Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    23. Rujan 2018. 20:54

jaooooo sjetila sam se filma It follows, onda kaze gledaj te pizdarije 🤣🤣🤣 mgirl, jako ste lijepi 😍😍 barbiemama, obozavam spanjolsku kinematografiju! El Cuerpo mi je jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 20:55

Barbie, 
    pa nije smrtno, ali da ga slucajno vidim poslije tog filma... hahaha. Mislim da cu preskociti 🤣 Prepascu bebu hahaha. Ne gledam nesto filmove u trudnoci, vise sam prije trudnoce gledala. Sad furam Top Chefa haha i dokumentarce poput Sjever Rusije, sto sam zadnje gledala. A na tu foru mi se gleda, o prirodi 🌏 ljudima, raznim drzavama. Joj moracemo otvoriti novu temu za nas ljubitelje kinematografije haha. 🤗
    M.girl,
    super steee 😊😘 Oblikovan stomo 😊

barbiemama
    23. Rujan 2018. 20:57

odličan je El cuerpo, gledala i ja 👍

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 21:00

Evo kod mene trenutno Kolo srece na RTL-u. Mama gleda 🤣 Covjek uci dok je živ. 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 21:01

Salatica9192

to sam voljela kao klinka. sad mi je užas 😂 

Klikerica
    23. Rujan 2018. 21:08

Ja sam presretna sto nam sutra krece tečaj na KB Merkur. Sutra cemo se neke od nas upoznati. I konacno cu svaki dan imati super razlog i izgovor za izlazak iz kuce jako jako se veselim!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    23. Rujan 2018. 21:13

Hvala vam curke moje.  Daaa sad se baš lijepo oblikovala buša i to u zadnja 2 tj. Samo nek malecki raste 

Noa 💙

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 21:13

barbiemama

Salatica9192

to sam voljela kao klinka. sad mi je užas 😂

Ne gledam ni ja da ganjam, ali mi lete oci da pogadjam kada mama gleda hahaha 😂 A da, to je bas bilo popularno svugdje. Sad samo ima u kod vas, ja mislim, da se vratilo. 
    Joj prestajem, izbacice nas haha, do sutra bih ja mogla o filmovima, serijama, emisijama, dokumentarcima 😋🤣 Vracam se u teme beba 🚼 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 21:23

ma meni baš fora pročitati i neke teme koje nisu samo trudnoća i bebe. tako vas više upoznam 😊 

23. Rujan 2018. 21:46

Klikerica

Ja sam presretna sto nam sutra krece tečaj na KB Merkur. Sutra cemo se neke od nas upoznati. I konacno cu svaki dan imati super razlog i izgovor za izlazak iz kucejako jako se veselim!

Da da. Sutra druženje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.