Cure, super za pregledeee 😍 Neka su bebaci oke. Kani, izdrzacemo mi to sigurno. To nam je cilj, da prebacimo 33 nedelju. A dalje dan po dan 😊 Da li ti je radila cervikometriju? Ono unutrasnje usce kojeg je oblika? Procitala sam da je to bitnije od vanjskog. Kao zenama koje nisu prvorotke je normalno da budu malo otvorene. Mislim ne posmatraju se isto kao prvorotke.
Pozdrav curke,
Cestitke svima na dobrim vjestima s pregleda i zdravim i živahnim bebicama 🤗🤗
Salatice jos cekamo tvoj izvjestaj 😊
Kani ne brini sto si otvorena, ima cura tvoje dijagnize koje su i presle termin 😊 samo miruj i bit ce sve u redu. Bebac je prekrasan 😍
Super i za ogtt preglede, znaci nema novih dijeta u grupi 💪
Ja sam danas sva nikakva, vrijeme se mjenja pa bit ce utjece na mene 😪
Svima ugodan i veseli peeeetak 🤩🤩
Kani, preslatka je bebica, super su slike. Ja sam isto bila na 4d, stvarno predivan osjećaj. Moja beba je manja za 3 dana ali sam zaključila da nema smisla o tome razmišljat (tako je otpočetka) jer realno nemam pojma kad je bilo začeće. Pa mi se to čini u granicama normale. Samo je bitno da nema velikih zaostajanja u budućim pregledima (bar ja mislim).
Ima netko iskustvo?
Btw, što se tiče tune- stroga zabrana se ne odnosi na ovu tunu koju mi jedemo (žutorepa ili tako nešto) već na neku drugu vrstu. Tako da je ok jesti konzervu tjedno (iako je ja pojedem 1 u 2 mjeseca, dakle 2 put do sad :D)
krasne su fotke bebača. skrivaju se malo, ali nema veze ... slatki su :)
nekad sam jako puno jela tunu. više puta tjedno. bila mi je neizbježna namirnica. a onda sam zbog trudnoće to smanjila. rezultat je da mi se već par mj uopće ne jede tuna, nekako sam se skroz od nje odvikla. možda sam u 3 mj pojela jednu konzervu.
Kani, preslatka je bebica, super su slike. Ja sam isto bila na 4d, stvarno predivan osjećaj. Moja beba je manja za 3 dana ali sam zaključila da nema smisla o tome razmišljat (tako je otpočetka) jer realno nemam pojma kad je bilo začeće. Pa mi se to čini u granicama normale. Samo je bitno da nema velikih zaostajanja u budućim pregledima (bar ja mislim).
Ima netko iskustvo?
Btw, što se tiče tune- stroga zabrana se ne odnosi na ovu tunu koju mi jedemo (žutorepa ili tako nešto) već na neku drugu vrstu. Tako da je ok jesti konzervu tjedno (iako je ja pojedem 1 u 2 mjeseca, dakle 2 put do sad :D)
Meni su rekli da sva odstupanja +/- 7 dana su ok. I kao, vazno je i prvi onaj pregled, jel onda plod po mjerama odgovarao tjednima trudnoce. Ako je od pocetka veci/manji, onda se i dalje to tak gleda.
Meni je cijelo vrijeme bio tu negde, koji dan više/manje, do 28.tt, onda su prvi put primjetili veće odstupanje (10 dana manje mjere trbuha), to su izmjerila 2 razlicita doktora i od onda imamo dg IUGR, tj.zastoj u razvoju.
url=https://lilypie.com]
Hej curke, ja sam jutros vadila tsh i sad mi stigao nalaz: 3,93-nikad veći. Svakih mjesec dana provjeravamo al se cijelo vrijeme provlačim bez terapije. Sad mi je jasno da ću je dobiti. Nije mi samo jasno kako je skočio u manje od mjesec dana s 2,8 na 3,9. Može li glukoza (ogtt radila u ponedjeljak) utjecati da tako skoči?
Ja se isto nervozim, ono cime popuniti jos 3 sata, prije tog se ne trebam kretati spremati. Ma daa, odem ja ranije haha, i sestra me svaki put podsjeti "ooo pa poranila si", a ja ono, ma imala sam neke obaveze u gradu, nema veze, cekacu i udjem ranije uvijek hahahahaha 🤣 A beba mirna danas bas, nije imala neko duze "ludovanje". Prepadam i nju 🤣
Ima netko iskustvo?
Meni su rekli da sva odstupanja +/- 7 dana su ok. I kao, vazno je i prvi onaj pregled, jel onda plod po mjerama odgovarao tjednima trudnoce. Ako je od pocetka veci/manji, onda se i dalje to tak gleda.
Meni je cijelo vrijeme bio tu negde, koji dan više/manje, do 28.tt, onda su prvi put primjetili veće odstupanje (10 dana manje mjere trbuha), to su izmjerila 2 razlicita doktora i od onda imamo dg IUGR, tj.zastoj u razvoju.
Meni je samo na prvom pregledu bio tocno mjera u dan, sve ostale su vece 🤣 mali napredan, uzeo mi sve 🤣 ne brini se za to, vjerujem da ce na iducem biti sve ok 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji