Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnaO
    27. Rujan 2018. 10:20

Curke ko nam radi tablicu nisam zapamtila trudnicki mozak...nadam se da bude skoro neki up date 😁

• zvrkica
    27. Rujan 2018. 10:22

Klikerica

Danas nam je punih 6 mjeseci kako kliker živi pod maminim srcem - slavimoooo! Woo hooo!😇❤👶🧦

Jao 😍😍😍😍 

m.girl6
    27. Rujan 2018. 10:43

Jutro curke :))
    Hvala za lidl, ja ujutro u pola 7 već tražila katalog po internetu, budim muža i kažem mu da ću kampirati u pon prije pregleda, imala sam neki filing da će biti za naše bebije stvarčica dobrih. 
    Ja ću uzeti bodije 50/56 zelene i veći brojček žute, jer ovih od broja 62 već imam plavkastih i doma. Uzet ću i čarapice i žute i zelene i podbratke, ajme tući ću se sa babama, haha super kaj nisam u pon na poslu ne moram šefa tražiti da me pusti u jutarnji šoping za bebu. 
    Jučer sam se jako splašila, tj još uvijek sam u laganom šoku, idem se otuširati i normalno operem se "dole" i kak se prošla sa rukom osjetila sam da mi je malo ko naotečena i ispupčeno, nisam jučer ništa radila, ali na poslu sjedim 8 sati, legla sam samo sat vremena doma i opet otišla na rođendan. Tak se bojim da će mi reći u pon u trudničkoj da moram strogo mirovati. Baš sam prestrašena malo, cure ima koja iskustva takvih? 

Noa 💙

• nali
    27. Rujan 2018. 11:01

Pepe cestitke na velikih 30 tjedana i klikerice na punih 6 mjeseci 🎉🥂🎈
    annchy17 slatke tenisice i bas si bila zgodna mlada. 😘
    Enna divna i pidzamica i trudnica. 😍 Gdje si kupila pidzamu?
    Jaaaaao vec vidim u ponedjeljak kako se trudnice tuku u lidlu 🤣

du1988
    27. Rujan 2018. 11:11

pepe i klikerice, cestitke punim tjednima (klikerice, mi smo tu negdje po terminu 😂)!! I religiozno pratim tvoje zabiljezbe s predavanja, hvala na svakoj info! enna, pidzama je stvarno preslatka! Trebala bi jedan savjet od vas.. obzirom da su moji kupili kolica, muzeva sestra ce kupiti krevetic, ostaju nam njegovi roditelji koji su se ponudili uzeti sto jos treba od tih "vecih" stvari. Treba mi susilica, ali to cemo mi uzeti jer pretpostavljam da oni zele nesto bas za bebu...pada mi na pamet jedino autosjedalica kad preraste ovu sto sam dobila s kolicima (do 10kg). Pada li vama neka bolja ideja? 😳

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    27. Rujan 2018. 11:18

du1988

pepe i klikerice, cestitke punim tjednima (klikerice, mi smo tu negdje po terminu 😂)!! I religiozno pratim tvoje zabiljezbe s predavanja, hvala na svakoj info! enna, pidzama je stvarno preslatka! Trebala bi jedan savjet od vas.. obzirom da su moji kupili kolica, muzeva sestra ce kupiti krevetic, ostaju nam njegovi roditelji koji su se ponudili uzeti sto jos treba od tih "vecih" stvari. Treba mi susilica, ali to cemo mi uzeti jer pretpostavljam da oni zele nesto bas za bebu…pada mi na pamet jedino autosjedalica kad preraste ovu sto sam dobila s kolicima (do 10kg). Pada li vama neka bolja ideja? 😳

Veca komoda neka sa stalkom za podlogom za presvlacenje, stolica za hranjenje bebe, ona neka ljulja za bebe haha ili autosjedalica sto ti kazes. Sve je to korisno 😊
    Pepe i Klikerice, cestitkeee 🎊 😍 Pepe, sutra ti se pridruzujem 😍
    To sam zaboravila komentarisati, pidzamuuu, da. Skroz je u mom fazonu, tufnicee 😍

Klikerica
    27. Rujan 2018. 11:19

Nije ti na odmet ni ona ležaljka u kojoj ti beba bude preko dana u dnevnom boravku kao, mislim neće cijeli dan biti u krevetiću i na rukama, a jaje baš nije zdravo da u njemu leži po danu. Nešto što ćeš moći staviti na kauč, da beba leži u tome, da ju imaš na oku... to mi je prvo palo na pamet. Autosjedalica će doći, ali ono tek kad bude beba samostalno stajala, a ima nama do tada još jako puno... ili recimo kažeš im da uzmu onaj vrtić za igranje + posteljina - nije ni to baš jeftino. Ili putni krevetić kad budete išli u Slavoniju ili negdje da ima beba svoj mir... ili hranilica kada krene sjediti da ti bude zgodnije hranjenje... pa ja bi se sjetila cijelog popisa da mi se tako nude 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    27. Rujan 2018. 11:21

m.girl6

Hvala za lidl, ja ujutro u pola 7 već tražila katalog po internetu, budim muža i kažem mu da ću kampirati u pon prije pregleda, imala sam neki filing da će biti za naše bebije stvarčica dobrih.
    Ja ću uzeti bodije 50/56 zelene i veći brojček žute, jer ovih od broja 62 već imam plavkastih i doma. Uzet ću i čarapice i žute i zelene i podbratke, ajme tući ću se sa babama, haha super kaj nisam u pon na poslu ne moram šefa tražiti da me pusti u jutarnji šoping za bebu.
    Jučer sam se jako splašila, tj još uvijek sam u laganom šoku, idem se otuširati i normalno operem se "dole" i kak se prošla sa rukom osjetila sam da mi je malo ko naotečena i ispupčeno, nisam jučer ništa radila, ali na poslu sjedim 8 sati, legla sam samo sat vremena doma i opet otišla na rođendan. Tak se bojim da će mi reći u pon u trudničkoj da moram strogo mirovati. Baš sam prestrašena malo, cure ima koja iskustva takvih?

Ne znam sta je normalno ali tako mi je zadnjih mjesec ,na mirovanju sam sa skracenim cerviksom i vrh prsta otvorena 😊,ne palasim te ali evo ne znam jel normalno da je ispupceno😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    27. Rujan 2018. 11:22

Hvala cure na lijepim željama... htjela sam samo reći da je meni ovih 6 mjeseci bila neka barijera u glavi... od početka stalno mislim, joj ma sve to super, ali da mi je doći do 6 mjeseci... znam da se beba sada ne može još roditi i da je premalena itd. ali oprala me neopisiva sreća što se konačno mogu veseliti bez te neke barijere u glavi. Uf! Suzica u oku... a sutra idemo na 4D ultrazvuk da nam kliker pokaže guzu i leđa :D

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    27. Rujan 2018. 11:28

Kani07

m.girl6

Ne znam sta je normalno ali tako mi je zadnjih mjesec ,na mirovanju sam sa skracenim cerviksom i vrh prsta otvorena 😊,ne palasim te ali evo ne znam jel normalno da je ispupceno😂😂😂

Sad razgovaram sa jednom trudnicom i kaže da je to kakti sve ok, dok god ne krvarim odnosno nemam pritisak, ali znam i sama da mi inače nije tak "dolje" situacija.  Još sam se danas dogovorila poslije posla za kavu, ali sve si mislim da idem odmah doma i da ležim cijelo popodne, tj do pon da strogo mirujem da bude sve ok na kontroli. Neću paničariti, ali ne želim ni ugroziti dijete koje smo čekali preko 2 godine. 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.