Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    26. Rujan 2018. 08:12

Jutro svima 
    Sarah Sarah što se tiče kolesterola to zanemari,trudnicama se on nn ne vadi u trudnoćijer se pretpostavlja da je povišen. Od 20og tjedna dolazi do skupljanja masnih stanica, beba uzima sve zdravo,a mi kupimo otpatke haha tako meni kaže moj ginekolog  i da se od tog razdoblja vide i genetske predispozicije tko će dobit kolko celulita, reko ta sam i prije 20og 

Maggie85
    26. Rujan 2018. 08:15

Mina93, mislim da je navika peglanja ostala radi dezinfekcije, ali ja imam sušilicu i ne planiram peglati.
    Pepe, i ja sam rak, ali sam noćas diiivno spavala :-) Probudila sam se jednom, ali čak nisam morala na wc, već sam se samo okrenula na drugu stranu. 
    Eto kad sam se jučer hvalila kak sam super, danas jedno polu-kukavno pitanje: jel vas koje morate ležati i ostale (prilikom spavanja) bole leđa, i to prvenstveno mislim na gornji, torakalni dio? Kao da mi ih netko nagnječi pa po noći tražim položaj koji mi paše. Lumbalni dio ništa, sve 5.
    Božepetra, ja radim još ovaj, a izgleda i pol idućeg tjedna, a onda ću na rodiljni, taman 45 dana prije termina. Mogla bih još, dobro se osjećam, ali sam jednom sam prvi put trudna i želim doma uživati, imam hrpu knjiga pripremljenih za čitanje.

Ivylee
    26. Rujan 2018. 08:16

Jutro cure!
    Jooooj kako je hladnooooo, ja pod dekicom pijem kavu i gledam Dobro jutro 😁 Planiram do placa po povrće ali čekam da se bar malo digne temp...
    E sad, što se tiče tema koje sam pročitala: Jovančević knjiga, meni je super i dosta mi je pomogla kod prvih bolesti! Ono što je koma i totalno out of date u njoj je dohrana koja je baš koma. Kako knjiga doživljava stalno reizdanja možda se to promijenilo od ovog mog starog 5 godina. Još se sjećam kad sam sinu prvi put dala krutu hranu, sa strane mi je stajala otvorena knjiga na stranici sa slikama i koracima kako pomoći djetetu kod gušenja 🙈 

A druga tema, pušenje! Bila sam pušač prije prve trudnoće i dojenja, prestala odmah nakon plusa i nisam pušila pune dvije godine. Povratkom na pposao nakon porodiljnog, mic po mic, samo jedna uz kavu, samo jedna s mužem uz pivicu i ode k vragu 😤😡 Sad sam opet prestala s drugom trudnoćom ali primjećujem da mi je više na pameti nego prvi put i ne mogu sa sigurnošću tvrditi da neću poslije opet pušiti. A prvi put sam kao mogla 🤣🤣🤣

Ivylee
    26. Rujan 2018. 08:20

Jučer sam išla sebi trsžiti neki kardigan ili pončo šti bi nadoknadilo nemogućnost zakopčsvanja jakne ovih dana i nakon tri sata u cco kupim JOŠ JEDAN kompletić za bebačicu. Treba mi zabraniti kupnju više jer sad u sama postajem svjesna da sam pretjerala, neće imati kad to nositi 🙈 Ali kad je preslatkooooo ❤️

AllieH
    26. Rujan 2018. 08:28

monikaharmonika cestitam od srca i na udaji i na diplomi! 🎉
    Cak ni ja koja sve peglam ne razumijem previse peglanje te mini robice. Nema mi to veze sa susilicom, jednostavno ne kuzim kako to sve tako malo peglati i moze li se to uopce zguzvati 😂 Ionako se to nista ne pere na niskim temp tako da mi ni dezinfekcija kao razlog nema smisla. 🤷🏽‍♀️
    I mene zadnja 2 dana, a posebno noci ledja bole, nikako si naci polozaj, vec sam luda, tko zna sto ce biti kasnije.
    du, odlican pogled imas i super su kolica 😊
    Kod nas jutros 1 stupanj vani, pod dekicom sam i ne planiram izlaziti cijelo dopodne. ❄

Luka ❤

Blaza26
    26. Rujan 2018. 08:44

Jutro cure... ja sam lav,meni ocito smeta noc uoci punog mjeseca😂 😂 😂  nocas sam super spavala,al zato proslu noc katastrofa.
    Monikaharmonika cestitke na udaji i na obrani diplomskog. 🎉🎉 Sad uzivaj maximalno u iscekivanju bebice❤️❤️❤️❤️
    Ja cu prvu robicu peglat,radi "dezinfekcije" ako to vec pomaze.... rekli su mi s unutrasnje strane se pegla,da se parom pređe dio koji ide bebi na kozu. A kasnije nakon poroda vidjet cu kako cu ja bit,a i to redovno pranje,nema mi smisla peglat sve zivo svaki put🙈🙈
    I ja sam pod dekicom,tako je hladno.. Izvuc cu se samo nesto pojest i natrag pod dekicu

barbiemama
    26. Rujan 2018. 08:52

Ivylee, presladak je kompletić. i ja tako kupujem non stop i nema šanse da će stić sve to iznosati, ali baš me briga :D

Božepetra, ja još radim i namjeravam do kraja (osim ako mi se nešto značajno ne pogorša).

što se leđa tiče, mene po noći zna zaboljeti donji dio leđa i kuk. teško mi se namjestit.

• zvrkica
    26. Rujan 2018. 09:29

Monika Čestitam 🎈🎉🎊

Cure, robica je preslatka. Ja sam naručila nešto HM i CA pa čekam sada 😀 Nikako da skontam do kada je dosta te robice 😂😂

Ja pokušala spavati, 0 bodova, ovaj mali urla i dalje, žao mi ga. Osjećam se ko da ću biti bolesna, fuj. Ležim na kutnoj i pijem čaj, vani sunce, ali prehladno. Tako mi fale jutarnje šetnje sa psom po toj hladnoći, prođe i glavobolja i sve tada.

• zvrkica
    26. Rujan 2018. 09:30

Vezan za leđa, ja sebi banana jastuk sada stavljam iza leđa pa manje boli

• MeriM88
    26. Rujan 2018. 09:31

Jutro svima.. da vas pitam.. jutros kad sam isla na posao, krivo sam stala, iskrenula nogu i pala naravno, docekala se na koljeno, ruku, torbu.. ne znam ni ja. Dobro sam pala jer sam razderala hlace, koljeno i dlan.. mislim da sam nagnjecila malo i trbuh, ali nakon pocetnog šoka, nije da me boli trbuh ili da je pritisak... koliko je beba zasticena u ovakvim situacijama? Jel se kome to mozda dogodilo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.