Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    27. Rujan 2018. 09:34

annchy17

Cure kaj vi koristite za zgaravicu?

Krekere. U krajnjem slučaju rennie.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Enna010
    27. Rujan 2018. 09:59

Kamilica je super zgaravicu. Ja pred spavanje dvije solje popijem i prodje noc bez zgaravice prije toga mi nista nije pomagalo s tim da rennie nisam ni probala

• zvrkica
    27. Rujan 2018. 10:11

Cure, C&A imate 20% na sve 😁

odoh skicnut 😁

Klikerica
    27. Rujan 2018. 10:20

Danas nam je punih 6 mjeseci kako kliker živi pod maminim srcem - slavimoooo! Woo hooo!😇❤👶🧦

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AnnaO
    27. Rujan 2018. 10:20

Curke ko nam radi tablicu nisam zapamtila trudnicki mozak...nadam se da bude skoro neki up date 😁

• zvrkica
    27. Rujan 2018. 10:22

Klikerica

Danas nam je punih 6 mjeseci kako kliker živi pod maminim srcem - slavimoooo! Woo hooo!😇❤👶🧦

Jao 😍😍😍😍 

m.girl6
    27. Rujan 2018. 10:43

Jutro curke :))
    Hvala za lidl, ja ujutro u pola 7 već tražila katalog po internetu, budim muža i kažem mu da ću kampirati u pon prije pregleda, imala sam neki filing da će biti za naše bebije stvarčica dobrih. 
    Ja ću uzeti bodije 50/56 zelene i veći brojček žute, jer ovih od broja 62 već imam plavkastih i doma. Uzet ću i čarapice i žute i zelene i podbratke, ajme tući ću se sa babama, haha super kaj nisam u pon na poslu ne moram šefa tražiti da me pusti u jutarnji šoping za bebu. 
    Jučer sam se jako splašila, tj još uvijek sam u laganom šoku, idem se otuširati i normalno operem se "dole" i kak se prošla sa rukom osjetila sam da mi je malo ko naotečena i ispupčeno, nisam jučer ništa radila, ali na poslu sjedim 8 sati, legla sam samo sat vremena doma i opet otišla na rođendan. Tak se bojim da će mi reći u pon u trudničkoj da moram strogo mirovati. Baš sam prestrašena malo, cure ima koja iskustva takvih? 

Noa 💙

• nali
    27. Rujan 2018. 11:01

Pepe cestitke na velikih 30 tjedana i klikerice na punih 6 mjeseci 🎉🥂🎈
    annchy17 slatke tenisice i bas si bila zgodna mlada. 😘
    Enna divna i pidzamica i trudnica. 😍 Gdje si kupila pidzamu?
    Jaaaaao vec vidim u ponedjeljak kako se trudnice tuku u lidlu 🤣

du1988
    27. Rujan 2018. 11:11

pepe i klikerice, cestitke punim tjednima (klikerice, mi smo tu negdje po terminu 😂)!! I religiozno pratim tvoje zabiljezbe s predavanja, hvala na svakoj info! enna, pidzama je stvarno preslatka! Trebala bi jedan savjet od vas.. obzirom da su moji kupili kolica, muzeva sestra ce kupiti krevetic, ostaju nam njegovi roditelji koji su se ponudili uzeti sto jos treba od tih "vecih" stvari. Treba mi susilica, ali to cemo mi uzeti jer pretpostavljam da oni zele nesto bas za bebu...pada mi na pamet jedino autosjedalica kad preraste ovu sto sam dobila s kolicima (do 10kg). Pada li vama neka bolja ideja? 😳

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    27. Rujan 2018. 11:18

du1988

pepe i klikerice, cestitke punim tjednima (klikerice, mi smo tu negdje po terminu 😂)!! I religiozno pratim tvoje zabiljezbe s predavanja, hvala na svakoj info! enna, pidzama je stvarno preslatka! Trebala bi jedan savjet od vas.. obzirom da su moji kupili kolica, muzeva sestra ce kupiti krevetic, ostaju nam njegovi roditelji koji su se ponudili uzeti sto jos treba od tih "vecih" stvari. Treba mi susilica, ali to cemo mi uzeti jer pretpostavljam da oni zele nesto bas za bebu…pada mi na pamet jedino autosjedalica kad preraste ovu sto sam dobila s kolicima (do 10kg). Pada li vama neka bolja ideja? 😳

Veca komoda neka sa stalkom za podlogom za presvlacenje, stolica za hranjenje bebe, ona neka ljulja za bebe haha ili autosjedalica sto ti kazes. Sve je to korisno 😊
    Pepe i Klikerice, cestitkeee 🎊 😍 Pepe, sutra ti se pridruzujem 😍
    To sam zaboravila komentarisati, pidzamuuu, da. Skroz je u mom fazonu, tufnicee 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.