Sandrica, u St postoji dućan Anita i imaju grudnjake različitih dimenzija, a i prilagođene dojenju.
Jel me možeš samo podsjetit di je to?
Naravno!
Križeva 2 je adresa.
Nisam nikad bila, čula sam da su skuplji, ali neke od mojih prijateljica je spasilo.
U ovoj fazi mi je bitno samo da stanu u nešto tako da ću platit šta godHvala ti
Sandrica, čini se da imamo isti problem. Vjeruj mi Anita je jedino rješenje, barem kod nas u HR. Ja sam van trudnoće 75E i kupujem grudnjake samo u Lisci koja ima te brojeve male okolo a s velikim košaricama. U trudnoći a posebno poslije s dojenjem to ode na G košarice 🙈 Još sam u prvoj trudnoći kupila dva trudnička u Aniti i 2 za dojenje i sad nakon 4 i pol godine su opet u pogonu. Cijene su od 300-400kn po grudnjaku, dakle jako puno, ali meni se isplatilo jer drugog rješenja nisam imala.
Ptičice preslatko 😍😍😍
Kad su vec mijenjali ovaj forum, mogli su bar uvesti mogucnost editiranja posta te vise emojija. Nadam se da bar ovi koje imamo sad normalno rade preko desktop verzije. 🙄
Luka ❤
Pticice 😍😍😍 Super vijesti 😘
Nali cini mi se da su ovo zadnji trzaji 🤣 Mozda sam i prenadobudna, javim kako je proslo 😬
Usminkali su boje i ime stranice. Stvarno su mogli barem edit dodati.
Cuj miss mama..
Evo da su samo logo promijenili nego i ime koje neema veze s klokanicom. Al ajd dobro.....
Sta da jedem? Sta da kuham? Sta da obucem? Svasta bi nesto a nista ne bi
Ne sviđa mi se ovakva stranica. Čudna je.
Pozdrav svima danas je nama dobar dan, jučer sve bolilo a danas smo avioni. Izašla lutati pod pauzom pa umjesto sebi vestu (koju bih mogla zakopčati) kupila bebanu bodiće.... Do sada sam odoljevala jer sam toliko toga dobila... Sestrične, majka, svekrva (moja je zakon, ne živimo skupa ali dijelimo dvorište, žena kuha, pegla za mene sve. Smo ju u kuću ne pustim čišćenje još mužić drži pod kontrolom). Uglavnom, hvata i mene manija za kupovanjem, iako sam sama birala sve što sam dobila ne mogu odoljeti izlozima....
Više mi se sviđala prije ova stranica. Ali ok, dok smo tu u ovom sastavu, bar će nam biti zabavno. I možda je mi koji put zblokiramo komentarima😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo i mene, čitam kroz cijelo dopodne, al malo čekanja po bolnici, malo izbacivanja iz klokanice..sad sam pola toga zaboravila. Znam da trebam Moniki čestitat dvije velike stvari: bravo, sad možeš uživati! ☺
Ni meni se ne sviđa ni izgled ni naziv. Al mi ćemo i dalje ostat klokanice, tko nam šta može 😉
Robica je sva preslatka, Ana & trbuh super, kolica od Du jako lijepa. Ja noćas isto dobro spavala, a isto rak. Bit će da smo jednostavno u tom periodu kad malo dobro spavamo pa malo loše. Mene isto bole leđa, jučer pogotovo, al isto više od kauča nego ujutro nakon kreveta. A bok lijevi me boli jako često, valjda jer sam puno na njemu..
I jaaaakoooo je hladno, brrr..
Nego da se 'pohvalim', jutros 2 sata izgubila na Merkuru, em čekajući svog endokrinologa, em onda opet labos. I prozovu me napokon, a iza mene neku bakicu. I dobijemo mi svaka svoje naljepnice, kad ode bakica ispred mene, a ima brdo naljepnica dok ja samo jednu, znači gotova sam taj tren. I inače sam osjetljiva na starije i jako ih volim, al tako mi je više bilo dosta čekanja i gladna sam bila, rekla sam joj 'oprostite, al ja sam prije vas'. Bakica se drži bolje od mene, plus sam na mirovanju. I onda su svi vidjeli moj trbuh. Ne kužim, ne guram se iako imam prednost nego lijepo čekam red, i onda mi se netko tako ubaci..
Arsancres i Maryannjavite mi se danas na tecaju za narukvice.
Čestitke i tebi na okruglom 30.tt 😍. I ja ću brzo 😀😀
Hvala draga..da, da..opasno se priblizavamo kraju 😁😁
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji