Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    24. Rujan 2018. 07:04

Evo meni zvoni alarm, a budna od prije 6.dragi išao na posao, a ja se razbudila i nikako zaspati. 
    Idem na kontrolu za štitnjaču kod endokrinologa, prvo vađenje krvi, pa čekanje nalaza i pregleda. 
    Evo upravo se i mališa probudio, malo je mirniji zadnja 2 dana, ali javi se, samo laganije pa ne brinem...
    Sretno svima ma pregledima, ja vodim seku sa sobom pa imam društvo dok čekam 

Klikerica
    24. Rujan 2018. 07:58

I ja sam se probudila od vjetra i kiše,i da mužu nađem kišobran... tih kišobrana nikada nema dovoljno. Sad cu isto popiti topli čaj i nastaviti spavati

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    24. Rujan 2018. 08:02

Jutro curke, vikend odletio nisam se uspila ni javljat, al sam uspila procitat zaostatke.. Jucer slavili necaku 2.rockas, bila skoro cijeli dan kod sestre, ocito sam se malo isforsala ili mi nesto od hrane krivo sjelo  legli navecer u 11 i mene mucnina ful oprala, mislila sam da cu povratit po podu, muz odma da ocemo li na hitnu, vec si mislim kako ce on prezivit trudove i porod, cim krene prvi trud ce me otpremit u bolnicu 🤣 zakljucat cu se u wcu 🤣 i popila kamilicu, oko ponoci se smirilo.. I onda jutros me on probudi u 5 morao ic na wc i poslije nikako zaspat.. Evo nas vec put zg 😁

Mina93
    24. Rujan 2018. 08:07

Da uspijem se nadovezat malo na teme, mini serije ne pratim, muz je znao neke skinut i gledat pogotovo ako smo razdvojeni npr kad odem ja sama na vikend na more i slicno.. Horore sam prije volila, sad samo njih i sf ne gledam, volimo pogledat odlican film neku akciju triler u kinu i to jos imax ili 4d, ono da si ful u filmu 🤣🤣
    Popratila sam neke lijepe busice, sve ste krasne ❤️
    I slova i ukrasi za bebona, cak i ja sad razmisljam o tome, zarazile ste me 🤣
    Nego kad nam je danas na merkur 😁 i ja nemam pojma di je to tocno, doci cu tam i vrtit se u krug jer nikad nisam bila u merkuru 🤣

24. Rujan 2018. 08:15

Evo mene nakon onog za popit na ogtt ... TO JE SLATKO ZA POPIZDIT. Stoji mi na vrhu grla.. sad prodajem maglu u cekaniček sljedeća dva sata

• nali
    24. Rujan 2018. 08:19

Klikerica

Zaboravila sam koja je cura trazila stan u Zagrebu, i kakav? Ali ovo iznajmljuje moja frendicahttps://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-spansko-44-m2-novogradnja-oglas-26520434

Ja 😊 Ooo moj bivsi kvart 😍 Problem je kaj mi nema dragog naredna 2 tjedna (on placa, pregledava stanove i odlucuje haha) pa nemozemo doci pogledati. Ali da, definitivno tako nesto i trazimo, hvala ti 😘😘 spremit cu oglas pa ako se ne iznajmi kad se dragi vrati- zovem. 

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 08:22

Jutroo, 
    jutros nam je popularno vadjenje krvi. I ja se vracam iz lab 😊 Pozdrav iz kisovite Banja Luke. Vrijeme je po mom ukusu. I ja sam, Ana, jedva docekala. Ljeto volim samo na moru haha 😋
    Srecno svima na pregledima danas 😘

Maggie85
    24. Rujan 2018. 08:24

mmama2

Nemojte slucajno sutra da druzenje prode bez neke zajednicke fotke !!!!

Hahaha, to sam i ja pomislila, pa makar da se slikamo samo od vrata nadolje! 

• nali
    24. Rujan 2018. 08:26

Joooj cure, pa vi imate druzenje danas u merkuru.. Javite kako je bilo i ocemo neku grupnu trbuh sliku 😁 
    Sretno svima koji imaju preglede i pretrage 😚
    Meni napokon nije vruce, prvi dan da se ne znojim 😀 hvala kisi sto je sve rashladila.

Blaza26
    24. Rujan 2018. 08:32

Jutroo... i kod nas je svanulo oblacno jutro.
    Ja sam pojela keksic i vratila se u krevet,sad beba luduje,hoce da iskoci.
    Ja horore inace obozavam,al u trudnoci ih izbjegavm,previse mi je to stresno. Kako sam osjetljiva i neki akcijski film mi bude previse napet.
    Klikerice mislim da si ti stavila slike onih spavacica za dojenje. Ja sam jucer kupila u fisu onu dugih rukava,ucinila mi se ooogromna,al kuci sam je probala,predobra je. Tako udobna. Do koljena mi je,bas nekakva slatkasta,ja sam odusevljena s njom. I jos sam jednu kupila,i ogrtac. 
    Sretno cure na pregledima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.