Evo jedan pozitivan šok s hrvatskim zdravstvom...
Zvali su me upravo iz KBC Rebro, doktora zanima što je s mojoj žuči,pa je zvao medicinski brat da vide trebaju mi me pripremati za anesteziologa i operaciju prije ulasja u 6.mjesec trudnoće.
Ja ono zatečena na telefon... ne ne ne ne... ne treba nista,izdrzat cu ja sve.. Hvala na pozivu,booook!
Stvarno pozitivan šok... valjda sam ostavila dobar dojam kod doktora kad me tak zapamtio. Ima dobrih doktora još kod nas... eto vidite!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hej cure!! Ja sam danas poharala pepco i malo kik🤣
Sretno svima na pregledima!😘Idem sad citati zaostatke🤗
Evo jedan pozitivan šok s hrvatskim zdravstvom…
Zvali su me upravo iz KBC Rebro, doktora zanima što je s mojoj žuči,pa je zvao medicinski brat da vide trebaju mi me pripremati za anesteziologa i operaciju prije ulasja u 6.mjesec trudnoće.
Ja ono zatečena na telefon… ne ne ne ne… ne treba nista,izdrzat cu ja sve.. Hvala na pozivu,booook!
Stvarno pozitivan šok… valjda sam ostavila dobar dojam kod doktora kad me tak zapamtio. Ima dobrih doktora još kod nas… eto vidite!
😂😂😂ima divnih doktora samo treba doc do njih .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Klikerice,
🤗 bas super, da oni zovu 😶 Mislim ne znam vase zdravstvo, ali znam da nije daleko od naseg. Bas pozitivno 😊
Kod mene muz ceka odgovor za posao obezbjedjenja u klinickom centru 😊 Stvarno bi super bilo kada bi poceo. Plata solidna i na budzetu. I uopste nije strasno, kao npr cuvati banku. Krenuce i nas izgleda, nisam navikla da nam dosta ide od ruke u istom periodu 🤣😂
Joj, stomak me sjece od nervoze haha 😂 Beba i dLje mirna. Odjavljujem se do vcrs, javljam se poslije kontroleee 😘
Klikerice,
🤗 bas super, da oni zovu 😶 Mislim ne znam vase zdravstvo, ali znam da nije daleko od naseg. Bas pozitivno 😊
Kod mene muz ceka odgovor za posao obezbjedjenja u klinickom centru 😊 Stvarno bi super bilo kada bi poceo. Plata solidna i na budzetu. I uopste nije strasno, kao npr cuvati banku. Krenuce i nas izgleda, nisam navikla da nam dosta ide od ruke u istom periodu 🤣😂
Joj, stomak me sjece od nervoze haha 😂 Beba i dLje mirna. Odjavljujem se do vcrs, javljam se poslije kontroleee 😘
Držim fige da muž dobije posao. 🤞🤞🤞
I sretno na kontroli danas. 😊
Ostale curke bravo na lijepim vijestima!! Ajme kad vidim u kojim ste vi tjednima zavidim vam, a ja tek u nedjelju 25. Jedva cekam da prijedem bar 28. tjedan.
Cestitam svima na pregledima. Uvijek sam bolje volje kad procitam lijepe vijesti.
Salatice, u 19:00 ocekujemo tvoje javljanje. Hvala! 😂
I tako..i mene pere neka nervoza danas, neznam kud bi sa sobom. Ptico da nije nesto u zraku u Splitu? 😒
Hej cure!! Ja sam danas poharala pepco i malo kik🤣
Sretno svima na pregledima!😘Idem sad citati zaostatke🤗
Sve je preslatko😍
💜Karla💜Nicol💙Anton
Klikerice,
Drzim fige za posao,a pregled sve ce bit ok cim vidis malu cupavicu 😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Za sad to malo više pratimo, UZV svaka 2 tjedna, i najbitnije je da se taj zaostatak ne povecava.
Zato sad velim, bolje da su bebe veće nego manje, budite sretne kojima je tako! 😊
Ne bi bila prva ni zadnja koja je rodila 2 tjedna nakon termina... nemoj se samo sekirati. Beba je fit,i sigurno ce nadoknaditi tih 10 dana... Šta je deset dana u životu čovjeka?!❤
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cestitke svima na super pregledima
Sto se tice kila eto mene sa kako je neko reko rucnog pregleda 😂 cerviks 1.clanak zatvorena
A kilaza hmmm +9
Meni osobno jako puno ali niko nis ne komentira
Ja sam do 16tj dobila 3 kile
Od tada svaki tjedan 1 kila
Ok znam pijem hrpu tableta,hormona i pikam se mozda ima veze i sa tim a i ne krecem se jer moram mirovat tako da 98% stalno lezim ali me islreno strah ako ovako nastavi do kraja negine mi jos podosta kila iako ne jedem nista vise nego prije 🙈🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji