Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    22. Rujan 2018. 08:33

Salatica9192

Bambusovlist,
    dobrodosla 😊 😘
    Malo sam se smirila, istrazivala sam pola noci i nasla da je "watery discharge" normalan, tj ne mora znaciti da je plodna voda 😋 Google 😍 haha.
    Spavala sam mozda sat-dva haha. Opet moram Mirandin recept, kamilica caj pred spavanje i kapi lavande na jastuk.
    Joj cure, sramota me koliko sam jauknula na pregled. Kao da mi je noz stavio dole i ubo i okrece. Toliko bolno. Ispada da izmisljam. Tj rekao mi je: ti ozbiljno moras razmisliti o epiduralu. 😶 Ne znam sto sam toliko osjetljiva dole, stvarno doktor nije grubijan, do mene je 🙄 Ali ja inace znam imati i odnose bolne… I žalila sam sam se njemu, on mi govorio, sve je uredno, nema razloga za to. E jbg, ja luda xD Jedino psiha mozda 🙄

Dobro jutro!
    Ma kad me ova jedna dr provjerava vaginalno, čak i vadi briseve, jedva osjetim. Međutim, kad to radi drugi doktor sve zvijezde izbrojim, tj. postanem majstor dubokog disanja😆😆😆. 
    Ali bitno da to obave, unatoč neugodi.

Doručkujem. Haha.

Napravila sam i ja nešto što neću inače:
    Guglala i ja nekidan kad mi je dva dana za redom bilo muka( nisam povraćala sva sreća) u gluho doba noći sa primjesama kiseline. Piše normalno. Oki, nije se ponovilo i proći će😅

Slijedeći tjedan financijski udarac, 1000 eura školarine za faks. Upisati ću i tražiti mirovanje u istom šutu. Inače pišu ponavljanje godine u mirovanju, a to ne dopuštam jer sam skupila 99 posto ocjena. 

Tako da za godinu dana nastavljam svojim tempom + small addition👶 Team work 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

MareiKate
    22. Rujan 2018. 08:36

Jutro cure!
    Bambusovlist dobro došla!
    Meni se moja curka napokon ponovno počela javljati, nadam se da sad više neće nestajati na dulji period :) i više ne lupka na čudnim mjestima, sad je baš na trbuhu, čak i je i oku vidljivo kad se miče 😍
    Lijep dan vam želim!

Ana89
    22. Rujan 2018. 08:40

MareiKate

Jutro cure!
    Bambusovlist dobro došla!
    Meni se moja curka napokon ponovno počela javljati, nadam se da sad više neće nestajati na dulji period :) i više ne lupka na čudnim mjestima, sad je baš na trbuhu, čak i je i oku vidljivo kad se miče 😍
    Lijep dan vam želim!

Najbolji osjećaj. Zamisli kad će biti veća i svako okretanje ti je zatezanje trbuha na max..ali vidiš guzu, glavicu, nogicu, leđa, svaki put 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

22. Rujan 2018. 08:54

Jutrooo.
    *Šta se tiče #GRČEVA ja ih imam skoro svaku noć. Samo mi je već bilo uopće pisat i pitat dal' vam se događa jer je frendica rekla da se njoj nije to događalo prije osmog mjeseca trudnoće.

* Mene svi pitaju za #IME i značenje. Rekla sam im. Bolje da se naviknu. Većini se sviđa. Osim mojoj malenoj sestri. Mislim malenoj. 1 srednje.Ona svaki dan ima nove prijedloge.

@Nema me baš ovdje jer renoviramo  stan. Dok još mogu. Pa nemam.vremena uvijek tipkati ali Vas uspijem procitati uz kavicu. 

@Drago mi je za uspjesne preglede i super shoppinge. Ona robica je predivna.

Pozdrav svima.

• Kani07
    22. Rujan 2018. 08:58

Jutro cure!Ja kao naspavala se nesto bolje!
    Nova cura dobro dosla zaboravila sam ime😉.

Miranda😘hvala,ma ja sam optimista ja mislim da ce mo izdrzat do cilja.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    22. Rujan 2018. 09:06

Jutro!
    Bambusovlist dobrodosla!
    Ljubomorna sam na opise zagrebackog jutra, u Splitu je vec usjalo. Ja se selim za vrucinom 😅 Ne bi trebalo ici iznad 27 stupnjeva. 

Pticaselicazgst
    22. Rujan 2018. 09:26

Jutro curke.
    Bambusovlist dobrodosla 😊 
    Miranda stigla ti nama u susjedstvo 😊 svaki dan ti je ovdje ovako, vruce za poludit.. nadam se da ce uskoro zahladit 😁 uzivaj na festi 🤩
    Fino sam se naspavala, muz je skuhao kavu i sad ce napravit dorucak pa cemo papat, nadam se mirnom ostatku dana 😊
    Uzivajte. 🤗

bambusovlist
    22. Rujan 2018. 09:31

Hvala svima na dobrodošlici i lijepim željama!
    I nama je sunčano i čini se da nema ništa od zahlađenja koje iščekujem.
    Mislim da neću imati prilike odjenuti svoje prve i jedine trudničke hlače. Za sada je vruće, a kad bude hladno, bit će mi nedostižne.
    Koji problemi! 🤦🏼‍♀️
    Ima li tko od vas problema s posteljicom?
    Moja je 1 cm od ušća i zapravo je to najveća briga koju imam. Osim hlača! 😬

• Malaaiva
    22. Rujan 2018. 09:41

Bambusovlist dobrodošla :) kod mene je po jednom doktoru termin 31.12 a po drugom 2.1 hahha pa će mi vidjeti hoću li ja uspjeti izbjeći 1.1. 
    I mene je ulovila trudnička zaboravljivost, svašta sam nešto htjela prokomentirat i sad zaboravila 😂😂😂

Rita

Arsancres
    22. Rujan 2018. 09:49

Klokse drage dajte savjet. Od jutros me bolucka stomak, veđej isto, kao da se rastvaram doslovno. Bol je kao neka menstrualna možda ili tako nekako ali onak do gore skroz. Ne boli me alarmantno niti da bi posegnula za tabletomm nekom ali se brinem jer je bol onak tupa i traje evo već 2-3 sata. Popila sam magnezij ali me to samo potjeralo na wc. Stolica je isto ok pa isključujem da sam nešto loše pojela. Ne želim si stvarat paniku jer znam da vas sve tu malo-malo bolucka nešto, a mene evo ništa do sada osom povremenog zatezanja i donjeg dijela leđa. Jučer sam imala jako naporan dan, spletom okolnosti..pa da nije od toga? Mogu nazvati svog ginekologa svakako u svakom trenu ali mi suludo sad dizat alarm i plus smo otišli svojima 200km od Zga i tehnički ne može me ni pregledat u roku odmah, jel. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.