Toliko stranica da je teško sve pročitat u kratko vrijeme ..
Čestitke svima na vjenčanjima,obranu diplomskog,dobrim nalazima iiiii svemu što sam zaboravila
Cure hvala na savjetu.. Zvala sam doktora, rekao je ipak da dodem u 6 da pogleda i da budem mirna. Premisljam se vec neko vrijeme oko odlaska na komplikacije, ovo mi je znak da idem, dosta je više letanja, treba usporit tempo i posvetit se ova zadnja 3 mj bebi i sebi..
Javi sto ti je rekao doktor. Nadam se da je sve ok.
Sve je ok, zatvoreno, plodna voda ok.. dobro je... :D
Sve je ok, zatvoreno, plodna voda ok.. dobro je… :D
Super,bolje da si otisla da si mirna.
Curke sta ste se usutile? Otkako je nova stranica odmah manje postova
I ja bas gledam reko mob mi steka ali stvarno curke su se stisale...a meni muz javlja da je L crveno grlo i da je promukao pa kaj nekaj vlada ili je to do toga kaj je krenuo u jaslice?
Ptičicepreslatko 😍😍😍
Kad su vec mijenjali ovaj forum, mogli su bar uvesti mogucnost editiranja posta te vise emojija. Nadam se da bar ovi koje imamo sad normalno rade preko desktop verzije. 🙄
To je i meni prvo palo na pamet. Umjesto da mijenjaju na bolje...
facebook.com/mamaimak/
Meri super, bitno da je beba OK 😀
Ja bila kod zubara, upaljeno zubno meso i nakon poroda umnjak mora van 🤥
Dobila Klavocin, ali rekao mi da provjerom sutra sa ginekologicom smijem li to piti.
Inače od njih dobijem proljev i candidu, a trenutno sada stavljam Lactogyn.
Evo da vas i ja kratko pozdravim, taman popodne krenula pisat post i mali mi se zbudio.. a nema sanse uz njega nesto natipkat, cim skuzi da imam mobitel u rukama odma vice “gasi mama mo” 🤣
Iako sam doma bas mi puno energije i vremena odlazi na njega, tj samo sam njemu posvecena... non stop izmisljamo neke igre, samo bi pricao i nesto ispitivao od kad je poceo brbljat, doslovno nemam ni pola sata mira uz njega.. nekad mu probam upalit crtic u nadi da cu bit free malo aliiii nema sanse 🙈 to malo koliko se sam igra uspijem nesto sredit po kuci, ves, ciscenje itd, srecom svekrva skuha rucak pa sam barem toga oslobodena 😁 Tak da cure koje mirujete, zavidim vam pomalo 😅 Iako se sjecam i sebe u prvoj trudnoci, bila mi je puna kapa kauca vise pod kraj, ali sad bih sve dala za tjedan dana mira, da samo lezim, gledam filmove, serije, procitam nesto... skoro pa ne znam vise kad se to zadnji put dogodilo, al dobro, za nekih 10-15 god cu vjerojatno zalit jer su odrasli kad me pocnu ignorirat u pubertetu 😂
Inace i mene prate sve te blagodati ovih zadnjih mjeseci trudnoce, nekak mi se cini ko da sam vec pred porod a ne da imam jos skoro 2 mjeseca. Vidim da prizeljkujete da se bebe pozure tjedan dva, pridruzujem se zeljama 😁
U pon sam na pregledu, jedva cekam... vec su mi se priblizili ovi zadnji tjedni tak da pretpostavljam da mi je ovo mozda cak i zadnji ultrazvuk kod mojeg doktora, jos eventualno briseve odradimo za tjedan dva i onda startam sa trudnickom ambulantom lagano 😳 postaje ozbiljno 😅
Vidim da sam se raspisala, koristim priliku dok nema malog da sve ispucam haha 🤪
Samo za moje klokanice(letak još nije izašao) od 1.10 ima da dežurate ispred Lidla
Evo da vas i ja kratko pozdravim, taman popodne krenula pisat post i mali mi se zbudio.. a nema sanse uz njega nesto natipkat, cim skuzi da imam mobitel u rukama odma vice “gasi mama mo” 🤣
Iako sam doma bas mi puno energije i vremena odlazi na njega, tj samo sam njemu posvecena… non stop izmisljamo neke igre, samo bi pricao i nesto ispitivao od kad je poceo brbljat, doslovno nemam ni pola sata mira uz njega.. nekad mu probam upalit crtic u nadi da cu bit free malo aliiii nema sanse 🙈 to malo koliko se sam igra uspijem nesto sredit po kuci, ves, ciscenje itd, srecom svekrva skuha rucak pa sam barem toga oslobodena 😁 Tak da cure koje mirujete, zavidim vam pomalo 😅 Iako se sjecam i sebe u prvoj trudnoci, bila mi je puna kapa kauca vise pod kraj, ali sad bih sve dala za tjedan dana mira, da samo lezim, gledam filmove, serije, procitam nesto… skoro pa ne znam vise kad se to zadnji put dogodilo, al dobro, za nekih 10-15 god cu vjerojatno zalit jer su odrasli kad me pocnu ignorirat u pubertetu 😂
Inace i mene prate sve te blagodati ovih zadnjih mjeseci trudnoce, nekak mi se cini ko da sam vec pred porod a ne da imam jos skoro 2 mjeseca. Vidim da prizeljkujete da se bebe pozure tjedan dva, pridruzujem se zeljama 😁
U pon sam na pregledu, jedva cekam… vec su mi se priblizili ovi zadnji tjedni tak da pretpostavljam da mi je ovo mozda cak i zadnji ultrazvuk kod mojeg doktora, jos eventualno briseve odradimo za tjedan dva i onda startam sa trudnickom ambulantom lagano 😳 postaje ozbiljno 😅
Vidim da sam se raspisala, koristim priliku dok nema malog da sve ispucam haha 🤪
I meni je pregled jedan dan slijedeći tjedan. Vidit ću malog žderonju 😁😁. Bit ću ili 30+ nešto ili 31 okruglo. Znači prvi CTG 😀😀So exicting 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji