Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    23. Rujan 2018. 15:12

Ikea - dostava za veće iznose i namještaj, super. sve se dogovoriš i preporučam. kao i montažu, ako nekome treba. ali dostava za sitnije iznose - smrttttt. dostavljaju s overseas expressom. dostavna služba koju mrzim iz dna duše i uvijek s njima imam 100 problema. pa eto, tko dijeli moje mišljenje o njima, bolje nek ne naručuje 😂

nismo još složili opremu za bebana. imam neku fiks ideju da će mi se sve onda zaprašiti i da ću sve 100 puta prati. mislim da ću to stvarno tamo negdje oko 35.tt. a i moramo ofarbati zidove prvo. grozni su i nikako da to sredimo.

frendice - pa s vama više pričam o bebi. normalno mi je da žene koje nisu trudne ili nemaju djecu to baš ne zanima i da im je koma ako je to jedina tema razgovora. s kim sam bila dobra, dobra sam bez obzira na trudnoću. a neke odnose sam zatvorila jer sam baš u trudnoći shvatila da mi nikada nisu ni bile prijateljice. 

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 15:32

Meni zena u apoteci ladno rekla da sam se rasirila i pokazala to rukama i kao kako to odjednom, skoro sam bila kod nje (6 septembra), ali sve kroz kao uljudan osmijeh haha. Eto vase "gdje 19kg Salatice"
    🤣 Ali ne ljutim se, mislim nisam "corava" haha. Ali kako joj moze pasti na pamet da tako prokomentarise? Ja inace znm nekad "jezik brzi od pameti", ali tako nesto da kazem zeni bilo kojoj (i trudnoj i "netrudnoj" haha) je van svake pameti 🤣 Inace znam zenu iz vidjenja ovako i sve o njoj, ali nikad rijec nismo progovorile van apoteke...
    Eto, znam da je ovo ko zna koji slucaj po redu, ali da prijavim i ovaj. Znaci pored mama, svekrva, tetaka, zaovi, komsinica, starih baba, tu su i apotekarke haha. 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 15:47

Salatice, mene žena iz kantine na poslu (i to ne neka balavica, nego žena 55+ god) neki dan prvo pitala jesam li ja trudna. kad sam rekla da jesam je rekla da je vidjela da sam se raširila. isto ono komentar wtf. pa kaj ću nego se raširiti u 7. mj trudnoće 😏 evo, ja ne bih komentirala to nikome. općenito izgled. ako nešto nije po mom ukusu, šutim. a pohvalim ako mi se svidi. primitivni ljudi 🙄

• Dalal
    23. Rujan 2018. 15:51

Ja nemam takvih iskustava. ..Svi me od ranije navikli na krupnu i pozamasnu pa im ovo sad dodje kao normalno 😀

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 16:03

Barbie, 
    pa mi te ovdje hocemo u casopise stavljati haha, Boze dragi, ta zena ima ozbiljne probleme. I to sto ti je stomo narastao i sve, pa 7 mjesec si sto kazes 😶
    Ja se jesam rasirila u punom smislu te rijeci haha, nekako mi se lice mijenja, ali ja sam sebi slatka haha (cim pogledam stomak i ovaj svoj kao patka hod 😍). Zato me ne dodiruju puno komentari takvi, ali ono zapitas se da li je ta osoba normalna.

• zvrkica
    23. Rujan 2018. 16:36

Mene isto to ne vrijeđa, nego si mislim za te ljude koliko su mutavi 😂😂😂
    Pa sta ako imam veliki trbuh i celulit i kile, pa trudna sam, otići će nakon poroda. Meni sad sogorica šalje poruku kao rasirila sam se jer je vidjela sliku. Ja napišem: a nekome od trudnoće, nekome od jela 😂😂😂😂😂

Klikerica
    23. Rujan 2018. 16:36

AllieH

Ima li tko iskustva s Ikea dostavnim centrima u Hrvatskoj? To sve glatko funkcionira ili kompliciraju?

Ja sam za Osijek čula sve najbolje,za ove moje koji su iz Osijeka,Miholjca,Vinkovaca i Vukovara naručivali.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    23. Rujan 2018. 16:37

Klikerica

AllieH

Ima li tko iskustva s Ikea dostavnim centrima u Hrvatskoj? To sve glatko funkcionira ili kompliciraju?

Ja sam za Osijek čula sve najbolje,za ove moje koji su iz Osijeka,Miholjca,Vinkovaca i Vukovara naručivali.

I ja pohvaljujem dostavni centar u Osijeku. Odlični su! 

Klikerica
    23. Rujan 2018. 16:42

Salatica9192

Klikerice, jesi zavrsila Taboo? 

Ma naravno,ja to kada uzmem ne puštam. 
    Evo mojih spavaćica iz Fisa,kupila mi mama cijelu garnituru,kao da ću biti u bolnici mjesec dana.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    23. Rujan 2018. 17:02

Klikerica

Salatica9192

Klikerice, jesi zavrsila Taboo?

Ma naravno,ja to kada uzmem ne puštam.
    Evo mojih spavaćica iz Fisa,kupila mi mama cijelu garnituru,kao da ću biti u bolnici mjesec dana.
    Dugi i kratki rukav. Malo mi veličina djeluje sada veliko,ali ako bude trebalo suzit ću ja to… bolje da ljulja nego da žulja

Super suuu 😎 Ja svaki dan kontam kako nista nemam za bolnicu, a opremila bebu najstrasnije haha. Moracu to brzo poceti.
    Meni beba nesto mirna juce i danas. Osjetim ja nju, migoljenja, ali nema ludovanja. I ja odmah ludaaa. Pogotovo sto me naravno crv sumnje o plodovoj vodi ne napusta, jer svaki put kad ustanem u wc, vidim mokar trag (nekad bas ima, nekad manje) na vesu. Ostacu bez vesa definitivno xD A necu dnevni, ne mogu pratiti situaciju, ne vidi se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.