Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    21. Rujan 2018. 16:04

Cure, izgledate mi super i odlične vijesti s pregleda 😍😍😍 Navijam za svu veliku, zdravu i veselu dječicu i mame 🤗 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    21. Rujan 2018. 16:04

Ja da se ne krecem sigurno bi vec bila na +15 kako se lijepe kile 🤣🤣
    Kani 😍😍😍
    I cija je ono preslatka robica bila? ❤️

Pticaselicazgst
    21. Rujan 2018. 16:26

Kani zgodna trudnica 😊😊 
    Slatka robica, bome su ducani dobro opeljeseni 😍😄
    Pticice nemam pojma, ocito nesto je u zraku 😅 nadam se da ce proc sa kisom 😊
    Ja sam trenutno na +6kg.  Slazem se s Minom da se ne krecem da bi sigurno bila i na vise.. al opet ne brinem se toliko oko kila, sve ce to otic dolje tak da.. najbitnije je da su nam bebice dobro 😍

zadranka86
    21. Rujan 2018. 18:31

Cureee....Mi smo danas bass imali lipo ispunjen dan...Upravo smo se prije ure vrimena vratili s plaze i vecerali sad mali predah...Veceras jedino planiramo neki dobar film upalit sto ce biti i curama zanimljiv napraviti punooooo kokica i bacit se na kauc....I tako ce mo zavrsiti ovaj petak...A za sutra planiramo spavanjeeee...nema skole nema posla pa ce se odrapit duze...Lipe vjedti citam s pregleda i cestitam neka tako i ostane sve pozitivno i veselo..Salaticu jos cekamo i njenu malu Lenu..puno pozdrava curke...🤗

barbiemama
    21. Rujan 2018. 18:47

Kani, lijepa si trudnica ❤️

moj beban je na svim pregledima čak bio nešto veći za svoju "dob", ali na zadnjem je doktorica rekla da je po mjerama 5-6 dana manji. sad me baš zanima kakp će biti na sljedećem pregledu, 3.10. nadam se da neće utvrditi još veći zastoj. to me malo brine. iako ono, sebi govorim da je možda samo manja beba. 

Ptičica
    21. Rujan 2018. 18:56

Kani 😳😳😳
    Prvo, nemoj se ljutit zbog ovog sta cu sad priznat. Sokirala si me!
    Vjerojatno jer znam da imas vec dvije cure, da te bole leda i da si u nekoliko navrata spomenula da si "starija" trudnica, nekako sam si u glavi slozila sliku da si zena sa nekih 8-10kg "viska". Naravno da sad uvidam koliko je to glupo i stereotipno i koliko su nam mozgovi uvjetovani.. 😒
    U svakom slucaju, prezgodna si! Kad "narastem" zelim biti zgodna kao ti. Jos se ne mogu cudu nacuditi.

Salatica9192
    21. Rujan 2018. 19:02

Tu samm. Stanje je valjda isto xD Nije mi mjerio grlic da je napisao na nalazu, niti kojeg oblika je. Radio akuserski pregled (e znate kad sam rekla aaa, jbt zivot, kad je prste stavio, pa kad ne crko od bola 🤣, bas sam osjetljiva u trudnoci), porcija skracena, uloziva za vrh prsta.
    Ultrazvuk nije gledao mjere bebine, samo plodovu vodu i istraumira me. Ispituje da li osjetim curenje neko (a ja imam pojacano lucenje neko, ali otkud znam da li je sekret ili plodova voda) i pregledaj, na bokove se okreci, da bi na kraju nasao dzep kao, pun plodove vode, sve oke, zaboravi (a rekao prije tog da dodjem u bolnicu, da nekom trakom vidi da li je plodova voda, i onda ne treba, nista, ne dolazi). Nosim nisko. Strogo mirovanje i dalje, s tim da ustanem i prosetam malo (po kuci). Kontrola za 3 nedelje.
    Tako da ja pojma nemam xD Da li se pogorsalo ili ne haha. Osim sto sam istripana i za plodovu vodu sada 😶 Gdje cu ja to zaboraviti sad hahah. Imate li vi pojacan proziran iscjedak? 

barbiemama
    21. Rujan 2018. 19:06

Salatice, mislim da možeš biti mirna jer bi ti sigurno rekao da nešto zahtijeva intervenciju i da nešto nije u redu 😊

nemam iscjedak, ali znam da nije neobičan u trudnoći. imala sam ga na početku. 

Ana89
    21. Rujan 2018. 19:10

Salatica9192

Tu samm. Stanje je valjda isto xD Nije mi mjerio grlic da je napisao na nalazu, niti kojeg oblika je. Radio akuserski pregled (e znate kad sam rekla aaa, jbt zivot, kad je prste stavio, pa kad ne crko od bola 🤣, bas sam osjetljiva u trudnoci), porcija skracena, uloziva za vrh prsta.
    Ultrazvuk nije gledao mjere bebine, samo plodovu vodu i istraumira me. Ispituje da li osjetim curenje neko (a ja imam pojacano lucenje neko, ali otkud znam da li je sekret ili plodova voda) i pregledaj, na bokove se okreci, da bi na kraju nasao dzep kao, pun plodove vode, sve oke, zaboravi (a rekao prije tog da dodjem u bolnicu, da nekom trakom vidi da li je plodova voda, i onda ne treba, nista, ne dolazi). Nosim nisko. Strogo mirovanje i dalje, s tim da ustanem i prosetam malo (po kuci). Kontrola za 3 nedelje.
    Tako da ja pojma nemam xD Da li se pogorsalo ili ne haha. Osim sto sam istripana i za plodovu vodu sada 😶 Gdje cu ja to zaboraviti sad hahah. Imate li vi pojacan proziran iscjedak?

Ni meni ništa nije jasno od ovoga što ti je rekao. Što ti fali plodne vode ili? Što je napisao u nalazu? 
    Curenje mi je standardno. Prvo tromjesečje je bilo ful, drugi skoro ništa, sad se opet nešto pojačava, ali neznatno.

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    21. Rujan 2018. 19:15

Salatica9192

Ma sigurno je sve u redu. Da nije,rekao bi dr.. Ja sam imala neki pojacan iscjedak pa mi je dr rekao da uzmem probiotike..i sad je sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.