Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    21. Rujan 2018. 15:10

_lily_0

Cestitke svima na super pregledima
    Sto se tice kila eto mene sa kako je neko reko rucnog pregleda 😂 cerviks 1.clanak zatvorena
    A kilaza hmmm +9
    Meni osobno jako puno ali niko nis ne komentira
    Ja sam do 16tj dobila 3 kile
    Od tada svaki tjedan 1 kila
    Ok znam pijem hrpu tableta,hormona i pikam se mozda ima veze i sa tim a i ne krecem se jer moram mirovat tako da 98% stalno lezim ali me islreno strah ako ovako nastavi do kraja negine mi jos podosta kila iako ne jedem nista vise nego prije 🙈🤷🏻‍♀️

Bitno da si zatvorena😉,a kila ja sam danas na +12 puno pitam dr kaze da nju ne brinu moje kile dok su nalazi ok,i kao sto ocekivam kad sam na mirovanju od pocetka cim su potvrdili trudnocu a iskreno nije da mi je drago ali me i ne sekira znam da cu to sredit cim se kretat pocnem.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    21. Rujan 2018. 15:10

pepe1907

nali

Cestitam curke na lijepim vijestima s pregleda i dobrim nalazima ❤️
    Svima koje imate preglede-sretno 😘😘
    Ja sam bila kod pedijatra kardiologa na ehokardiogramu. Srce bebice, zile, sve ok, nesto malo je nasla nekav odjek na uzv, al kao, sve je u pravilu ok i to ne bi trebalo nesto smetati u daljnjem razvoju. Makar mi je fascinantno kako uvijek na svakom pregledu nesto nadu, al dobro, tako i meni nesto nadu kojem god doktoru odem, pa je valjda beba na mamu 😐 Tog pregleda sam se najvise bojala. Sad jedva cekam utorak gin pregled da gin nastavi s dobrim vijestima. ☺️
    Kupila sam si pojas za trudnice, kako moram mirovati, cim se ustanem imam uzasan pritisak skroz dole i nosila sam ga od ducana do doma. Vi koje nosite nisko i imate skracen cerviks- preporucam, fakat bude potpora za trbuh i 10 puta je lakse stajati.

ja razmisljam o pojasu isto, jer ako duze hodam moram drzat trbuh..vec sad 😁 di si ga uzela, kak to izgleda?

Ja sam uzela u Aniti u Jurisicevoj 16, dole ti je kao neka guma, na cicak iza na ledima, stegnes koliko treba,a gore lagani materijal preko trbuha,to ne steze po trbuhu. Imas na 1708 stranici,predzadnji post, slikala sam kutiju zadranki, sad mi se pere pa ti nemogu poslikati. 
    Koliko pregleda danas, cestitam cure 😊

• Kani07
    21. Rujan 2018. 15:13
    +12,28+1 ko buhtla sam😂😂😂
    +12,28+1 ko buhtla sam😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

_lily_0
    21. Rujan 2018. 15:18

Kani07 kakva buhtla prekrasna si, a kile lako za njih skinut cu ih poslje meni je samo najbitnije ko i svima da beba bude dobro a mama ce se poslje stesat
    Ali ono mislila sam kak nekima tu drame za kile a vec su skoro u 30tjednima a meni niko nis na ovih 9 a tek sam 22tj al kazem opet valjda drugacije mozda gledaju zbog svih ljekova koje konzumiram i radi mirovanja ma nije ni bitno.  Neka su nama svima bebe dobro a lako za nas 

Vana11
    21. Rujan 2018. 15:24

Klikerice, nadam se da bude tako! 🙏
    Kani, ni ja ne vidim o kakvoj buhtli ti pričaš, pa samo trbuh je, i to bas lijepi 😊

url=https://lilypie.com]

du1988
    21. Rujan 2018. 15:27

kani, stvarno si prekrasna i nema govora o nekom visku kila! marti, robica je preslatka! i mina, jedva cekam i ja neku slicicu jer kad vidim vase, rastopim se ❤️

Ana89
    21. Rujan 2018. 15:29

Mama5

Dan curke, evo ja jutros obavila vađenje krvi i ogtt, presretna sam sto ni jedan secer nije povisen i sad mogu odahnuti, vidim da su mi dvije stavke u krvi malo povisene, pretpostavljam da nije to nista ali eto ako se koja razumije nek mi postavi dijagnozu
    Super za sve dobre vijesti s pregleda, i ostatku cura koje imaju danas pregled zelim srecu.. A sad odo malo odmoriti, mi mame skolaraca jako volimooo peeeetak

Odličan nalaz. Evo tvoj nalaz za OGTT kaže ref. vrijednost manja od 8,5 nakon 120 min. Zašto moj nalaz kaže da je to 7? Po ovome i moj ulazi u normalu. Ja nezz ko tu koji lab ...

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    21. Rujan 2018. 15:31

Slatke su bebice i ti mali nosici😍 Super za sve preglede,bas je divno cuti ljepe vijesti❤
    Kani samo se busica vidi,kakav visak,nema ga😘

• Kani07
    21. Rujan 2018. 15:33

_lily_0

Kani07 kakva buhtla prekrasna si, a kile lako za njih skinut cu ih poslje meni je samo najbitnije ko i svima da beba bude dobro a mama ce se poslje stesat
    Ali ono mislila sam kak nekima tu drame za kile a vec su skoro u 30tjednima a meni niko nis na ovih 9 a tek sam 22tj al kazem opet valjda drugacije mozda gledaju zbog svih ljekova koje konzumiram i radi mirovanja ma nije ni bitno. Neka su nama svima bebe dobro a lako za nas

😘😘😘 u pravu si nek bebe budu dobro a poslije ce mo o kilama,pa bas citam i zao mi cura kad ih operu za kile pogotovo Ana jucer ,ko bombon je zena ja ne vidim dramu ali eto .

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    21. Rujan 2018. 15:36

Hvala vam punooo😘😘😘,stvarno sve su trudnice meni divne ,bitno da nam bebice budu zive i zdrave ovo je drugo nevazno.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.