Moja frendica je vrlo rano odustala od dojenja jer "nije islo" i nije joj se dalo slusati malu kako cendra i tvrdi da se preporodila otkako je uvela dohranu. Ja ne znam kako ce biti, ali planiram ustrajati u dojenju koliko god bude moguce. spremna sam i da ce biti cendranja i svega, ali Boze moj…nekako cemo valjda pohvatati to sve!
Jel tvoja frendica i moja frendica? 😂 Potpis i na ostalo.
A za pranje jastucica, bas sam hjela reci da svi vecinom leze na tetrama, ja to isto mozda ne bih dirala i usudila se prati. 🤷🏽♀️
Luka ❤
Jutroo 😊
Ja na putu za labaratoriju za secer 😋 Mene je moja cura juce do suza dovela, nece da se mrdne, nema sanse, a valjda treba 10 pokreta u sat/dva. Mozda su i boli, ali sve nesto mini, kao da smo 22,23 nedelja, psihicka tortura. Joj kad je poslije krenula, bukvalno se ne smiruje. Znaci tako je vec neko vrijeme, promijenila je pokrete, vise pravi pomjeranja pa stomak se deformise, nego udarci neki. 😶
Sto se tice pranja, hmm, ja sam za to da operem, mrzim ono kad je novo (jednom sam na tv-u gledala sta se tu bakterija nalazi, na novim stvarima, iz zemalja porijekla i urezalo mi se u glavu), ali opet kad to raditi, kako ce se osusiti, hoce li se deformisati, ne bih ni to. A da, pelena ide radi bljuckanja, prao - ne prao. Mozda je danas kupim, pa cu pitati trgovce sta oni kazu, vjer nisam prva sto pita 😋
Srecno svima na pregledima i daa, sanjala sam i ja hororcinu, ne opisujem ga, posljedica jucerasnjeg strahovanja.
Jutroo 😊
Ja na putu za labaratoriju za secer 😋 Mene je moja cura juce do suza dovela, nece da se mrdne, nema sanse, a valjda treba 10 pokreta u sat/dva. Mozda su i boli, ali sve nesto mini, kao da smo 22,23 nedelja, psihicka tortura. Joj kad je poslije krenula, bukvalno se ne smiruje. Znaci tako je vec neko vrijeme, promijenila je pokrete, vise pravi pomjeranja pa stomak se deformise, nego udarci neki. 😶
Sto se tice pranja, hmm, ja sam za to da operem, mrzim ono kad je novo (jednom sam na tv-u gledala sta se tu bakterija nalazi, na novim stvarima, iz zemalja porijekla i urezalo mi se u glavu), ali opet kad to raditi, kako ce se osusiti, hoce li se deformisati, ne bih ni to. A da, pelena ide radi bljuckanja, prao - ne prao. Mozda je danas kupim, pa cu pitati trgovce sta oni kazu, vjer nisam prva sto pita 😋
Srecno svima na pregledima i daa, sanjala sam i ja hororcinu, ne opisujem ga, posljedica jucerasnjeg strahovanja.
Sretno na pretragi 😀😀😀.
Meni je moj sinoć izbio želudac. Toliko da mi je dio želučane dospio u usta. Samo sam ispljunula sva sreća. Inače i moj se većinom promjera tijelom, par puta na dan dođe do 10-ak puta kuckanja, nekad jačih nekad slabijih. Moramo i njih shvatiti: stan im je već uzak 😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro svima..
Sretno danas svima na pregledima
Ja sam tečaj već odradila u mom gradu, prošli je tjedan bio, 3 dana po 3 predavanja.
Najviše me se dojmilo baš o dojenju, puno jako dobrih informacija, i najbitnije koliko god nekad ne ide odmah, i nekome bude strašno, bitno je ne odustati odmah. A najviše žena odustane u prvih tjedan, dva..
Umirilo me to što imamo super patronaže za dojenje koje pomažu, i dolaze na poziv kad god zašteka... I stvarno jako puno znaju. A ja bi jako htjela dojiti, tako da se nadam da će sve biti ok.
Što se tiče pranja, ja dobivam polovna, baš kakva sam htjela kupiti, i pitam frendicu kako su zadovoljni, a onda meni, pa baš smo vas htjeli pitati jel bi htjeli da vam damo kolica, neće imati više djece, a ovo su nova, 2 god stara jedva. Joolz. Tako da odlično 😊😊 jedino sve treba oprati obavezno.
Jutro 😁
Sretno na pregledima svima danas.
Klikerice hvala na info vezano uz dojenje 😀 Valjda ćemo uspjeti
r. br. mama, termin, spol/ime
65. Sandrica30, 2019.01.10., -,
Maggie85, svaka čast na ovome..ima nas puno baš..mali update..u mene je cura koja još nema ime
url=https://lilypie.com]
Jutro cure
Salatice i mene je moja sinoc posteno izlupala,al da me je brinula,brinula me je stvarno. Sretno na pretragi.
Ako jos netko ima pregled sretno.
jutro... ja jučer obavila OGTT, i danas ću nekad pokupit nalaz, a već jučer je elektronski stigao doktorici (valjda bi zvala da je nešto). Sad čekam 12.10. i idući pregled, i bit ću u 29.tjednu, i baš to vrime leti i leti...
što se tiče pranja opreme, ja isto sad sve moram oprati od stajanja 3,4 godine. i i meni je to najgore, skidanje sa AS i kolica... uf! i da, ja sam recimo onaj jastučić u košari kolica bila omotala u plahticu pamučnu i onda na to stavljala tetre. i tu plahtu bi povremeno prala, to mi je bilo praktično.
a dojenje... ja se nisam ništa posebno pripremala, uopće. i onda kako je moj malac bio na neonatologiji 7 dana, a bio je velika beba ,prve dane sam se izdajala jer je bio u toplom krevetiću (onaj zatvoreni) i one su mu bocom davale,. i kad je trebalo dojit, on je već dobro znao zahvatit, bio je jak :) :) od nekoliko prijateljica, sve one kojima su bile manje bebice teže im je bilo nego nas nekoliko koje smo rodile bebe preko 4 kg. Naravno, to ne mora ništa značiti, ali stavite sebi u glavu da će te probat sve, jer to je nešto sasvim novo i nitko se ne može 100% na to pripremit. Ali si ne stvarajte unaprijed presing oko toga, polako i pitajte patronažnu za savjet, kad dođe doslovno joj recite da pogleda kako vi to i nek vam namjesti bebu kako treba (ako vam se neda slušat mame,bake,tetke,strine itd). sad se još opustite i uživajte ova 2,3 miseca ... bit će kako bude :)
Lovre
r. br. mama, termin, spol/ime
65. Sandrica30, 2019.01.10., -,
Maggie85, svaka čast na ovome..ima nas puno baš..mali update..u mene je cura koja još nema ime
I kod mene update, broj 43. cura isto :)
Hvala cureee 😘 Izvadila prvo i doruckovala (mesni gulas, kukuruz kuvani, jedna pogacica i kupus salata - sve mala porcija, ono nisam se prejela i popila sam mali sok od borovnice, na eks haha). Valjda je ok dorucak, msm da nisam prerjerala xD Ali kad ja inace jedem ujutru "obilnije" i slatkoo, itd hahaha. Prikazace pravo stanje. Sad cekati sat, pa jos sat. Lezimo u autu hahahahh na parkingu.
Inace muz sinoc prepio, konjina, povracao sinoc 2 puta i jutros, na parkingu hahahah 😶 sva sreca novi parking, nije uredjen, neko žbunje sa strane hahahhaa. Koji 🐴, reko ko je ovdje trudnica jbm li ti 😶 A rekla mu da ne pije, ispao iz forme, to je vjer salivalo u sebe... A dzabana sve bila, izbori ovdje, pa stranka koje je on clan pravila zurku.
Blaza, znaci i tvoja je kasnije nadoknadila. Jooj, cure nas vise sikiraju nego djecaci ovdje na forumu, kad razmisljam hahaha. 😋😍
Sortiraj odgovore
Najstariji