jaooooo sjetila sam se filma It follows, onda kaze gledaj te pizdarije 🤣🤣🤣 mgirl, jako ste lijepi 😍😍 barbiemama, obozavam spanjolsku kinematografiju! El Cuerpo mi je jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala
url=https://lilypie.com]
Barbie,
pa nije smrtno, ali da ga slucajno vidim poslije tog filma... hahaha. Mislim da cu preskociti 🤣 Prepascu bebu hahaha. Ne gledam nesto filmove u trudnoci, vise sam prije trudnoce gledala. Sad furam Top Chefa haha i dokumentarce poput Sjever Rusije, sto sam zadnje gledala. A na tu foru mi se gleda, o prirodi 🌏 ljudima, raznim drzavama. Joj moracemo otvoriti novu temu za nas ljubitelje kinematografije haha. 🤗
M.girl,
super steee 😊😘 Oblikovan stomo 😊
Evo kod mene trenutno Kolo srece na RTL-u. Mama gleda 🤣 Covjek uci dok je živ.
to sam voljela kao klinka. sad mi je užas 😂
Ja sam presretna sto nam sutra krece tečaj na KB Merkur. Sutra cemo se neke od nas upoznati. I konacno cu svaki dan imati super razlog i izgovor za izlazak iz kuce jako jako se veselim!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hvala vam curke moje. Daaa sad se baš lijepo oblikovala buša i to u zadnja 2 tj. Samo nek malecki raste
Noa 💙
to sam voljela kao klinka. sad mi je užas 😂
Ne gledam ni ja da ganjam, ali mi lete oci da pogadjam kada mama gleda hahaha 😂 A da, to je bas bilo popularno svugdje. Sad samo ima u kod vas, ja mislim, da se vratilo.
Joj prestajem, izbacice nas haha, do sutra bih ja mogla o filmovima, serijama, emisijama, dokumentarcima 😋🤣 Vracam se u teme beba 🚼
ma meni baš fora pročitati i neke teme koje nisu samo trudnoća i bebe. tako vas više upoznam 😊
Ja sam presretna sto nam sutra krece tečaj na KB Merkur. Sutra cemo se neke od nas upoznati. I konacno cu svaki dan imati super razlog i izgovor za izlazak iz kucejako jako se veselim!
Da da. Sutra druženje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji