klikerice i ptico, super ste! 😍 ja sam isto vise za knjige, filmovi me sve vise ostave razocaranom, jednom u par godina naleti neki da ostavi dojam...a horore i psiho trilere obozavam, ali nakon sinocnjeg gledanja Hereditary-sluzbeno odustajem od tog zanra 😥 moja bebana je svaki dan sve aktivnija u lupkanju i postaje sve intezivnije! ja evo pijem bezalkoholnu pivicu, zivile mi klokanice! 🍻
url=https://lilypie.com]
idemo sutra u kino poslije posla baš taj film gledati pa ti javim kakav je. ima ga za skinuti, ali u cam verziji pa mi se nije dalo. Conjouringe obožavam, a Annabelle su mi zericu lošiji. no, sve u svemu su svi dobri. oko The Nun sam čula podijeljenja mišljenja od ljudi koji su gledali pa me baš zanima 😊
Salatice, divna si i zavidim na šetnji Trogirom. predivan je. zadnji put bila prije 2 god. tko zna kad ću opet južnije.
A i ja skidala pa katastrofa za gledat. I meni su Annabele loše,ali sve u svemu dosta dobro s obzirom da su nastavci. Mi smo mislili ić za vikend pa na kraju nismo i bit će da ćemo čekat kad bude za skinut pa gledat doma. Čekam dojmove
Du, meni Hereditary isto katastrofa. precijenjeno i razvikano sranje. užasno me razočarao jer ima super ocjene i kritike. ostala sam baš onako ... wtf 😏
Du, meni Hereditary isto katastrofa. precijenjeno i razvikano sranje. užasno me razočarao jer ima super ocjene i kritike. ostala sam baš onako … wtf 😏
conjuring mi je prvi dio super, drugi dio vec ne...A hereditery kao i babadook i get out...kritike dobre, a film oslobodi Boze 😂
url=https://lilypie.com]
Samo da se javim.
Divne ste ptico, uzivate na veliko redovito! I suoer mi je haljina.
Klikerice bas fora fotografija. 😀
Ja sam u lezecem polozaju, grlo i usi bole, temperaturu ne zelim ni mjerit 😶 iako mislim da je nemam jer mi je vruce 🙄
Bit ce bolje 😄
conjuring mi je prvi dio super, drugi dio vec ne…A hereditery kao i babadook i get out…kritike dobre, a film oslobodi Boze 😂
Babadook mi je isto katastrofa. Get out mi je prosjek, ništa posebno, definitivno ne zaslužuje tu ocjenu. meni to spada u neku klasu filmova koji se trude biti art filmovi i spešl. i onda nabiju dobre ocjene i kritike, a ljudima su automatski dobri ako se takvima označe. a zapravo ono....pretenciozni drek bez prave priče i poante, a od jeze ni J 😂
Ptičice, ozdravi 😘
Get Out sam cak i ja se usudila pogledati. Nista me nije istripalo xD Na sekunde mi bio "sick" i to je to. Ne smatram hororom. Nista bez japanskih horora, kao npr "Kletva"... Ne zelim da ga se prisjecam, onih zvukova, to nmg zaboraviti 🤣 U mladjima godinama ono gledati je rezultiralo traumom haha 😂
Pticice,
da, ako nije hladno, nema temperature. Pij cajeve, neku vitaminsku bombu napravi (cijedjena narandza i limun) i procice 😊😘
Azijati naprave odličnu atmosferu, baš da te prođe keza. volim i španjolske hororce. nisu baš scary kao azijski, ali volim tu atmosferu koju naprave.
Sortiraj odgovore
Najstariji