Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    26. Rujan 2018. 20:39

ajme, već se vidim u pon kak trošim pare u Lidlu i prije posla se tučem s babama za slinčeke 😂

Sunflower! 🌻
    26. Rujan 2018. 20:43

Uaa, to od ponedjeljka robica u Lidlu? Ja cu morat ranije krenut na pregled da opustosim Lidl dok jos nisu sve razgrabili 😍

pepe1907
    26. Rujan 2018. 20:43

barbiemama

ajme, već se vidim u pon kak trošim pare u Lidlu i prije posla se tučem s babama za slinčeke 😂

I moj muž će 😂 u biti mogla bi sve uzet 🙈

barbiemama
    26. Rujan 2018. 20:46

pepe1907

I moj muž će 😂 u biti mogla bi sve uzet 🙈

i bodići su jeftini. a imam ih dovoljno već i ne bih trebala uzimati. ali znam da svejedno hoću 🙈

jel ima još kaj osim toga? 

Mina93
    26. Rujan 2018. 20:47

Pepe ti to imas neku vezu u lidlu? 😂

pepe1907
    26. Rujan 2018. 21:03

To je sve... dragi mi radi u Lidl nabava 😉

• tratinčica25
    26. Rujan 2018. 21:19

Pozdrav cure! 
    Ja sam nova tu, odnosno pratim vas ponekad, i evo želim vas pitati nešto,  možda cure koje imaju slican problem će znati.. 

Ugl. Trudna sam 29+2 ,  do sada je sve bilo u najboljem redu, trudnoća uredna!  Sad u zadnjih 3 tjedna (zadnji pregled -jučer) cerviks mi se smanjio s 41mm na 30 mm, dakle za 11 mm, i k tome mi je doktor rekao da je beba jako nisko. 
    Napomenuo mi je strogo mirovanje i to mi je i upisao u trudničku! 

Koliko vama cerviks iznosi u  30. tjednu?  I da li je ovo sve zabrinjavajuće?  Bojim se da ne bih se počela otvarati..
    I što uopce smatramo pod strogim mirovanjem?  Smijem li išta raditi? Lakše kućanske poslove?  

Baš sam zabrinuta.. 😖😖

Ivylee
    26. Rujan 2018. 21:26

Pepe pa zašto mi to radiš?! Rekla sam da neću više, a sad se već vidim kako se laktarim u Lidlu 🤣

• nali
    26. Rujan 2018. 21:34

tratinčica25

Pozdrav cure!
    Ja sam nova tu, odnosno pratim vas ponekad, i evo želim vas pitati nešto, možda cure koje imaju slican problem će znati..

Ugl. Trudna sam 29+2 , do sada je sve bilo u najboljem redu, trudnoća uredna! Sad u zadnjih 3 tjedna (zadnji pregled -jučer) cerviks mi se smanjio s 41mm na 30 mm, dakle za 11 mm, i k tome mi je doktor rekao da je beba jako nisko.
    Napomenuo mi je strogo mirovanje i to mi je i upisao u trudničku!

Koliko vama cerviks iznosi u 30. tjednu? I da li je ovo sve zabrinjavajuće? Bojim se da ne bih se počela otvarati..
    I što uopce smatramo pod strogim mirovanjem? Smijem li išta raditi? Lakše kućanske poslove?

Baš sam zabrinuta.. 😖😖

Dobrodosla ☺️
    Strogo mirovanje znaci ustati se za pojesti i osobnu higijenu. I nema sjedenja, nema pospremanja, saginjanja, stepenica, setnje, nicega. Meni se u 2 i pol tjedna bio skratio za preko 1 cm, evo sad smo na 2 cm. Odkada mirujem, tako stoji. Ne brini se, ali miruj, lijevi bok i bit ce sve uredu.

• tratinčica25
    26. Rujan 2018. 21:46

@nali - nakon koliko ti je opet narastao, tj. skočio za 1 cm.. ?  
    Ne znam da li mi zbog skraćivanja cerviksa na 30 mm prijeti kakva opasnost od prijevremenog? I jos k tome, odjednom je beba jako nisko... 😞 

Čitala sam da neke cure čak imaju i puno manje od mene, tipa 10 mm / 15 mm.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.