Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandrica30
    26. Rujan 2018. 10:13

bambusovlist

Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.

Jel me možeš samo podsjetit di je to?

url=https://lilypie.com]

Mina93
    26. Rujan 2018. 10:14

Ana super ste 😍😍

Blaza26
    26. Rujan 2018. 10:15

Meri beba je sigurno dobro zasticena,al ja da sam na tvom mjestu kontaktirala bi ginekologa. Objasni mu sta ce se dogodilo,pa bar da uzv napravite. Ovako ces se samo bespotrebno sekirat.
    Ana predivni ste vas dvoje😍😍😍😍😍😍😍😍 jos malo,i eto malenog u narucje 😍😍😍😍
    Ova moja bebica otkako je zahladilo full je mirna... par puta mi da do znanja da je tu i to je to. Prekjucer je razvaljivala trrbuh,a jucer nece da mrdne... necu da se brinem,ali se brinem..... 

barbiemama
    26. Rujan 2018. 10:16

i u Zagrebu postoji taj dućan Anita, u Jurišićevoj. jako je skup, doduše. zato ne kupujem tamo jer stanem i u h&m-ove standardne brojeve (a ipak je puno jeftinije).

Ana, predivni ste <3

u petak sam na posao išla u haljini s golim nogama i sandalama. a danas mi je bilo hladno u ful debeloj vesti, trapericama i kožnoj jakni. znači, koma. živcira me što uopće nema tog prijelaznog razdoblja.

du1988
    26. Rujan 2018. 10:17

joj valjda sam sve zapamtila sto trebam...monikaharminika, cestitke! 🎉 nadam se da je sve proslo kako si zamislila! pepe i maggie, pridruzujem se klubu racica, sinoc sam spavala ko top, ali zato preksinoc vilovanje do 3.30! 😳 barbiemama i ivylee, preslatke stvarcice! I ja sam jucer samo "navratila" u pepco, u svoju obranu cu reci da sam uzela samo stvarcice na snizenju. Takodjer bi mi trebao neki konkretni kolicinski spisak jer ne znam stati...ana 😍 ostalim curama mahanje i sretan vam danasnji dan, nek bude dobar, iako je hladan 😂🤗

bambusovlist
    26. Rujan 2018. 10:26

Sandrica30

bambusovlist

Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.

Naravno!
    Križeva 2 je adresa.
    Nisam nikad bila, čula sam da su skuplji, ali neke od mojih prijateljica je spasilo.

• Sandrica30
    26. Rujan 2018. 10:31

bambusovlist

Sandrica30

bambusovlist

Naravno!
    Križeva 2 je adresa.
    Nisam nikad bila, čula sam da su skuplji, ali neke od mojih prijateljica je spasilo.

U ovoj fazi mi je bitno samo da stanu u nešto tako da ću platit šta god Hvala ti

du1988
    26. Rujan 2018. 10:35

sandrica, imam prijateljicu koja muku muci s odabirom grudnjaka, ona samo u lisci uspije naci...isto je paprena cijena, ali eto palo mi na pamet!

_lily_0
    26. Rujan 2018. 10:37

Monikaharmonika cestitammm
    Barbi i ivylee robica je bas slatka
    Ana bas ste zgodni😍
    Du kolica su prekrasna
    Ako sam kog zaostavila ne zamjerite
    Da bas je hladno u zg ja isto ne izlazim iz toplog kreveta samo ako moram😁😁😂
    Sto se tice jucerasnje teme pa evo ja sam strasveni pusac i jos prije nego sam saznala da sam trudna su mi pocele smetat cigare i naravno par dana prije nego sam sluzbeno saznala za trudnocu nisam zapalila nijednu i iskreno bas sam sretna iako znam da mi je uveliko pomoglo to kaj su mi stvarno na pocetku smrdile i povracalo mi se od mirisa duhana a da ne pricam da u kuci oko mene svi puse znaci koma bjezala bi u sobu kolko me iritirao duhan... da bi u 4 mj trudnoce kad su prestale sve mucnine odjednom imala takvu zelju tako mi mirisala i islreno bas je bila neka kriza i nije mi bilo jasno kako sad tek nakon 4mj naravno da sam samo pogledala u busu nasmijala se i sama sebi rekla nebi si mama mogla oprostit da pokleknem porivu ipak mi je najbitnija stvar na svijetu nakon toliko godina cekanja tebe dovest na svijet i zastititi te koliko god mogu u ovom trenutku i naravno ne pusim... dal cu pocet poslje poroda to neznam niti zelim o tome razmilsljati ali vidim da imam jak karakter i da se sve moze kada osoba to uistinu zeli pa kolko god bio ovisan a vjeruj te mi ja sam stvarno pusila kutiju obavezno a nekad i dvije...

Pticaselicazgst
    26. Rujan 2018. 10:38

Jutro svima 😊
    Bome je i u Splitu zahladilo  bura radi svoje. Kad sam ujutro isla na trening sam se smrzla a bila sam dobro obucena 😁 
    Monika cestitam na udaji i obrani diolomskog. Sad si mirna i spremna za nove izazove 😊
    Ana prekrasna trudnica 😍😍 trbuscic je 🔝
    Cure koje vole peglati kak vam se da?! Meni je to najgore od svega, uvijek je borba da krenem s tim. 😅
    Allie super da si zadovoljna sa svime sto su donijeli 😍
    Du kolica super izgledaju i lijepo su ti se uklopila u dnevni 😊
    Vidim da ste shoppingirale, sve mi se svida i preslatko je 😍
    Meni danas dosao minnie kompeltic sa hm-a. Ajme presladak mi je, jedva cekam da ju vidim u njemu 😍
    Bila sam i u pepcu 😅
    Evo slikice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.