Da, poznati su po hororima. Po meni je ono previse. Ali npr, nisam se usudila pogledati ni IT, 🤡 klovna onog 😂 Sve hocu li i nmg, po trileru sam ga svrstala u te horore sto ne praktikujem gledati vise. Bas da je strasan i paranormalan. Klovan sam po sebi mi je strasan haha, znm kad su u Americi vladale sprdnje ono sa klovnovima sto plase ljude, ajoj, ja bih srcku dobila :O E film koji nije los "The Purge", ima klisea dosta, ali ne znam, zanimljiv mi je. Ima 3 dijela.
M.girl, lijepi ste 😍😘
Purge mi je onako zabavan triler za pogledat, nije mi baš horor i nije mi strašan. a It sam gledala, ovaj novi. dobar film, ali meni to uopće ni najmanje nije bilo strašno. onako, kao neki teen film. pogledaj, osim ako se baš smrtno ne bojiš klaunova 😁
Hvala na lijepim zeljama dame moje 😊
Sutra nam je treci dan, valjda ce biti bolje.
Evo veceram krem juhu od povrca i kozica.
Ma nije, snađe se ona 🙂
Vidim prica se o serijama. Ja sam totalni bezveznjakovic kad su one u pitanju, mislim da nijednu nisam odgledala do kraja 🙈
A s obzirom da mi je dosadno mogla bi nesto poceti...🤔
jaooooo sjetila sam se filma It follows, onda kaze gledaj te pizdarije 🤣🤣🤣 mgirl, jako ste lijepi 😍😍 barbiemama, obozavam spanjolsku kinematografiju! El Cuerpo mi je jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala
url=https://lilypie.com]
Barbie,
pa nije smrtno, ali da ga slucajno vidim poslije tog filma... hahaha. Mislim da cu preskociti 🤣 Prepascu bebu hahaha. Ne gledam nesto filmove u trudnoci, vise sam prije trudnoce gledala. Sad furam Top Chefa haha i dokumentarce poput Sjever Rusije, sto sam zadnje gledala. A na tu foru mi se gleda, o prirodi 🌏 ljudima, raznim drzavama. Joj moracemo otvoriti novu temu za nas ljubitelje kinematografije haha. 🤗
M.girl,
super steee 😊😘 Oblikovan stomo 😊
Evo kod mene trenutno Kolo srece na RTL-u. Mama gleda 🤣 Covjek uci dok je živ.
Evo kod mene trenutno Kolo srece na RTL-u. Mama gleda 🤣 Covjek uci dok je živ.
to sam voljela kao klinka. sad mi je užas 😂
Ja sam presretna sto nam sutra krece tečaj na KB Merkur. Sutra cemo se neke od nas upoznati. I konacno cu svaki dan imati super razlog i izgovor za izlazak iz kuce jako jako se veselim!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji