Jutro svima
Sarah Sarah što se tiče kolesterola to zanemari,trudnicama se on nn ne vadi u trudnoćijer se pretpostavlja da je povišen. Od 20og tjedna dolazi do skupljanja masnih stanica, beba uzima sve zdravo,a mi kupimo otpatke haha tako meni kaže moj ginekolog i da se od tog razdoblja vide i genetske predispozicije tko će dobit kolko celulita, reko ta sam i prije 20og
Mina93, mislim da je navika peglanja ostala radi dezinfekcije, ali ja imam sušilicu i ne planiram peglati.
Pepe, i ja sam rak, ali sam noćas diiivno spavala :-) Probudila sam se jednom, ali čak nisam morala na wc, već sam se samo okrenula na drugu stranu.
Eto kad sam se jučer hvalila kak sam super, danas jedno polu-kukavno pitanje: jel vas koje morate ležati i ostale (prilikom spavanja) bole leđa, i to prvenstveno mislim na gornji, torakalni dio? Kao da mi ih netko nagnječi pa po noći tražim položaj koji mi paše. Lumbalni dio ništa, sve 5.
Božepetra, ja radim još ovaj, a izgleda i pol idućeg tjedna, a onda ću na rodiljni, taman 45 dana prije termina. Mogla bih još, dobro se osjećam, ali sam jednom sam prvi put trudna i želim doma uživati, imam hrpu knjiga pripremljenih za čitanje.
Jutro cure!
Jooooj kako je hladnooooo, ja pod dekicom pijem kavu i gledam Dobro jutro 😁 Planiram do placa po povrće ali čekam da se bar malo digne temp...
E sad, što se tiče tema koje sam pročitala: Jovančević knjiga, meni je super i dosta mi je pomogla kod prvih bolesti! Ono što je koma i totalno out of date u njoj je dohrana koja je baš koma. Kako knjiga doživljava stalno reizdanja možda se to promijenilo od ovog mog starog 5 godina. Još se sjećam kad sam sinu prvi put dala krutu hranu, sa strane mi je stajala otvorena knjiga na stranici sa slikama i koracima kako pomoći djetetu kod gušenja 🙈
A druga tema, pušenje! Bila sam pušač prije prve trudnoće i dojenja, prestala odmah nakon plusa i nisam pušila pune dvije godine. Povratkom na pposao nakon porodiljnog, mic po mic, samo jedna uz kavu, samo jedna s mužem uz pivicu i ode k vragu 😤😡 Sad sam opet prestala s drugom trudnoćom ali primjećujem da mi je više na pameti nego prvi put i ne mogu sa sigurnošću tvrditi da neću poslije opet pušiti. A prvi put sam kao mogla 🤣🤣🤣
Jučer sam išla sebi trsžiti neki kardigan ili pončo šti bi nadoknadilo nemogućnost zakopčsvanja jakne ovih dana i nakon tri sata u cco kupim JOŠ JEDAN kompletić za bebačicu. Treba mi zabraniti kupnju više jer sad u sama postajem svjesna da sam pretjerala, neće imati kad to nositi 🙈 Ali kad je preslatkooooo ❤️
monikaharmonika cestitam od srca i na udaji i na diplomi! 🎉
Cak ni ja koja sve peglam ne razumijem previse peglanje te mini robice. Nema mi to veze sa susilicom, jednostavno ne kuzim kako to sve tako malo peglati i moze li se to uopce zguzvati 😂 Ionako se to nista ne pere na niskim temp tako da mi ni dezinfekcija kao razlog nema smisla. 🤷🏽♀️
I mene zadnja 2 dana, a posebno noci ledja bole, nikako si naci polozaj, vec sam luda, tko zna sto ce biti kasnije.
du, odlican pogled imas i super su kolica 😊
Kod nas jutros 1 stupanj vani, pod dekicom sam i ne planiram izlaziti cijelo dopodne. ❄
Luka ❤
Jutro cure... ja sam lav,meni ocito smeta noc uoci punog mjeseca😂 😂 😂 nocas sam super spavala,al zato proslu noc katastrofa.
Monikaharmonika cestitke na udaji i na obrani diplomskog. 🎉🎉 Sad uzivaj maximalno u iscekivanju bebice❤️❤️❤️❤️
Ja cu prvu robicu peglat,radi "dezinfekcije" ako to vec pomaze.... rekli su mi s unutrasnje strane se pegla,da se parom pređe dio koji ide bebi na kozu. A kasnije nakon poroda vidjet cu kako cu ja bit,a i to redovno pranje,nema mi smisla peglat sve zivo svaki put🙈🙈
I ja sam pod dekicom,tako je hladno.. Izvuc cu se samo nesto pojest i natrag pod dekicu
Ivylee, presladak je kompletić. i ja tako kupujem non stop i nema šanse da će stić sve to iznosati, ali baš me briga :D
Božepetra, ja još radim i namjeravam do kraja (osim ako mi se nešto značajno ne pogorša).
što se leđa tiče, mene po noći zna zaboljeti donji dio leđa i kuk. teško mi se namjestit.
Monika Čestitam 🎈🎉🎊
Cure, robica je preslatka. Ja sam naručila nešto HM i CA pa čekam sada 😀 Nikako da skontam do kada je dosta te robice 😂😂
Ja pokušala spavati, 0 bodova, ovaj mali urla i dalje, žao mi ga. Osjećam se ko da ću biti bolesna, fuj. Ležim na kutnoj i pijem čaj, vani sunce, ali prehladno. Tako mi fale jutarnje šetnje sa psom po toj hladnoći, prođe i glavobolja i sve tada.
Vezan za leđa, ja sebi banana jastuk sada stavljam iza leđa pa manje boli
Jutro svima.. da vas pitam.. jutros kad sam isla na posao, krivo sam stala, iskrenula nogu i pala naravno, docekala se na koljeno, ruku, torbu.. ne znam ni ja. Dobro sam pala jer sam razderala hlace, koljeno i dlan.. mislim da sam nagnjecila malo i trbuh, ali nakon pocetnog šoka, nije da me boli trbuh ili da je pritisak... koliko je beba zasticena u ovakvim situacijama? Jel se kome to mozda dogodilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji