MissMama - ne sviđa mi se. To nije klokanica. Klokanica je pojam za mame, trudnice i dječicu. Ovo ide u nekom fashion smjeru, a to nije ono što mi lajkamo, makar govorim za sebe. Editiranje mislim da ne dopuštaju jer iz naših objava vuku teme za stranicu i citate. Pa ako mi editiramo...
Monika - od srca čestitam, još nisi ni svjesna koliko si velike životne stvari uspjela u tako kratkom roku. A još je i vesela bebica na putu...
Vidim da je jako puno djevica i račica na ovom forumu... sve odiše emocijama od račica i disciplinom i urednošću koje imaju djevice
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
A kakva je procedura ako si proveo 7 mj na komplikacijama prije? Ideš na zavod samo sa drugim doznakama ili?
Da, moraš donijeti na zdravstvo druge doznake za otvaranje porodiljnog i R-1 obrazac iliti potvdru o plaću (radim u računovodstvu pa znam kaj me žene traže).
Ma sve 5, znam da imam punu plaću na porodiljnom i ako se ode sa 45. danom, samo ne znam da li mogu otići na porodiljni 45.dana prije bez da sam koristila komplikaciije prije? To ću danas zvati svoju ginekologicu da baš vidim kaj će mi reći koja je praksa.
Noa 💙
A kakva je procedura ako si proveo 7 mj na komplikacijama prije? Ideš na zavod samo sa drugim doznakama ili?
Da, moraš donijeti na zdravstvo druge doznake za otvaranje porodiljnog i R-1 obrazac iliti potvdru o plaću (radim u računovodstvu pa znam kaj me žene traže).
Ma sve 5, znam da imam punu plaću na porodiljnom i ako se ode sa 45. danom, samo ne znam da li mogu otići na porodiljni 45.dana prije bez da sam koristila komplikaciije prije? To ću danas zvati svoju ginekologicu da baš vidim kaj će mi reći koja je praksa.
Mislim da ti se više isplati zvati HZZO,jer oni upravljaju time što se može/ ne može
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro svima!
Čestitam na udaji, diplomi, novim tjednima, uspješnim kupovinama i pozitivnim vijestima!
Čitala sam vaše postove vezane uz komplikacije i porodiljni i ostaje mi jedno pitanje.
Na komplikacijama sam od 6. mjeseca. Termin mi je 3.1. Namjeravam ostati na komplikacijama dok ne budem trebala na porodiljni.
Koje je propisano razdoblje za porodiljni u slučaju komplikacija?
Može li to biti 28 dana ili mora biti 45?
Kod mene je to iznimno škakljivo jer tih nekoliko dana razlike igra ulogu u određivanju prihoda tijekom mog porodiljnog (bezvezarija u zakonu od 18 mjeseci rada s prekidima u posljednje dvije godine).
Ako budem išla 45 dana prije poroda, dobivam minimalac, a ako idem 28, obračunavaju mi se plaće.
Pa ti reci!
bambusovlist rodiljni dopust se MORA otvoriti 28 dana prije termina, tj. trudnica ne smije zakonski raditi 28 dana prije termina. ukoliko sa komplikacija otvaraš rodiljni, onda 45 dana prije termina. Ali u tvom slučaju , ne znam gdje radiš, ako se možeš dogovoriti s poslodavcem, pa da se "vratiš" na posao (ne odlaziš na posao, novce mu nadoknadiš), pa onda 28 dana prije termina ideš na rodiljni? Jer ipak kroz godinu se tu skupi dobrano iznosa razlike između minimalne i ako si imala veću plaću.
Lovre
Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.
Jel me možeš samo podsjetit di je to?
Naravno!
Križeva 2 je adresa.
Nisam nikad bila, čula sam da su skuplji, ali neke od mojih prijateljica je spasilo.
U ovoj fazi mi je bitno samo da stanu u nešto tako da ću platit šta godHvala ti
Sandrica, čini se da imamo isti problem. Vjeruj mi Anita je jedino rješenje, barem kod nas u HR. Ja sam van trudnoće 75E i kupujem grudnjake samo u Lisci koja ima te brojeve male okolo a s velikim košaricama. U trudnoći a posebno poslije s dojenjem to ode na G košarice 🙈 Još sam u prvoj trudnoći kupila dva trudnička u Aniti i 2 za dojenje i sad nakon 4 i pol godine su opet u pogonu. Cijene su od 300-400kn po grudnjaku, dakle jako puno, ali meni se isplatilo jer drugog rješenja nisam imala.
Da, Lisca je i meni već nekoliko godina jedini izbor.. Očito je užasno čudno imat velike cice a uska leđa..neznam..muka mi je oduvik taj grudnjakAnita će bit..nema mi druge koliko košta da košta..
url=https://lilypie.com]
Jooj, ne svidja se ni meni ovo novo. Cudno 😶 I nisu stavili da se moze edit post, tj samo su promijenili izgled malo. Znaci sad smo Miss mame hahahha 🤔
Barbie, svidjaju mi se stvarcice 😍 Bas ima slatkih stvarcica za djecake 😊
Ana, stomo je pravi 😍😊 Bas ste narasli 😘
I meni stigle narudzbe, Carter's i H&M i s tim se nadam da sam zavrsila odjecu (za pocetak).
Miranda ili netko drugi ako zna, pitanje! Znam da te nema, ali ako svratiš.
Danas sam primjetila neku bradavicu na alveoli dojke kod otvora za dojenje. Malo veća je od glavice pribadače. Što bi to moglo biti. Google kaže svašta, ja vjerujem u ono da je to samo neka iritacija.
I kako da to njegujem... Da nestane do dojenja..
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
MissMama draza mi je bila klokanica,ovo je pre fensi😏
Monikaharmonika cestitam🎊🎉
Barbi,ivylee i pticaselica sva robica je tako slatka😇
Ana bas ste 🔝
Du kolica su prekrasna
Pticice super za pregled!!
I netko je jos pisao za onaj pad..nadam se da je sve dobro🤞🤞
Pticice bas sam happy da je pregled prosao kako treba i da je sve u redu 😍😊 sad samo pozitivno i do sljedeceg i tako cemo brzo doc do termina 😊
A sakica je 🔝 sad vidis cime te zvekne svako malo 😍
Editiranje mislim da ne dopuštaju jer iz naših objava vuku teme za stranicu i citate. Pa ako mi editiramo…
Editiranje mogu dozvoliti sat-dva od postanja, jednako imaju i neki drugi forumi, mislim da to ne bi trebao biti problem.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji