Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    27. Rujan 2018. 07:11

Jutroo 😘
    Barbie, 
    uzmi zasluzen odmor 😊 Pocinjem vam se diviti kako mozete raditi u ovom stadijumu trudnoce 🤗🤗
    Zvrkice, 
    uzmi i onu Parodontax pastu za zube. Meni su oticale i bile bolne desni (pulsirale znaci) prije par mjeseci i od kada nju koristim, nemam problema. Neko ju je i spominjao, mozda bas ti, ja nikako da napisem u vezi nje.
    Ja sam sinoc/jutros ustajala 3 puta u wc i da pijem vodu sa kojom sam razblazivala zgaravicu. Na kraju sam se podigla u polulezeci polozaj i tad je stalo. Sad mi zeludac kao da ne radi, ne osjecam glad, naduvan, ono nemam 100% vazduh. Tako se to hoce kada POZDEREM picu u 8 sati navece hahaha 🙄😏 ups.
    Sad ustala, cekam da ogladnim i bebu da se malo aktivnije javi (nije se jos probudila izgleda xD).
    Srecno svima na pregledimaa 😘

VelikoSretnoDijete
    27. Rujan 2018. 07:19

Jutro zene, procitam danas zaostatke, samo da prijavim lidl od iduceg tjedna :D 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Duda
    27. Rujan 2018. 07:29

Dobro jutro svim trbuščićima 😉 
    Klikerice, svaka čast, fino si ti to zabilježila, sve korisne informacije ☺
    Kod mene ništa novo za prijaviti, čekamo ponedjeljak i pregled. Sretno svima koji idu danas! ☺
    Netko je bio stavljao one water vlažne maramice i usporedbu cijena, ne znam je li nam rano to kupovati al evo da znate da su od danas u Kauflandu na akciji

• Kani07
    27. Rujan 2018. 07:40

Jutro cure!
    Drago mi je za dobre vijesti s pregleda😁 nek samo nastavi.
    Curke sve od reda ste divne trudnice😍,ne znam ko je vise sta stavljao.
    Ja prijavljujem i dalje nespavanje,cesce Bh kontrakcije ,noge i ruke mi ne oticu niti malo ali zato usne jesu .Zgaravica prisutna ali to mi vise normalno postalo i raspolozenje mi je 0 bodova.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    27. Rujan 2018. 07:42

Posto su nam bebice zimske i sezona grijanja koristite li i koji ovlazivac zraka za prostoriju ?

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    27. Rujan 2018. 08:08

Kani07

Posto su nam bebice zimske i sezona grijanja koristite li i koji ovlazivac zraka za prostoriju ?

Ja imam dovoljno vlage bez ovlaživača zraka. Ja ga moram još i sušiti onim aparatom - #životblizumora

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    27. Rujan 2018. 08:16

Ana89

Kani07

Ja imam dovoljno vlage bez ovlaživača zraka. Ja ga moram još i sušiti onim aparatom - #životblizumora

Blago tebi😂
    I ja bi kraj mora.

💜Karla💜Nicol💙Anton

annchy17
    27. Rujan 2018. 08:16
    Nisu starke, neg ove patike, samo su bile s plavim mašnama.. Nemam jos slike od slikara..
    Nisu starke, neg ove patike, samo su bile s plavim mašnama.. Nemam jos slike od slikara..

Nali, nisu bile klasične starke nego ove patike samo sa plavim masnama. Nemam jos slike,a ja ih nisam poslikala... 
    Mina93 haljina je isto bila A kroja pa ih nitko nije vidio, evo i slike haljine.. :D
    Da, mi smo bas klasicnu svadbu, rijesili i sad smo bez brige, oko 120 ljudi, samo bliznja rodbina.  

Klikerice, dobro si ti to sve upamtila, korisne informacije i za nas ostale :)

luks
    27. Rujan 2018. 08:34

jutrooo cure, u nas prestala bura, i sad je lipo vedro sunčano. Najdraži su mi ovakvi dani, lagani dugi rukav, sunčane naočale, a ja još uvik nosim sandale😋😋 prošlih desetak dana su mi noge bile užarene, i sad mi ovo baš godi.
    Evo sad mirujem nakon 1.vađenja OGTT. Baš kažu laborantice da s tim sad kompliciraju, 3 puta vađenje itd. Ugl, preživila sam, sad opet na vađenje sa nekih pola sata, pa opet za dva.... Danas ne idem na posao  a popodne sa malcem i nećacima u kino 🤗🤗 

Lovre

Ana89
    27. Rujan 2018. 08:51

annchy17

Eto mene sa 10 kg više u 22 tjednu :P
    Sa prednje strane se ne vidi, sa boka itekako busica :D :D

Klikerice, dobro si ti to sve upamtila, korisne informacije i za nas ostale :)

Moja haljina nije skrivala bome😂😂. Ali sam je uzela 3 tj prije pa nije još imala ni bogznašta. Lijepa si bila 😀😀😀 Patikice Simpa 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.