Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    26. Rujan 2018. 14:33

Zvala svoju gin, kaže mi žena da bez problema mogu na porodiljni 45 dana prije i da ne moram prije toga koristiti komplikacije, tak da po tome bi radila do 16.11. ali vidjet ćemo kak ću se osjećati i kaj će mi doktor reći. 

Noa 💙

• MeriM88
    26. Rujan 2018. 14:40

Cure hvala na savjetu.. Zvala sam doktora, rekao je ipak da dodem u 6 da pogleda i da budem mirna. Premisljam se vec neko vrijeme oko odlaska na komplikacije, ovo mi je znak da idem, dosta je više letanja, treba usporit tempo i posvetit se ova zadnja 3 mj bebi i sebi.. 

annchy17
    26. Rujan 2018. 14:40

nali

Posto smo dan na klokanici zapocelekukanjem i nastavile sa #svekrvama,moram nastaviti u tom tonu. 😁Ali prvenstveno mi treba savjetod nekog trudnog, zdravog razumapa reko da pitam svoje drage klokanice. Stigla mi je haljina s asosa ,uska bodycon, trudnicka,koju sam narucila za svoje vjencanje koje je za 2 tjedna. Pokazem ju svekrvi i ona viceplavaaaaaaa, pa di ces plavooooo.. Pa kad sam rekla da cu imat ili balerinke ili cizme ravne, dobro da je sjediila.. Pita me onak u poluderacini ajmeeee, pasta neces stikleeee?I kao, preusko joj je, da kak cu stat u haljinu.Najbolje da se u bijelu vrecu obucem da mi se trbuh ne vidii da sepospem sljokicama i hodam u onim stulama klaunovskim i jos k tome padnem. 🤡
    Moje pitanje je da li vi nosite stikle sada u trudnoci?U tenisicama se spopikavam, di cu stikle jos. Probala sam hodat danas u stiklama, ubila sam se skoro. Sta sam toliki slampo ili je to u trudnoci normalno? A k tome moram strogo mirovati, zaboravila sam hodati. Nekako bi bilo cudno vidjeti trudnicu s povecim trbuhom kako se muci jadna i nabada u stikletinama..
    I skoro zaboravih.. Prijavljujem pregled. Stigla s pregleda i cijelodnevnog lutanja nakon pregleda.. Cerviks 20mm stoji i dalje.. Tako da, strogo mirovanje i dalje, ali bitno da se ne smanjuje.. Bebica prije bila veca sad manja, al kao sve ok osim cerviksa.

Evo mene nakon skoro dva tjedna. 
    Mi imali svadbu u subotu, prosli tjedan momacka i djevojacka, pripreme maksimalno. Vec sam 3 dana snaha :D :D 
    Moram se nadovezati na ovo jer sam ja imala vjenčanicu, bijelu doduse, i kombinaciju sa plavim. I tako plavo bijele patike, tipa starke kao sto se danas nose., Moja svekrva isto kao i tvoja reagirala kaaaj,patike? ja sam smireno odgovorila, da patike, one za svadbu haha,kak se danas nosi :P
    I nikome nikaj, svi su se pomirili i svima bile lijepe.. 

Klikerica
    26. Rujan 2018. 14:43

Ja sam si danas izračunala kad ulazim u 37. tjedan kao neki novi deadline koji ću pratiti, da mi bude datum bliži i lakši za brojanje. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Neda30
    26. Rujan 2018. 14:53

Klikerica

Ja sam si danas izračunala kad ulazim u 37. tjedan kao neki novi deadline koji ću pratiti, da mi bude datum bliži i lakši za brojanje.

Haha...tako sam i ja Nova Godina mi je deadline...a sve dalje cemo u hodu dodavati😀

