Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    25. Rujan 2018. 23:38

nali

..Meni toliko zubno meso krvari da to nije istina.

Ono što je mene upozorila zubarica na početku trudnoće je upravo to. Mesni trokutići izmedju zuba otiču isključivo pod utjecajem hormona koji nam to radi u trudnoći. Meni je rekla da uzmem Paradontax pastu za zube,vodicu za ispiranje usta i one male interdentalne četkice što se u dmu prodaju u vrećici. Kaže prvo pranje izmedju će krvariti sa svih strana, iritirati će zubno meso brutalno... no za 3 dana ce se krvarenje znatno ublažiti. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    25. Rujan 2018. 23:40

Ana89

A kakva je procedura ako si proveo 7 mj na komplikacijama prije? Ideš na zavod samo sa drugim doznakama ili?

Ides s doznakama za komplikacije do dana komplikacijama,i druga doznaka na kojoj je zaokruženo porodiljnindopust,i zajedno ih predaješ u HZZO.

božepetra
    25. Rujan 2018. 23:40

Klikerica

Matične stanice su za neke bolesti jedini lijek,zato je bitno da živimo u ovom vremenu kada se one mogu pohraniti.

Je li neka već pretraživala koja je procedura oko ovoga? Gdje, koliko, pošto? 
    To svakako planiramo.

facebook.com/mamaimak/

Klikerica
    25. Rujan 2018. 23:47

božepetra

Klikerica

Matične stanice su za neke bolesti jedini lijek,zato je bitno da živimo u ovom vremenu kada se one mogu pohraniti.

Je li neka već pretraživala koja je procedura oko ovoga? Gdje, koliko, pošto?
    To svakako planiramo.

Zaklada Ana Rukavina i nesto su spominjali da se ide na Rebro, e sada dalje nisam 100% sigurna.

Jedan je dečko pitao može li tih 70ml krvi faliti bebi u razvoju. Doktor je odgovorio da se tu treba donijeti odluka u kojem smjeru ideš,nema tu predomišljanja.

božepetra
    25. Rujan 2018. 23:57

https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/pohrana-maticnih-stanica-krvi-iz-pupkovine-426

Ima ovdje. 

facebook.com/mamaimak/

božepetra
    26. Rujan 2018. 00:01

15-20k kuna? 
    Radije onda darovati svima na korištenje, besplatno, pa možda od matičnih stanica opet vlastito dijete "profitira". Znam, znam, trebali bismo biti zahvalni jer imamo mogućnost pohrane, ali to su prevelike cifre za naše standarde...

Klikerice, sad vidim da si kometirala tamo relativno nedavno.

Ovdje su informacije sa stranice Ana Rukavina:
    https://zaklada-ana-rukavina.hr/maticne-stanice-krvi-iz-pupkovine/

facebook.com/mamaimak/

božepetra
    26. Rujan 2018. 00:08

I još samo ovo pa odoh na spavanje, sutra sam od 8, tko će ustati! 
    Što se oticanja nogu i bolnih zglobova tiče, raspitivala sam se i čula za taj neki magnezij u spreju koji je učinkovitiji u ovom slučaju nego onaj što se uzima oralno jer djeluje na mjestu na kojem treba odmah. Ali (a opet su pare u pitanju) košta 150-ak kuna po ljekarnama pa sam tražila alternativu.
    Ta-daaa! 

facebook.com/mamaimak/

Salatica9192
    26. Rujan 2018. 04:59

Maggie,
    super 😊 Kratko i jasno. I super mi za dio da nemaml rizik od tromboze 😋 A trudnoce bockanja. Valjda cu nauciti pravilno u sljedecoj nekada hahahahah.
    A za svekrvu, bas to... Da sam ja njoj i zaovi od pocetka "odgovorala" i davala do znanja da nmg sa mnom tako, bilo bi drugacije mozda sve. Ovako ja sad krenula i ispadam bezobrazna i drska. Ali opet razlika je odgovoriti im kada ih vidis u gostima i kad zivis sa njima i dijelis sve zivo.
     Sinoc sam imala raspravu sa muzem, kratko trajala, cim se spomene mimača, odmah podize ton. Rekla sam mu, mozda kad vidi svoje dijete na sisi, odbice se od mamine sise 🤣 upsss, samo ostro hahaha.
    Du, 
    hahahahahha, bas si me nasmijalaa. Super pogled 🤣😍😍😍 I super su kolica.
    Joj ko napisa za zenu pušača od osnovne. E tu sam i ja :( u zadnjem razredu osnovne skole sam krenula eksperimentisati sa cigaretama i pivom uz Punk is not dead ahahahaha u drustvu sa muzem svojim (cesto mi tad padne na pamet, ono da mi je neko tad rekao da cu se udati za njega, vezeee🤣bila sam zaljubljena u drugog druga ahahahahahaha). Tako da i ja stvarno imam istoriju sa cigaretama i prestala sam i zato sam izrazito 👹 na one sto konzumiraju ispred bolnica 😂 A ima ih i ovdje, naravno xD Sjecam se 2012 (isto sam prekinula sa pusenjem, ali dosta lakse, pola trudnoce bas u bolnici bila), to na prozorima, wc-u pusi i cuva trudnocu. I tada cak to moj dvadesetogodisnji mozak nije shvatao. (propusim opet mjesec nakon spontanog, sad nadam se da im se necu vratiti). 
    Ja se raspisa ahahahahahaha, blejim u mraku xD

pepe1907
    26. Rujan 2018. 06:32

Ko rano rani...spava mu se cijeli dan 😤🙄... jučer sam spavala ko beba, da nisam imala budilicu u pola 10 zbog zubara ne znam do kad bi spavala..ali dns...4x sam bila na wc, sad već gladna i to sve zbog glupog 🌑 punog mjeseca...užasno mi smeta i jako me ljuti, postanem vampir 😁 ima mozda jos neko ovakvih problema? inaće sam rak u horoskopu tak da je normalno da mi mjesec smeta.

Ana89
    26. Rujan 2018. 06:43

Jutro klokanice! 
    Probudih se nakon 2 noćne more i jednog neugodnjikavog sna.; noćne more neću, ali ulogu nekakvog messengera  mi je preuzeo glas bivše poslodavke od koje sam prije 5 god skoro otišla, kao, vrati se, bit će po tvojim uvjetima, oni WTF? PTSP sam pokupila s tog mjesta.
    Odlična vijest: dani su su se skratili, bit će lakše termin dočekati😆😆
    Klikerice, hvala na odgovoru za doznake i porodiljni.

Salatice, dobro si rekla mužu.  Treba nekad biti bezobrazan- štogod im to značilo, da. Znam iz iskustva. Ne možeš hodati s teretom neizrečenog okolo dugo vremena, pukneš ko kokica, na kraju izađe 20 x gore. I za pušenje se slažem, jer moja majka je pušila moj cijeli život. Smrdila je. Još mi se hvalila da je i samnom trudna pušila- dobila je jako boležljivo dijete sklono upalama gornjih dišnih i alergijama- toliko da sam imala intoleranciju na antibiotike sa 5 godina, a onda sam završila na operaciji krajnika. Nije pomoglo- još gore je bilo. I kasnije u životu sam postala sklona  svakakvim glupostima.
    Ja sam za izbor- pušiti ili ne, ali imam samo loša iskustva.  Pogotovo trudnice, što smatram da bi trebale biti manje sebične, bar oko zdravlja, svoga i bebe.
    Zato ja ni i u "prvom stanju" ne bi pušila.
    Sinoć je i mene mučio išijas usred noći. Masiraj nogu😅😅.
    Da ne duljim više, dobar dan vam želim 😊. Sretno sa svime što radite.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.