Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    23. Rujan 2018. 17:03

Duda

nali

Barbie- prezgodna 😍
    Dok ja procitam sve, zaboravim ko je sto pisao.. Dudamislim da si ti pitala da li ko pije ferrum sirup? Pijem ga ja. Probala sam 3 tableta, jedino mogu to pit.

Da, ja sam
    Pijes ga uz ručak? I koju količinu? Vidim u uputama za trudnice da se uzima 1-2 ili 4-6 žličica, a nije mi doktorica ništa napisala i nisam još nalaz vidjela..

Meni je rekla doktorica ujutro na taste. Ali popijem negdje oko podneva i to uz nesto malo hrane, keks ili nesto, jer ujutro pijem prenatale koje imaju zeljezo a i lose mi sjeda na skroz prazan zeludac. Meni je 20 ml dnevno napisala,ali mislim da tako i pise u uputama, da je to max kolicina za trudnice. A gle, ovisi koliko si anemicna, meni je krvna slika i zeljezo koma. Od 20 pretraga 7-8 stavki su ok, sve ostalo snizeno ili poviseno. Ja to ne mjerim s tim zlicicama jer sam se svaki put zalila, imam od nekog sirupa malu casicu i tu oznaceno 20 ml pa iz toga pijem. 

• nali
    23. Rujan 2018. 17:07

Salatica9192

Klikerica

Salatica9192

Klikerice, jesi zavrsila Taboo?

Ma naravno,ja to kada uzmem ne puštam.
    Evo mojih spavaćica iz Fisa,kupila mi mama cijelu garnituru,kao da ću biti u bolnici mjesec dana.
    Dugi i kratki rukav. Malo mi veličina djeluje sada veliko,ali ako bude trebalo suzit ću ja to… bolje da ljulja nego da žulja

Super suuu 😎 Ja svaki dan kontam kako nista nemam za bolnicu, a opremila bebu najstrasnije haha. Moracu to brzo poceti.
    Meni beba nesto mirna juce i danas. Osjetim ja nju, migoljenja, ali nema ludovanja. I ja odmah ludaaa. Pogotovo sto me naravno crv sumnje o plodovoj vodi ne napusta, jer svaki put kad ustanem u wc, vidim mokar trag (nekad bas ima, nekad manje) na vesu. Ostacu bez vesa definitivno xD A necu dnevni, ne mogu pratiti situaciju, ne vidi se.

Salatice, cula sam da ima u ljekarnama za kupit nekakav ulozak, nesto sto se oboja ako ti curi plodna voda, cisto da se umiris, ako ce ti pomoci to. 

• Dalal
    23. Rujan 2018. 17:09

Klikerice bas dobre spavaćice. .Ja još nisam ni jednu kupila..sve kao imam vremena.
    Salatice. .moj muz u petak došao ranije s posla da me vodi kod doktora jer sam mu rekla da dva dan skroz slaaaabo osjećam bebicu. .Iako ja uopće nisam panicarila. .Nisam otišla..Ali zato jučer i danas. .ma ne smiruje nikako. .Lupa i to baš jako...Stoga ne brini. .Bebice zaista imaju svoje dane kad su aktivnije i svoj neki ritam

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 17:09

nali

Salatica9192

Klikerica

Salatica9192

Klikerice, jesi zavrsila Taboo?

Ma naravno,ja to kada uzmem ne puštam.
    Evo mojih spavaćica iz Fisa,kupila mi mama cijelu garnituru,kao da ću biti u bolnici mjesec dana.
    Dugi i kratki rukav. Malo mi veličina djeluje sada veliko,ali ako bude trebalo suzit ću ja to… bolje da ljulja nego da žulja

Super suuu 😎 Ja svaki dan kontam kako nista nemam za bolnicu, a opremila bebu najstrasnije haha. Moracu to brzo poceti.
    Meni beba nesto mirna juce i danas. Osjetim ja nju, migoljenja, ali nema ludovanja. I ja odmah ludaaa. Pogotovo sto me naravno crv sumnje o plodovoj vodi ne napusta, jer svaki put kad ustanem u wc, vidim mokar trag (nekad bas ima, nekad manje) na vesu. Ostacu bez vesa definitivno xD A necu dnevni, ne mogu pratiti situaciju, ne vidi se.

Salatice, cula sam da ima u ljekarnama za kupit nekakav ulozak, nesto sto se oboja ako ti curi plodna voda, cisto da se umiris, ako ce ti pomoci to.

Al sense kit. Vidjela na netu, ali samo ovako po forumima. Sumnjam da to ima po nasim apotekama. Ali pitacu sutra, idem u centar u labaratoriju i tamo su opremljenije apoteke. 

Ana89
    23. Rujan 2018. 17:10

Pa kako ćemo izgledati u 7. mj  trudnoće, nego trudne? Svaka na svoj način trudna😍😍😍.
    A to što komentiraju: širiš se, veća si, proširila si se, briga nas.  Mi se širimo zbog bebona, drugi zbog papice i komocije. Nemaju ionako što pametnoga reći pa moraju to. A da je ružno komentirati nečiji izgled, pogotovo trudnici, je.
    Ja sam svojoj sveki i dalje slatka i po njoj sad izgledam kao "žensko".  Ne mogu se ljutiti na to, to je njen pojam "tješenja" i neka misli da mi je ok, ne mogu joj svaku dlaku u jaju gledati. Prije sam po njoj izgledala štapićasto xD. But nakon poroda  se vraćam "uskom" 😀 mislim bit još uvučenija i  mišićo definiranija, naravno, ne zadajem si si nerealne rokove.
    Svom dragom sam lijepa i sexy 😀😀. 
    Sebi i nisam, ali nekad manje nekad više 😆 I dalje si nekad izgledam još " manje od termina", nekad kao baby seal. Ovisi o hormonima😂😂
    Prođem nekidan pored jedne klinke koju znam otprije, nije ni znala da sam trudna očito. Ona meni, rasteš ha?😗😆😆 Ja ni dva ni tri- još malo 😁 I osmijeh.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    23. Rujan 2018. 17:16

I da, svaki bebi ima svoj ritam. Dokgod osjetiš dvaput na dan malo izraženiju aktivnost sve je ok 😀. Mi smo danas i štucali 😀😀😀 I lupali 😀😀 Iako postane pravi kung fu borac tek kad mama mora spavati😂😂
    Primjetih da reagira na moj glas i dodir. Ja mu kucnem javi se 😀 Sad skoro svaki put.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    23. Rujan 2018. 17:19

Ja jedva čekam da se vidi toliko da netko prokomentira😆 mislim još mi nitko nista nije rekao,a toliko sam ponosna i sretna sto sam trudna,da bi pristala na sve kilograme svijeta i da se svi zgražaju samnom kolika sam...samo da mali kliker raste,a ja se gegam. Eto! Znam koliko sam disciplinirana i tvrdoglava s treninzima i normama,tako da sam u stanju ako treba i 50 kg skinuti poslije,samo da klikeru sada ništa ne fali.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    23. Rujan 2018. 17:40

moj beban je i dalje ful miran i pasivan. javi se, ali onak par puta dnevno na kratko. i nisu to baš jaki udarci. i ponekad samo migoljenja. navikla sam sad na takav tempo pa više ne paničarim. mislim da je puno manje aktivan u odnosu na vaše bebe. 

• nali
    23. Rujan 2018. 17:48

Kad smo vec kod komentiranja nasih trbuha i sirenja.. Neki dan sveki rekla mom dragom (predamnom) da je previse pojeo, neka ne jede toliko jer ce biti debeo kao ja.. Vec sam se navikla na nju svakakvu i to me ne pogada, ali sam pocela glumiti jer si previse dopusta i onak,pogledam ju kao da me zasmetalo i ona se krene izmotavati da su svi debeli u trudnoci. Cudne li zene.. Ali boli me briga, rastemo i sirimo se, debljamo se i bit cemo sve vece i to je normalno, pa necemo se smanjivati.. I ja iskreno uzivam u tome i da ne skinem sve kile kasnije, nema veze.. Ali ipak neki komentari stvarno nisu uredu. Makar mislim da vecina tih komentara nisu zlonamjerna.

bambusovlist
    23. Rujan 2018. 17:54

Ja imam osjećaj da mi je trbuh narastao u dva tjedna, iako je u ležećem stanju puno manji. Pitam se što se to onda isturi van kad stojim. Hm!
    Ali sretna sam što raste i mislim da je svaki oblik je lijep na svoj način. Dimenzije su samo brojevi!
    Ovo moje dijete također udara u nepravilnim razmacima. Bilo je dana kad bih se trudila osjetiti je barem jedan put, najčešće kad se ispružim i prstima i glazbom je potaknem na pokret, a bilo je i dana kada mi se čini da ne staje. Danas je jedan od tih dana.
    Veseli i sretni!
    I pojeli bismo sve!
    A možda nije pametno. 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.