Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    26. Rujan 2018. 09:31

Ivylee preslatko 😍😍
    Maggie nemam inace problema u krevetu, valjda mi madrac ful pase, al me redovno bole ledja dok lezim na kaucu.. I onda mi se muz ljuti kad odem lec u krevet, a on bi gledao neki film na kauch 😂
    Allie, ja takodjer volim sve zivo peglat, tj ne volim peglanje, al ne mogu gledat neopeglano 😂
    Djecju robicu ne namjeravam, oprat cu sve posebno s nekim blazim deterdzentom i poslozit.. nemam susilicu, znam da je spas za zimsko doba, al nisam cula dobra iskustva od onih koji su kupili 2u1, a za odvojenu nemam mjesta.. 

bambusovlist
    26. Rujan 2018. 09:32

Jutro svima!
    Čestitam na udaji, diplomi, novim tjednima, uspješnim kupovinama i pozitivnim vijestima!
    Čitala sam vaše postove vezane uz komplikacije i porodiljni i ostaje mi jedno pitanje.
    Na komplikacijama sam od 6. mjeseca. Termin mi je 3.1.  Namjeravam ostati na komplikacijama dok ne budem trebala na porodiljni.
    Koje je propisano razdoblje za porodiljni u slučaju komplikacija?
    Može li to biti 28 dana ili mora biti 45?
    Kod mene je to iznimno škakljivo jer tih nekoliko dana razlike igra ulogu u određivanju prihoda tijekom mog porodiljnog (bezvezarija u zakonu od 18 mjeseci rada s prekidima u posljednje dvije godine).
    Ako budem išla 45 dana prije poroda, dobivam minimalac, a ako idem 28, obračunavaju mi se plaće.
    Pa ti reci!

Ana89
    26. Rujan 2018. 09:33
    Ja i beban na prohladno jesensko jutro 😍 Uskoro ulazimo i 31.tt i bome smo veliki 😋😋
    Ja i beban na prohladno jesensko jutro 😍 Uskoro ulazimo i 31.tt i bome smo veliki 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

bambusovlist
    26. Rujan 2018. 09:33

I još nešto!
    Moju žgaravicu uspješno gasi Donat.
    Nije česta, ali kad se pojavi, znam čine se naoružati.

• Sandrica30
    26. Rujan 2018. 09:36

Jutro curama..
    Monikaharmonika, čestitkeeee na svemu!!!!! Zavidim pomalo.. moj pir je idući petak i jedva čekam da sve prođe i da napokon mogu i ja počet sa pripremama za srećicu moju.. Netko je spominjao štikle..ja sam prije 2 tjedna bila na piru u štiklama i toliko se dobro osjećala i plesala da sam bila presritna radi toga.. a sad,hahah, kupljene su cipele sa malom petom za pir (čitaj za slikanje) i onda idu niske i baš me briga šta će ko reć.. na meni je da odlučim kako i u čemu provest svoj dan
    Božepetra, još sam radno i odbrojavam sitno do bolovanja tj godišnjeg.. ovaj tjedan sve završavam i pozdravljam sve na godinu dana.. Jedva čekam jer mi je užasan problem sidit 10 h dnevno.. Uzet ću godišnji koliko mogu, za pir koliko mogu i ostat će mi možda 20ak dana za komplikacije prije porodiljnog.. to je ok, tj tako je kako je jer radit više ne mogu

Jel može savjet? Radi se o našim prekrasnim velikim cickama.. prije trudnoće sam nosila 75E košarice i sad je naraslo za broj dva, pojma nemam..uglavnom ogromne su..Di da nađem velike košarice? Gledala sam u h&m-a i one najveće trudničke (mislim 85 E) su mi nikakve, pola stane a u leđima preširoke. Jel imate kakvu preporuku? Uvik su mi bila problem uska leđa a velika prsa, a sad da ne pričam..čisto me strah ić po dućanima

• nali
    26. Rujan 2018. 09:40

Monikaharmonika cestitam na udaji i obrani 🎉🥂
    Klikerica e super, hvala, bas cu danas do dm-a pa to uzmem.
    Mgirl i maggie- trebala bi doci kod vas na obuku odbrusavanja svekrvi. 😁 Neznam ja pokazat zube, zivim s njom godinama a ona je od pocetka pokazala tko je gazda u kuci pa sam se ja povukla. 
    Zvrkica- tak i ja, iza leda mi je banana jastuk i puno bolje mi je, jos stavim jedan veci pod koljena i super bude
    Merim- navodno je beba ful dobro zasticena, na mene je pas skocio i udario me dosta jako u trbuh kad sam bila u prvom tromjesecju pa je gin rekla da mora biti bas jak udarac da se nesto desi, ali opet s druge strane da je dobro sto sam dosla odmah da vidi dal je sve ok. Moja preporuka ti je da odes ipak na uzv da se vidi dal je sve ok.
    Ana- zgodnaa 😍😍
    Sto se zgaravice tice, ja ju sad imam skoro svaki dan, meni najbolje dvopek pase,pa kad bas jako ulovi,samo to jedem. I peptoran.

AllieH
    26. Rujan 2018. 09:41

Meri, vjerujem da je s bebom sve ok, ali ako si zabrinuta, probaj se cuti sa svojim lijecnikom, bit ces mirnija, mozda te moze i pogledati. Cisto radi tvog mira. Tako bih ja. 
    Mina, iz te 2u1 perilice/susilice odjeca izadje zguzvanija no sto bi bila da se susila na striku. Da nemam mjesta za klasicnu susilicu, isto ne bih uzela 2u1. 
    Ana, bas ste slatki! Kod nas nema sanse jutros bez jakne gore, prehladno je. Moram cim prije ormar rotirati i donijeti od mame gleznjace i cizmice. Kod mene nema prijelaznog razdoblja. Iz sandala u cizmice, nikakve cipele nemam niti mi se svidjaju. 🙈🙊 Zato tenisica imam za 3x normalne osobe. 🤦🏽‍♀️

Luka ❤

Ana89
    26. Rujan 2018. 09:47

AllieH

Meri,vjerujem da je s bebom sve ok, ali ako si zabrinuta, probaj se cuti sa svojim lijecnikom, bit ces mirnija, mozda te moze i pogledati. Cisto radi tvog mira. Tako bih ja.
    Mina,iz te 2u1 perilice/susilice odjeca izadje zguzvanija no sto bi bila da se susila na striku. Da nemam mjesta za klasicnu susilicu, isto ne bih uzela 2u1.
    Ana, bas ste slatki! Kod nas nema sanse jutros bez jakne gore, prehladno je. Moram cim prije ormar rotirati i donijeti od mame gleznjace i cizmice. Kod mene nema prijelaznog razdoblja. Iz sandala u cizmice, nikakve cipele nemam niti mi se svidjaju. 🙈🙊 Zato tenisica imam za 3x normalne osobe. 🤦🏽‍♀️

Imala sam i jaknu, ali ne biste vidjeli trbuh pored nje. Tenisice imam i ja ful - ove su novopridošle u veliku obitelj. I dvije gležnjače i jedne tople zimske cipele haha 😆😆

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    26. Rujan 2018. 10:01

Meri ja bih na tvom.mjestu otišla da potvrdi da je sve OK.
    Beba je zaštićena, ali radi svog mira odi ipak.

Ana 😍😍😍😍😍 joj pa ti si blizuuuu 😁

bambusovlist
    26. Rujan 2018. 10:11

Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.