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• nali
    26. Rujan 2018. 14:57

annchy17

nali

Posto smo dan na klokanici zapocelekukanjem i nastavile sa #svekrvama,moram nastaviti u tom tonu. 😁Ali prvenstveno mi treba savjetod nekog trudnog, zdravog razumapa reko da pitam svoje drage klokanice. Stigla mi je haljina s asosa ,uska bodycon, trudnicka,koju sam narucila za svoje vjencanje koje je za 2 tjedna. Pokazem ju svekrvi i ona viceplavaaaaaaa, pa di ces plavooooo.. Pa kad sam rekla da cu imat ili balerinke ili cizme ravne, dobro da je sjediila.. Pita me onak u poluderacini ajmeeee, pasta neces stikleeee?I kao, preusko joj je, da kak cu stat u haljinu.Najbolje da se u bijelu vrecu obucem da mi se trbuh ne vidii da sepospem sljokicama i hodam u onim stulama klaunovskim i jos k tome padnem. 🤡
    Moje pitanje je da li vi nosite stikle sada u trudnoci?U tenisicama se spopikavam, di cu stikle jos. Probala sam hodat danas u stiklama, ubila sam se skoro. Sta sam toliki slampo ili je to u trudnoci normalno? A k tome moram strogo mirovati, zaboravila sam hodati. Nekako bi bilo cudno vidjeti trudnicu s povecim trbuhom kako se muci jadna i nabada u stikletinama..
    I skoro zaboravih.. Prijavljujem pregled. Stigla s pregleda i cijelodnevnog lutanja nakon pregleda.. Cerviks 20mm stoji i dalje.. Tako da, strogo mirovanje i dalje, ali bitno da se ne smanjuje.. Bebica prije bila veca sad manja, al kao sve ok osim cerviksa.

Evo mene nakon skoro dva tjedna.
    Mi imali svadbu u subotu, prosli tjedan momacka i djevojacka, pripreme maksimalno. Vec sam 3 dana snaha :D :D
    Moram se nadovezati na ovo jer sam ja imala vjenčanicu, bijelu doduse, i kombinaciju sa plavim. I tako plavo bijele patike, tipa starke kao sto se danas nose., Moja svekrva isto kao i tvoja reagirala kaaaj,patike? ja sam smireno odgovorila, da patike, one za svadbu haha,kak se danas nosi :P
    I nikome nikaj, svi su se pomirili i svima bile lijepe..

Ooo cestitam 🥂🎉🥂🎉 Bitno da je proslo sve ok i da ti nitko nije radio probleme i da ste se lijepo proveli. Stvarno u sta se ljudi sve uplicu.. Al dobro, ti si radila svadbu, mi idemo maticaru i mozda  u restoran, nas 15.. Ovisi da li cu imati dozvolu doktora za sjedenje. Ma mojoj ti je svekici bitno da pokaze slike frendicama ☺️ Eeee vidis,sad si mi dala ideju za starke, ha zakon, mislim da bi mene zrezala sa slike kad bi ja bila u starkama. Morat cu u neki shopping po starke 🤣

• nali
    26. Rujan 2018. 15:05

MeriM88

Cure hvala na savjetu.. Zvala sam doktora, rekao je ipak da dodem u 6 da pogleda i da budem mirna. Premisljam se vec neko vrijeme oko odlaska na komplikacije, ovo mi je znak da idem, dosta je više letanja, treba usporit tempo i posvetit se ova zadnja 3 mj bebi i sebi..

Javi sto ti je rekao doktor. Nadam se da je sve ok.

du1988
    26. Rujan 2018. 15:17

annchy, cestitam na ulasku u bracne vode! 😊 ptičice, rucica je sve 😍😍 meni vrijeme tako brzo prolazi...danas sam puna energije, kuham, cistim kupatilo, samo smisljam sta cu dalje, ali gledat cu se izvaliti bar pola sata-malo opruziti noge 😂

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    26. Rujan 2018. 15:22

Pticice  cjelo vrijeme jucer listam i cekam da nam javis dojmove s pregleda, bitno da je sve dobro ali slikica je prefora 😍😍😍
    Drage moje klokanice sad tek vidim kad sam se i ja bacila malo kupovat koja je to zaraza i bas ono kad probijes led nemozes stat heheh evo jos par sitnica kaj sam uzela u bubamari i pepco 

pepe1907
    26. Rujan 2018. 15:47

_lily_0

Pticice cjelo vrijeme jucer listam i cekam da nam javis dojmove s pregleda, bitno da je sve dobro ali slikica je prefora 😍😍😍Drage moje klokanice sad tek vidim kad sam se i ja bacila malo kupovat koja je to zaraza i bas ono kad probijes led nemozes stat heheh evo jos par sitnica kaj sam uzela u bubamari i pepco

Pepco ima novu robu?aaaa moram po ovo odjelce i hlacice i sve 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.