Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    23. Rujan 2018. 20:25

Samo da se javim.
    Divne ste ptico, uzivate na veliko redovito! I suoer mi je haljina.
    Klikerice bas fora fotografija. 😀
    Ja sam u lezecem polozaju, grlo i usi bole, temperaturu ne zelim ni mjerit 😶 iako mislim da je nemam jer mi je vruce 🙄
    Bit ce bolje 😄

barbiemama
    23. Rujan 2018. 20:29

du1988

conjuring mi je prvi dio super, drugi dio vec ne…A hereditery kao i babadook i get out…kritike dobre, a film oslobodi Boze 😂

Babadook mi je isto katastrofa. Get out mi je prosjek, ništa posebno, definitivno ne zaslužuje tu ocjenu. meni to spada u neku klasu filmova koji se trude biti art filmovi i spešl. i onda nabiju dobre ocjene i kritike, a ljudima su automatski dobri ako se takvima označe.  a zapravo ono....pretenciozni drek bez prave priče i poante, a od jeze ni J 😂

Ptičice, ozdravi 😘

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 20:33

Get Out sam cak i ja se usudila pogledati. Nista me nije istripalo xD Na sekunde mi bio "sick" i to je to. Ne smatram hororom. Nista bez japanskih horora, kao npr "Kletva"... Ne zelim da ga se prisjecam, onih zvukova, to nmg zaboraviti 🤣 U mladjima godinama ono gledati je rezultiralo traumom haha 😂

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 20:36

Pticice, 
    da, ako nije hladno, nema temperature. Pij cajeve, neku vitaminsku bombu napravi (cijedjena narandza i limun) i procice 😊😘

barbiemama

Azijati naprave odličnu atmosferu, baš da te prođe keza. volim i španjolske hororce. nisu baš scary kao azijski, ali volim tu atmosferu koju naprave. 

barbiemama

*jeza

m.girl6
    23. Rujan 2018. 20:40
    Evo i nas 💕
    Evo i nas 💕

Noa 💙

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 20:44

Da, poznati su po hororima. Po meni je ono previse. Ali npr, nisam se usudila pogledati ni IT, 🤡 klovna onog 😂 Sve hocu li i nmg, po trileru sam ga svrstala u te horore sto ne praktikujem gledati vise. Bas da je  strasan i paranormalan. Klovan sam po sebi mi je strasan haha, znm kad su u Americi vladale sprdnje ono sa klovnovima sto plase ljude, ajoj, ja bih srcku dobila :O E film koji nije los "The Purge", ima klisea dosta, ali ne znam, zanimljiv mi je. Ima 3 dijela. 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 20:46

M.girl, lijepi ste 😍😘

Purge mi je onako zabavan triler za pogledat, nije mi baš horor i nije mi strašan. a It sam gledala, ovaj novi. dobar film, ali meni to uopće ni najmanje nije bilo strašno. onako, kao neki teen film. pogledaj, osim ako se baš smrtno ne bojiš klaunova 😁

Ptičica
    23. Rujan 2018. 20:52

Hvala na lijepim zeljama dame moje 😊
    Sutra nam je treci dan, valjda ce biti bolje. 
    Evo veceram krem juhu od povrca i kozica.

Ma nije, snađe se ona 🙂
    Vidim prica se o serijama. Ja sam totalni bezveznjakovic kad su one u pitanju, mislim da nijednu nisam odgledala do kraja 🙈
    A s obzirom da mi je dosadno mogla bi nesto poceti...🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.