Ne sviđa mi se ovakva stranica. Čudna je.
Pozdrav svima danas je nama dobar dan, jučer sve bolilo a danas smo avioni. Izašla lutati pod pauzom pa umjesto sebi vestu (koju bih mogla zakopčati) kupila bebanu bodiće.... Do sada sam odoljevala jer sam toliko toga dobila... Sestrične, majka, svekrva (moja je zakon, ne živimo skupa ali dijelimo dvorište, žena kuha, pegla za mene sve. Smo ju u kuću ne pustim čišćenje još mužić drži pod kontrolom). Uglavnom, hvata i mene manija za kupovanjem, iako sam sama birala sve što sam dobila ne mogu odoljeti izlozima....
Više mi se sviđala prije ova stranica. Ali ok, dok smo tu u ovom sastavu, bar će nam biti zabavno. I možda je mi koji put zblokiramo komentarima😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo i mene, čitam kroz cijelo dopodne, al malo čekanja po bolnici, malo izbacivanja iz klokanice..sad sam pola toga zaboravila. Znam da trebam Moniki čestitat dvije velike stvari: bravo, sad možeš uživati! ☺
Ni meni se ne sviđa ni izgled ni naziv. Al mi ćemo i dalje ostat klokanice, tko nam šta može 😉
Robica je sva preslatka, Ana & trbuh super, kolica od Du jako lijepa. Ja noćas isto dobro spavala, a isto rak. Bit će da smo jednostavno u tom periodu kad malo dobro spavamo pa malo loše. Mene isto bole leđa, jučer pogotovo, al isto više od kauča nego ujutro nakon kreveta. A bok lijevi me boli jako često, valjda jer sam puno na njemu..
I jaaaakoooo je hladno, brrr..
Nego da se 'pohvalim', jutros 2 sata izgubila na Merkuru, em čekajući svog endokrinologa, em onda opet labos. I prozovu me napokon, a iza mene neku bakicu. I dobijemo mi svaka svoje naljepnice, kad ode bakica ispred mene, a ima brdo naljepnica dok ja samo jednu, znači gotova sam taj tren. I inače sam osjetljiva na starije i jako ih volim, al tako mi je više bilo dosta čekanja i gladna sam bila, rekla sam joj 'oprostite, al ja sam prije vas'. Bakica se drži bolje od mene, plus sam na mirovanju. I onda su svi vidjeli moj trbuh. Ne kužim, ne guram se iako imam prednost nego lijepo čekam red, i onda mi se netko tako ubaci..
Arsancres i Maryannjavite mi se danas na tecaju za narukvice.
Čestitke i tebi na okruglom 30.tt 😍. I ja ću brzo 😀😀
Hvala draga..da, da..opasno se priblizavamo kraju 😁😁
❤N i V💙
MissMama - ne sviđa mi se. To nije klokanica. Klokanica je pojam za mame, trudnice i dječicu. Ovo ide u nekom fashion smjeru, a to nije ono što mi lajkamo, makar govorim za sebe. Editiranje mislim da ne dopuštaju jer iz naših objava vuku teme za stranicu i citate. Pa ako mi editiramo...
Monika - od srca čestitam, još nisi ni svjesna koliko si velike životne stvari uspjela u tako kratkom roku. A još je i vesela bebica na putu...
Vidim da je jako puno djevica i račica na ovom forumu... sve odiše emocijama od račica i disciplinom i urednošću koje imaju djevice
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
A kakva je procedura ako si proveo 7 mj na komplikacijama prije? Ideš na zavod samo sa drugim doznakama ili?
Da, moraš donijeti na zdravstvo druge doznake za otvaranje porodiljnog i R-1 obrazac iliti potvdru o plaću (radim u računovodstvu pa znam kaj me žene traže).
Ma sve 5, znam da imam punu plaću na porodiljnom i ako se ode sa 45. danom, samo ne znam da li mogu otići na porodiljni 45.dana prije bez da sam koristila komplikaciije prije? To ću danas zvati svoju ginekologicu da baš vidim kaj će mi reći koja je praksa.
Noa 💙
A kakva je procedura ako si proveo 7 mj na komplikacijama prije? Ideš na zavod samo sa drugim doznakama ili?
Da, moraš donijeti na zdravstvo druge doznake za otvaranje porodiljnog i R-1 obrazac iliti potvdru o plaću (radim u računovodstvu pa znam kaj me žene traže).
Ma sve 5, znam da imam punu plaću na porodiljnom i ako se ode sa 45. danom, samo ne znam da li mogu otići na porodiljni 45.dana prije bez da sam koristila komplikaciije prije? To ću danas zvati svoju ginekologicu da baš vidim kaj će mi reći koja je praksa.
Mislim da ti se više isplati zvati HZZO,jer oni upravljaju time što se može/ ne može
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro svima!
Čestitam na udaji, diplomi, novim tjednima, uspješnim kupovinama i pozitivnim vijestima!
Čitala sam vaše postove vezane uz komplikacije i porodiljni i ostaje mi jedno pitanje.
Na komplikacijama sam od 6. mjeseca. Termin mi je 3.1. Namjeravam ostati na komplikacijama dok ne budem trebala na porodiljni.
Koje je propisano razdoblje za porodiljni u slučaju komplikacija?
Može li to biti 28 dana ili mora biti 45?
Kod mene je to iznimno škakljivo jer tih nekoliko dana razlike igra ulogu u određivanju prihoda tijekom mog porodiljnog (bezvezarija u zakonu od 18 mjeseci rada s prekidima u posljednje dvije godine).
Ako budem išla 45 dana prije poroda, dobivam minimalac, a ako idem 28, obračunavaju mi se plaće.
Pa ti reci!
bambusovlist rodiljni dopust se MORA otvoriti 28 dana prije termina, tj. trudnica ne smije zakonski raditi 28 dana prije termina. ukoliko sa komplikacija otvaraš rodiljni, onda 45 dana prije termina. Ali u tvom slučaju , ne znam gdje radiš, ako se možeš dogovoriti s poslodavcem, pa da se "vratiš" na posao (ne odlaziš na posao, novce mu nadoknadiš), pa onda 28 dana prije termina ideš na rodiljni? Jer ipak kroz godinu se tu skupi dobrano iznosa razlike između minimalne i ako si imala veću plaću.
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji