Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    28. Rujan 2018. 11:36

E tako Ana, zivot po pitanju dokumenata postaje malo laksi :)
    Gotova s pregledom insad se pridobila malo. Sve ok, samo je ta posteljica i dalje nisko. Cekamo Jos mj dana za konacnu dijagnozu, mozda se makne od usca. -.- uspjela sam se rasplakat na stolu, tako sam se nadala da ce se podic. Ali kao nema veze, sve je ok, malac je super, 650g. Usporiti, bez sexa (pravog 🤭) i ne dizati tesko - a grijemo na drva. Znaci muz je naje*** po pitanju nosenja drva ove godine. :( krenula sam
    Na pilates i imam upalu misica i za mene hiperaktivnu i negibljivu je to tako dosadno ali ocito ima smisla kad imam upalu nogu :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

BellaLuna
    28. Rujan 2018. 11:46

Bok cure, bravo svima za dobre preglede i nadam se da ce i vama koje jos cekate biti dobri nalazi :) 
    Evo jedna friska za pune tjedne od nas :)

• zvrkica
    28. Rujan 2018. 11:52

VelikoSretnoDijete podići će se, samo leži. Nema sjedenja i zaboravi ma kućanske poslove. Mužu neće ništa biti, vjeruj mi. 
    Ja sam na mirovanju bila zbog posteljice i podigla se. Sad sam zbog cerviksa. Sve se to izdrži i preživi.
    Ne znam jedino Jel ok da ideš na pilates zbog posteljice i vježbi,  znam da je meni doktor zabranio sve aktivnosti tada

BellaLuna 😍😍

Kolačići
    28. Rujan 2018. 11:54

Maggie85

Ako sam dobro pratila, cure:dečki=34:40!

Hej, možeš nadopuniti podatke, Momak mali (još bezimeni ) termin 16.12.

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 12:01

Pticice, 
    hvalaaaa 😍 Daa, bilo je "dvadesete gazim", a sada je "lete mi, lete tridesete" 🤣 bar se nadam.
    Joojjj, kupili smo autosjedalicu (jaje), igracku (bež/rozi mis koji svira kad ga povuces), termometar, pribor za noktice, dvije dude (dr. Brown) i 3 svedske/tetra pelene, opet sam zab koja je za sta, ona sto sluzi za kukove xD (pojma nemam koliko trebam kupiti, koliko ste vi?) i cetku za pranje flasica. Ono stihijski sam grabila xD Preeevise svegaaaa. Joj koliko je bolje kada hodas, nego online... A muza muka uhvatila 🤢 jauce, kuka. Ono bjezmo. A i ja sam se smorila. 

Klikerica
    28. Rujan 2018. 12:07

Natipkam vam detalje kasnije,lakše mi je s laptopa nego sa mobitela😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    28. Rujan 2018. 12:08

velikosretnodijete pa bebac je bas veliki! Nek je s njim sve ok, a mirovanje je lakse uz jesensko vrijeme, izlaze nove sezone serija i tako 😁 a i dok krenete loziti, mozda se digne posteljica! 🤞 bellaluna i blaza (zaboravila sam komentirati kad je stavila) lijepe buse, ja sam ovaj puni tjedan preskocila slikanje...mozda iduci! salatice, samo ti nama opremaj Lenu, tako i treba! Ja sam se sinoc cula sa svekrvom, dogovorili smo da ce kupiti ipak AS, a i idemo iduci tjedan kod njih u Njemacku pa je rekla da cemo obilaziti trgovine s baby stvarcicama, valjda se i tamo misli isprsit 😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 12:11

du1988

velikosretnodijete pa bebac je bas veliki! Nek je s njim sve ok, a mirovanje je lakse uz jesensko vrijeme, izlaze nove sezone serija i tako 😁 a i dok krenete loziti, mozda se digne posteljica! 🤞 bellaluna i blaza (zaboravila sam komentirati kad je stavila) lijepe buse, ja sam ovaj puni tjedan preskocila slikanje…mozda iduci! salatice, samo ti nama opremaj Lenu, tako i treba! Ja sam se sinoc cula sa svekrvom, dogovorili smo da ce kupiti ipak AS, a i idemo iduci tjedan kod njih u Njemacku pa je rekla da cemo obilaziti trgovine s baby stvarcicama, valjda se i tamo misli isprsit 😂

hahaha opaaa 😍 Bice i za Doru svega haha 😊 Super, svasta mozes tamo naci 😊 Mogu misliti koliki su im baby centri 😶 Baci koju sliku haha. 

Salatica9192
    28. Rujan 2018. 12:19

Velikosretnodijete, 
    super vijesti za bebaca 😍 Neka je on dobar 😊 Posteljica ima jos sanse da se podigne, a ako slucajno ne bi, sve je to rjesivo, znas i sama. 😘 A i kod mene se lozi, grijanje na pec i bas ne znam ko ce mi pomagati kad rodim i svi odu na posao. Opet cu pobjeci kod svojih hahahhahaah. 
    Evo me svratila do kuce svoje (udate haha) i u sobi gdje treba bebs biti, FRIZIDER. Mislim jeste da nije lozeno i otvoren na kip prozor, ali kod mojih i bez vatre nije ovako hladno. Imaju jacu izolaciju, sve po tavanu stiropor i ja govorila da i mi ovdje uradimo, ali stavljena sam na ignore haha. Ocigledno uzmi pare i kupi, ne zanima nas... prave se ludi svi, znaju da ne ugriju radijatori dovoljno 👹

• nali
    28. Rujan 2018. 12:25

Ja sam danas morala obavljati neke stvari po gradu, ajme, nemam kondicije, preznojila sam se i uspuhala nakon 10 koraka. 😂😲😆 Pa kako cu nakon ovog mirovanja ista moci napraviti kada rodim. Iiiii pokupovala sam pola pekare, sve zivo bijelo brasno, slatko, sa sirom... Sad neznam kako cu to sve pojest 🙈 Nisam normalna, inace to ne jedem. 
     Vidim Ana da si pitala za e gradane i da si sredila u fini vec.. Kasno palim, ali mozda nekome pomogne- sa tokenima od vecine banaka mozete pristupiti na e gradani. Ja imam od rba na mobu i funkcionira (bez nepotrebnog odlaska u finu).
    Klikerice svaka cast na izvjescu s tecaja, ja cu morati mirovati do kraja i nema sanse da me doktorica pusti da toliko sjedim, tako da za mene nema tecaja,a uz tvoje biljeske se osjecam kao da sam bila na tecaju.
    Pticice zelim ti sto brzi oporavak i vristim na ovo za babu🤣
    VSD super za malca, a posteljica se stigne podici. 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.