Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    27. Rujan 2018. 08:16

Ana89

Kani07

Posto su nam bebice zimske i sezona grijanja koristite li i koji ovlazivac zraka za prostoriju ?

Ja imam dovoljno vlage bez ovlaživača zraka. Ja ga moram još i sušiti onim aparatom - #životblizumora

Blago tebi😂
    I ja bi kraj mora.

💜Karla💜Nicol💙Anton

annchy17
    27. Rujan 2018. 08:16
    Nisu starke, neg ove patike, samo su bile s plavim mašnama.. Nemam jos slike od slikara..
    Nisu starke, neg ove patike, samo su bile s plavim mašnama.. Nemam jos slike od slikara..

Nali, nisu bile klasične starke nego ove patike samo sa plavim masnama. Nemam jos slike,a ja ih nisam poslikala... 
    Mina93 haljina je isto bila A kroja pa ih nitko nije vidio, evo i slike haljine.. :D
    Da, mi smo bas klasicnu svadbu, rijesili i sad smo bez brige, oko 120 ljudi, samo bliznja rodbina.  

Klikerice, dobro si ti to sve upamtila, korisne informacije i za nas ostale :)

luks
    27. Rujan 2018. 08:34

jutrooo cure, u nas prestala bura, i sad je lipo vedro sunčano. Najdraži su mi ovakvi dani, lagani dugi rukav, sunčane naočale, a ja još uvik nosim sandale😋😋 prošlih desetak dana su mi noge bile užarene, i sad mi ovo baš godi.
    Evo sad mirujem nakon 1.vađenja OGTT. Baš kažu laborantice da s tim sad kompliciraju, 3 puta vađenje itd. Ugl, preživila sam, sad opet na vađenje sa nekih pola sata, pa opet za dva.... Danas ne idem na posao  a popodne sa malcem i nećacima u kino 🤗🤗 

Lovre

Ana89
    27. Rujan 2018. 08:51

annchy17

Eto mene sa 10 kg više u 22 tjednu :P
    Sa prednje strane se ne vidi, sa boka itekako busica :D :D

Klikerice, dobro si ti to sve upamtila, korisne informacije i za nas ostale :)

Moja haljina nije skrivala bome😂😂. Ali sam je uzela 3 tj prije pa nije još imala ni bogznašta. Lijepa si bila 😀😀😀 Patikice Simpa 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    27. Rujan 2018. 08:52

Jutrooooo. Ja sam jos u krevetu,hladno pa je divno pod dekicom😍😍😍😍
    Jos kad se ne bi morala ustat jest provela bi ovdje citav dan

• Marti8
    27. Rujan 2018. 09:15

pepe1907

Samo za moje klokanice(letak još nije izašao) od 1.10 ima da dežurate ispred Lidla

Woooohoooo svako malo provjeravam kad ce staviti nesto za bebe😁😁 znaci 1.10 kampiramo ispred lidla🤣

pepe1907
    27. Rujan 2018. 09:16

Ja baš nosila krv za GUK profile, skoro me napala jer sam zadnji put nila 16.8 😂 nisam bila u zg 😂 pa kolko sam dobila kupila u zadnjih mj.dana...ne znam pa.je skoro poludila 😀 vazem se samo na pregledima zadnji put sam bila 8.8 pa 12.9 😁 pa je 1.5kg previse od 12.9...tolko bi trebala dobivat mjesecno...skoro sam joj rekla.da se ne drzim dijete 😀 3/4 uzorka su mi dobra to im je dovoljno 😂

pepe1907
    27. Rujan 2018. 09:19

Kaže Lilypie velikih 30tj 😍 💪 joc camo majo 

annchy17
    27. Rujan 2018. 09:31

Cure kaj vi koristite za zgaravicu? 

barbiemama
    27. Rujan 2018. 09:34

Pepe, čestitam na velikih 30. i mi ćemo još malo. to mi je bila neka brojka u glavi koju sam označila odavno kao "kraj je blizu". no, sada shvaćam da ima još puno do kraja :D

Annchy, meni je za žgaravicu ok Rennie :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.