I jos jedna stvar moja sestra je sve trudnoce pusila
Moja sugorica takoder i stalno su me ispitivale jel sam propusila i kao joj vidjet ces za cas ces pocet e kad su to pocele govorit toliko me to ljutilo da sam rekla pa nebi sad zapalila da mi je zadnji dan zivota samo da im polazem da kad nesto uistinu zelis da mozes bez toga evo tek sad su prestale ispitivat i vide da nisam odustala i sad se cak micu od mene da mi nejde direkt dim
Misija uspjesna 😂😂😁
Joj ptico, preslatko je!
Ja mrzim peglati, ali peglam, sto cu. Bolest za urednoscu je jaca od moje mrznje
Luka ❤
Jutro!
Muz se sinoc vracao s puta, busom iz Dbk jer je let otkazan zbog bure. I jutros direktno s busa na posao, ne znam kako ce prezivjet radni dan.
Sanjala sam nocas da sam rodila dvije cure 😁😁
Cure s tecaja super ste, odlicna slika 😍
Nali ja planiram sad na svadbu krenuti u stiklama ali nosim ravni back up u svakom slucaju. Bas me zanima koliko cu izdrzati 😂
Jovancevica sam preporucavala vec, super je za neke stvari ali njegovu dohranu definitivno preskocite. Otprilike pocinje s dodavanjem secera odmah u startu 🙈
Monika duple cestitke!! 🎉 Uzivaj sad 😘
Ana 😍😍😍
Robica je preslatka. 😊 Ja cu sredinom 10. mj oprati sve i posloziti da je ranije spremno za svaki slucaj.
Jutro!
Jucer sam bila u nekom ludilu, nervozi, ciscenju..itd. Pregled smo obavili jucer. Cura je spavala pa smo je budili snimanjem srca. Zaradila sam par direkata i krošea gdje god he stigla jer smo je uzbunili. 😅
Sve mjere pasu, glavica nam je mrrrrvicu manja al to nam je cista genetika, trbuh super i bedrena VECA za tjedan i pol. Plodne vode taman. Dr zadovoljan, mama jos vise. 16.10 idemo na 4d gledat detaljno organe, sad smo samo "proletjeli".
Tata je isto bio s nama, kad je cuo da je sve u redu zamutio mu se vid.. 💏
Kila sam dobila 5 od pocetka, prilicno. Iako me ova fizicka nesposobnost normalnog kretanja zadnjih godinu dana i bez bebe napunila sa jos 5 viska. Al dobro. OGTT za 4 tjedna, kaze nema potrebe ranije. Bitno da je malena ok, sve ostalo cemo lako.
Monika cestitam.
Cure, slika sa predavanja je bas divna.
Jutro!
Jucer sam bila u nekom ludilu, nervozi, ciscenju..itd. Pregled smo obavili jucer. Cura je spavala pa smo je budili snimanjem srca. Zaradila sam par direkata i krošea gdje god he stigla jer smo je uzbunili. 😅
Sve mjere pasu, glavica nam je mrrrrvicu manja al to nam je cista genetika, trbuh super i bedrena VECA za tjedan i pol. Plodne vode taman. Dr zadovoljan, mama jos vise. 16.10 idemo na 4d gledat detaljno organe, sad smo samo "proletjeli".
Tata je isto bio s nama, kad je cuo da je sve u redu zamutio mu se vid.. 💏
Kila sam dobila 5 od pocetka, prilicno. Iako me ova fizicka nesposobnost normalnog kretanja zadnjih godinu dana i bez bebe napunila sa jos 5 viska. Al dobro. OGTT za 4 tjedna, kaze nema potrebe ranije. Bitno da je malena ok, sve ostalo cemo lako.
Monika cestitam.
Cure, slika sa predavanja je bas divna.
Beba 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Natipkam sve i klokanica padne i ne radi..Ajmo sad ponovo.. I meni vise ne pise da sam na klokanici nego miss mama.. Kaj se dogada?
Pticice drago mi je da ti je pregled dobro prosao 😊
Te mjere koje si pisala za bedrenu kost da je veca, to ti sve ovisi kako uhvate. Kod moje nadlakticna kost bude nekad po terminu, nekad po tjedan dana veca. Ovisi valjda iz kojeg kuta mjere.
Miranda- jaaao svaka cast, ti dobro onda podnosis trudnocu, ja da nosim blizance, mislim da bi puzala, 🙈 ako i to haha. Ajde bas javi kolko si izdrzala u stiklama.
Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.
Jel me možeš samo podsjetit di je to?
Naravno!
Križeva 2 je adresa.
Nisam nikad bila, čula sam da su skuplji, ali neke od mojih prijateljica je spasilo.
U ovoj fazi mi je bitno samo da stanu u nešto tako da ću platit šta godHvala ti
Sandrica, čini se da imamo isti problem. Vjeruj mi Anita je jedino rješenje, barem kod nas u HR. Ja sam van trudnoće 75E i kupujem grudnjake samo u Lisci koja ima te brojeve male okolo a s velikim košaricama. U trudnoći a posebno poslije s dojenjem to ode na G košarice 🙈 Još sam u prvoj trudnoći kupila dva trudnička u Aniti i 2 za dojenje i sad nakon 4 i pol godine su opet u pogonu. Cijene su od 300-400kn po grudnjaku, dakle jako puno, ali meni se isplatilo jer drugog rješenja nisam imala.
Ptičice preslatko 😍😍😍
Kad su vec mijenjali ovaj forum, mogli su bar uvesti mogucnost editiranja posta te vise emojija. Nadam se da bar ovi koje imamo sad normalno rade preko desktop verzije. 🙄
Luka ❤
Pticice 😍😍😍 Super vijesti 😘
Nali cini mi se da su ovo zadnji trzaji 🤣 Mozda sam i prenadobudna, javim kako je proslo 😬
Usminkali su boje i ime stranice. Stvarno su mogli barem edit dodati.
Cuj miss mama..
Evo da su samo logo promijenili nego i ime koje neema veze s klokanicom. Al ajd dobro.....
Sta da jedem? Sta da kuham? Sta da obucem? Svasta bi nesto a nista ne bi
Sortiraj odgovore
Najstariji