Uredno je. Rekao da zaboravim, zato sto je pronasao "dzep" pun plodove vode, kao zavuklo se. Ima dovoljno. Ali meni u glavi da mozdaaa ipak curi, imam proziran sekret neko vrijeme vec i on me zakinu hahaha. Vidjecemo da li ce vaginalete pomoci, dao mi njih.
Salatice, meni se cini da je situacija ipak bolja, dobila si dozvolu za setanje pa makar po kuci 😊 ovo za plodnu vodu ti ne znam sto reci, po meni imam normalan iscjedak. Koliko sam shvatila on je tu nesto krivi vidio i na kraju je dosao do zakljucka da je sve u redu. I ja vjerujem da je 😊
S Lenom je sve sigurno u redu, da nije vec bi on komentirao. Tako da ne brini se, za 3 tjedna opet pregled 🤗
Uredno je. Rekao da zaboravim, zato sto je pronasao "dzep" pun plodove vode, kao zavuklo se. Ima dovoljno. Ali meni u glavi da mozdaaa ipak curi, imam proziran sekret neko vrijeme vec i on me zakinu hahaha. Vidjecemo da li ce vaginalete pomoci, dao mi njih.
Eto vidiš....sve mi odemo na pregled ne znam kojih očekivanja od njih, onda nekad budemo razočarane kad ne dobijemo sve informacije koje smo si zamislile. Ne brini onda Salatice 😀. Pregled za 3 tjedna i vidit ćeš svoju Lenu opet.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Kani 😳😳😳
Prvo, nemoj se ljutit zbog ovog sta cu sad priznat. Sokirala si me!
Vjerojatno jer znam da imas vec dvije cure, da te bole leda i da si u nekoliko navrata spomenula da si "starija" trudnica, nekako sam si u glavi slozila sliku da si zena sa nekih 8-10kg "viska". Naravno da sad uvidam koliko je to glupo i stereotipno i koliko su nam mozgovi uvjetovani.. 😒
U svakom slucaju, prezgodna si! Kad "narastem" zelim biti zgodna kao ti. Jos se ne mogu cudu nacuditi.
Joj hvala ti 😘😘 bas si divna.Nedam se ja nekako te svojih sad xs 38 ne dozivljavam vec kad reknem koliko i ovi sto me znaju ,iskolace oci i reakcija u tim godinama dijete e to me raspizdi😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatice bitno da je sve ok i da nema pogoršanja. A to što laprda o plodnoj vodi pusti gai sam je rekao da je pronašao... Samo ne bi meni dalo mira dok mi ne reče mjere cerviks haha tako mi i ovaj put kao sve ok, a ja tražila odmah mjere tako da drugi put pitaj ti njega to sve
Kani, lijepa si trudnica ❤️
moj beban je na svim pregledima čak bio nešto veći za svoju "dob", ali na zadnjem je doktorica rekla da je po mjerama 5-6 dana manji. sad me baš zanima kakp će biti na sljedećem pregledu, 3.10. nadam se da neće utvrditi još veći zastoj. to me malo brine. iako ono, sebi govorim da je možda samo manja beba.
😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Tu samm. Stanje je valjda isto xD Nije mi mjerio grlic da je napisao na nalazu, niti kojeg oblika je. Radio akuserski pregled (e znate kad sam rekla aaa, jbt zivot, kad je prste stavio, pa kad ne crko od bola 🤣, bas sam osjetljiva u trudnoci), porcija skracena, uloziva za vrh prsta.
Ultrazvuk nije gledao mjere bebine, samo plodovu vodu i istraumira me. Ispituje da li osjetim curenje neko (a ja imam pojacano lucenje neko, ali otkud znam da li je sekret ili plodova voda) i pregledaj, na bokove se okreci, da bi na kraju nasao dzep kao, pun plodove vode, sve oke, zaboravi (a rekao prije tog da dodjem u bolnicu, da nekom trakom vidi da li je plodova voda, i onda ne treba, nista, ne dolazi). Nosim nisko. Strogo mirovanje i dalje, s tim da ustanem i prosetam malo (po kuci). Kontrola za 3 nedelje.
Tako da ja pojma nemam xD Da li se pogorsalo ili ne haha. Osim sto sam istripana i za plodovu vodu sada 😶 Gdje cu ja to zaboraviti sad hahah. Imate li vi pojacan proziran iscjedak?
Salatice ja ga imam kroz cijelu trudnicu bass dosta..i onda mi moj ginic da vaginalete koje stavljam da se ta flora rodnice unormalizira...ja to koristim od pocetka i vjerojatno do kraja..kupujem ih nisu bas jeftine al on je rekao jedna tjedno pa aj da se...ugl...ako preskocim tu jednu odma on pocne jace se pojavljivati..tako da proziran i bjelicast tj mlijecno bjele boje su ti sasvim normalni u trudnici..kod nekog ima vise kod nekog manje..ali je pojacan lucenjem jacih hormona u trudnici..tako da sto se samog iscjetka tice nemas brige ukoliko je on zaista takav kakvog ga i sama opisujes...a ovo drugo ako je doki tako rekao onda je sigurno tako...znam tesko je sad to cusnut sa strane i reci maaa...ali moras vjerovati svom dokiju jer da iti malo nesto sumlja ne bi te narucio za tri tj i isla bi na daljne kontrole....pozz veliki maloj Leni..
Tu samm. Stanje je valjda isto xD Nije mi mjerio grlic da je napisao na nalazu, niti kojeg oblika je. Radio akuserski pregled (e znate kad sam rekla aaa, jbt zivot, kad je prste stavio, pa kad ne crko od bola 🤣, bas sam osjetljiva u trudnoci), porcija skracena, uloziva za vrh prsta.
Ultrazvuk nije gledao mjere bebine, samo plodovu vodu i istraumira me. Ispituje da li osjetim curenje neko (a ja imam pojacano lucenje neko, ali otkud znam da li je sekret ili plodova voda) i pregledaj, na bokove se okreci, da bi na kraju nasao dzep kao, pun plodove vode, sve oke, zaboravi (a rekao prije tog da dodjem u bolnicu, da nekom trakom vidi da li je plodova voda, i onda ne treba, nista, ne dolazi). Nosim nisko. Strogo mirovanje i dalje, s tim da ustanem i prosetam malo (po kuci). Kontrola za 3 nedelje.
Tako da ja pojma nemam xD Da li se pogorsalo ili ne haha. Osim sto sam istripana i za plodovu vodu sada 😶 Gdje cu ja to zaboraviti sad hahah. Imate li vi pojacan proziran iscjedak?
Bitno je da nije gore rekao bi da je se skratilo ili vise otvorilo usce.E to za plodnu vodu ne znam zbuni covjek brate a sekret imam i ja prozirni nekad manje nekad vise vaginalete stavljam svako drugu vecer prevencije radi da ne bi doslo do upale i izazvalo jos vece otvaranje.Nedaj se zbunit jel reko koliko bebica tezi i to
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kani 😳😳😳
Prvo, nemoj se ljutit zbog ovog sta cu sad priznat. Sokirala si me!
Vjerojatno jer znam da imas vec dvije cure, da te bole leda i da si u nekoliko navrata spomenula da si "starija" trudnica, nekako sam si u glavi slozila sliku da si zena sa nekih 8-10kg "viska". Naravno da sad uvidam koliko je to glupo i stereotipno i koliko su nam mozgovi uvjetovani.. 😒
U svakom slucaju, prezgodna si! Kad "narastem" zelim biti zgodna kao ti. Jos se ne mogu cudu nacuditi.
Joj hvala ti 😘😘 bas si divna.Nedam se ja nekako te svojih sad xs 38 ne dozivljavam vec kad reknem koliko i ovi sto me znaju ,iskolace oci i reakcija u tim godinama dijete e to me raspizdi😉
Pusti te što se čude😊😊. Što oni znaju. Svaka godina života nosi neko iskustvo i ljepotu.
url=https://daisypath.com]
Kani, stvarno si prezgodna, ne mogu ni ja zamisliti da imas vec dvoje djece i da je trece na putu, izgledas predobro!! I nekako se bas kul nosis, ne znam kako objasniti.
Salatice, potpisujem sta je ptica napisala. I meni djeluje da je situacija bolja te da mu se ucinilo da je nesto vidio, ali ocito se predomislio i zato te nije htio zabrinjavati. Zaista vjerujem da je sve ok, da su s tobom jos posebno oprezni obzirom na proslost tako da moras i to uzeti u obzir, vjerojatno te nekad prestrase vise no sto bi nekog drugog, ali na kraju je to sve za vase dobro i samo ti njega slusaj, bit ce to sve super do kraja.
Du, nisam te skuzila, jesi li isla vidjeti onaj krevetic, za koji si se na kraju odlucila?
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji