Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    26. Rujan 2018. 06:46

Jutro 😀

Ja sam prenervozna, loše spavala zbog mjeseca, tri puta ustajala piskiti, mali od susjeda se dernjao jedno dobrih pola sata po noći, još moram.zubaru popodne, valjda nije nešto ozbiljno nadam se.

Uglavnom malac od susjeda ima godinu dana i oduvijek se dernja, ali ovo sinoć je bio užas. Horor! Probudilo me tijekom noći da sam na sekundu pomislila Jel možda neko dijete vani ispred zgrade. Ali ne da plače,  nego vrišti i jeca pola sata i tek su ga onda uzeli valjda u svoju sobu. 

Monikaharmonika
    26. Rujan 2018. 06:50

Nije me bilo nekoliko dana, bila sam luda, luda. Udala se 21.09.a obranila diplomski 25.09. Ajme majko koliko stresa. 
    Sad tek mogu uživati u trudnoći. Koje olakšanje. 😙😙

Monikaharmonika
    26. Rujan 2018. 06:54

Monikaharmonika

Nije me bilo nekoliko dana, bila sam luda, luda. Udala se 21.09.a obranila diplomski 25.09. Ajme majko koliko stresa.

Samo ne znam zasto mi ticker pokazuje krivi datum😂

Ana89
    26. Rujan 2018. 07:01

Monikaharmonika

Čestitke na udaji  i  obrani diplomskog😚😚😚😘😘

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    26. Rujan 2018. 07:06

Monikaharmonika, čestitam na udaji i na obrani ❤️

ja sam jutros shoppingirala u 6 na h&m 😂 uzela i malo veće brojeve

truskawka
    26. Rujan 2018. 07:44

Arsancres i Maryann javite mi se danas na tecaju za narukvice.  

❤N i V💙

Mina93
    26. Rujan 2018. 08:01

Jutro svima 😘
    Monika cestitke 😍😍
    Barbie koja si ti kraljica, nema do web shopa 😂
    Ja si sve razmisljam da nisam 10dana nista kupila i da bi trebala neku robicu jer tako reci nemam nista, samo par sitnica 😥
    Ovaj tjedan je tecaj pa ne stignem, al dr tjedan ide ikea i po jos robice, rastopim se uvijek na te velicine koliko su male 😍😍
    Btw mama mi dala neki bodic 56 na preklapanje sta je nasla doma, valjda ostalo od necaka dok su bili manji, i ja njega oprala sad kad smo se vratili doma zajedno sa vesom ostalim, osusio se i samo ga preslozila, ne kuzim zasto to cure peglaju? Popratila sam na jesenskim da sve zivo peglaju, meni em se neda em je to tako sitno da bi izgubila valjda 3dana da sve to sredim, a uopce se ni ne vidi da nije ispeglano, i uostalom ionako poslije necu peglat djecju robicu, previse toga se zmaze na dnevnoj bazi da bi to sve jos i peglala 😅

Ana89

truskawka

Arsancres i Maryannjavite mi se danas na tecaju za narukvice.

Čestitke i tebi na okruglom 30.tt 😍. I ja ću brzo 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

---Jutrekooo curke. Kaže ogtt nalaz nema šećera ali nešto malo povišen kolesterol. Ima ko iskustva??

----Ostale vrijednosti su ok za trudnocu. S obzirom da oni imaju samo regularne vrijednosti malo sam guglala i našla tablicu za vadenje krvi sa vrijednostima kod trudnica. Stavim Vam sliku.

26. Rujan 2018. 08:04

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.