Samo da se javim.
Divne ste ptico, uzivate na veliko redovito! I suoer mi je haljina.
Klikerice bas fora fotografija. 😀
Ja sam u lezecem polozaju, grlo i usi bole, temperaturu ne zelim ni mjerit 😶 iako mislim da je nemam jer mi je vruce 🙄
Bit ce bolje 😄
conjuring mi je prvi dio super, drugi dio vec ne…A hereditery kao i babadook i get out…kritike dobre, a film oslobodi Boze 😂
Babadook mi je isto katastrofa. Get out mi je prosjek, ništa posebno, definitivno ne zaslužuje tu ocjenu. meni to spada u neku klasu filmova koji se trude biti art filmovi i spešl. i onda nabiju dobre ocjene i kritike, a ljudima su automatski dobri ako se takvima označe. a zapravo ono....pretenciozni drek bez prave priče i poante, a od jeze ni J 😂
Ptičice, ozdravi 😘
Get Out sam cak i ja se usudila pogledati. Nista me nije istripalo xD Na sekunde mi bio "sick" i to je to. Ne smatram hororom. Nista bez japanskih horora, kao npr "Kletva"... Ne zelim da ga se prisjecam, onih zvukova, to nmg zaboraviti 🤣 U mladjima godinama ono gledati je rezultiralo traumom haha 😂
Pticice,
da, ako nije hladno, nema temperature. Pij cajeve, neku vitaminsku bombu napravi (cijedjena narandza i limun) i procice 😊😘
Azijati naprave odličnu atmosferu, baš da te prođe keza. volim i španjolske hororce. nisu baš scary kao azijski, ali volim tu atmosferu koju naprave.
Da, poznati su po hororima. Po meni je ono previse. Ali npr, nisam se usudila pogledati ni IT, 🤡 klovna onog 😂 Sve hocu li i nmg, po trileru sam ga svrstala u te horore sto ne praktikujem gledati vise. Bas da je strasan i paranormalan. Klovan sam po sebi mi je strasan haha, znm kad su u Americi vladale sprdnje ono sa klovnovima sto plase ljude, ajoj, ja bih srcku dobila :O E film koji nije los "The Purge", ima klisea dosta, ali ne znam, zanimljiv mi je. Ima 3 dijela.
M.girl, lijepi ste 😍😘
Purge mi je onako zabavan triler za pogledat, nije mi baš horor i nije mi strašan. a It sam gledala, ovaj novi. dobar film, ali meni to uopće ni najmanje nije bilo strašno. onako, kao neki teen film. pogledaj, osim ako se baš smrtno ne bojiš klaunova 😁
Hvala na lijepim zeljama dame moje 😊
Sutra nam je treci dan, valjda ce biti bolje.
Evo veceram krem juhu od povrca i kozica.
Ma nije, snađe se ona 🙂
Vidim prica se o serijama. Ja sam totalni bezveznjakovic kad su one u pitanju, mislim da nijednu nisam odgledala do kraja 🙈
A s obzirom da mi je dosadno mogla bi nesto poceti...🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji