Da prokomentiram Taboo - meni je serija nekak bila prespora, precrna i na kraju dosadna, a iskreno, nisam ni Tomov fan. Tako da 👎 od mene (nemojte me odmah izbaciti 😁)
Ako netko treba ideju za klopu, evo naše ručko-večere od danas: odojak iz pećnice, pire od celera i mrkve i rikola za salatu. Naravno, mm je kuhao, ne bi to meni tek lijepo ispalo.
Maggie vecerala sam al mogla bi opet poslije ove slike😁.
Komentare vise ne dozivljavam ,inace nije sad da se hvalim imam dobru liniju bez trudnoce ok vjezbam ali ne pretjerano normalno jedem i komentari sad su tipa da nikad visw necu imat ravan stomak kao treca trudnoca jos i godina imam ,ma kontam samo vi pricajte samo da beba bude dobro vratim ja to.
Moj bebac je bas ful aktivan ko mala ribica mlati non stop.
Ja nesto nisam fan tih serija meni vise dobra knjiga pase.

💜Karla💜Nicol💙Anton
ni ja nisam baš fan serija. ali obožavam filmove. pogotovo horore i trilere. nema koje nisam gledala. volim i dobru knjigu pročitati.

Fotka s naslovom "Di je beba?"

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Dalal ja jos nisam uzela nista za izac iz bolnice, to cu tam u 11 mjesecu 😊 ima tu u splitu jedan ducan koji bas ima finiju robicu pa sam mislila tamo nešto iskombinirat..
Maggie fino izgleda rucak, mi smo danas rucali juhu, spinat i piletinu. Taman 😊
Moja lupkalica se javlja cesto i jako, nekad je mirnija ali to je rijetko.. i dalje najvise voli kad se papa 😋😊
Mi na kraju popodne proveli u Trogiru, malo se prosetali, popili cugu.. bilo bas najs 😍 eto i nas dvije ❤

Fotka s naslovom "Di je beba?"
Dalal ja jos nisam uzela nista za izac iz bolnice, to cu tam u 11 mjesecu 😊 ima tu u splitu jedan ducan koji bas ima finiju robicu pa sam mislila tamo nešto iskombinirat..
Maggie fino izgleda rucak, mi smo danas rucali juhu, spinat i piletinu. Taman 😊
Moja lupkalica se javlja cesto i jako, nekad je mirnija ali to je rijetko.. i dalje najvise voli kad se papa 😋😊
Mi na kraju popodne proveli u Trogiru, malo se prosetali, popili cugu.. bilo bas najs 😍 eto i nas dvije ❤
Ptica jako zgodna 😀😀
Klikerice, dvije preslatka bebe 😍😍

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ptica,
😊 Super si i bas uzivas. Pomaze mi to da vidim da je trudnoca ustvari normalno stanje. 🤣
Maggie,
njamiiii 😊 I ja sam dobar rucak imala - svinjski vrat, krompir, mrkva, paprika u sacu, ljutkasti sir i kuruzica i uzela Cocktu uz to, znaci zao mi bilo sto sam sita, sto moram prestati jesti haha i isto muz kuvar 😊
Sad cu skuvati kamilicu i "spavanje". Da li je jos neko uzasno zedan? Ja toliku zedj osjecam, non stop bih pila vodu. Vec neko vrijeme je tako. Secer mi je uredan, cak ispod granice. Ko zna sta li je to sad. Tacno trebam zapisivati sve simptome haha. Jedino me cudni snovi vasi zaobisli, ali gdje ce me stici kad i ne spavam haha 😂

ni ja nisam baš fan serija. ali obožavam filmove. pogotovo horore i trilere. nema koje nisam gledala. volim i dobru knjigu pročitati.
Jesi li pogledala Časnu iliti The Nun što je sad u kinima? Ja sam sve Annabele i Conjuringe i sad gledam kad će ovo bit za skinut pa me zanimaju dojmovi ?

idemo sutra u kino poslije posla baš taj film gledati pa ti javim kakav je. ima ga za skinuti, ali u cam verziji pa mi se nije dalo. Conjouringe obožavam, a Annabelle su mi zericu lošiji. no, sve u svemu su svi dobri. oko The Nun sam čula podijeljenja mišljenja od ljudi koji su gledali pa me baš zanima 😊
Salatice, divna si i zavidim na šetnji Trogirom. predivan je. zadnji put bila prije 2 god. tko zna kad ću opet južnije.

Moj beban je gori od brace 100% u lupanju.. za D sam mislila da je aktivan, ali ovooooo cudo, znaci jebo me pas ak on ne igra nogomet unutra, 0/24... jak je ko bik i vidi se svaki pokretic, a osjeti se bas jako i cesto bolno :( od prije 2,3 dana me jakoooo, bas ekstra jako trtica boli, bila mirna ili hodala, lezala, nista ne pomaze :/

url=https://lilypie.com]
Ja ne smijem gledati horore :O Gledala sa 13,14 godina konstantno (koliko sam stara, tad su se iznajmljivali filmovi u DVD klubu kod nas 🤣) i traume navukla, spavala u dnevnoj sobi sa tatom hahahhahaa (on na jednom krevetu, ja na drugom), zaspim u sobi i probudim se i sjetim se radnje filma i idi trazi tatu hhhahahhaha. I moji otisli u taj DVD klub i stavili zabranu da mi se daju filmovi 🤣 Od tada ne znam da sam par puta pogledala. Ali pod hororom mislim na psiho horore sa dozom paranormalnosti. Ne ono ubijanja, svemirce, to mi nisu horori. Tako da svaka cast, za mene je nezamislivo da gledam te naslove sto ste napisali. 🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji