro svaki dan pozeli da beba bude ista ja hahahaha, da vidim kako je njoj bilo 😶🙄 a i muz i gore radio svojim roditeljima do zenidbe, znaci... Leni nije sudjeno da bude mirnica hahhahhaha. 
    Joj tacno me mamite sa tim avokadom xD Nikad to jela nisam hahaha, to srecem samo u Top Chefu hahaha. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.