Sretno nam svima danas 😉😁
Svjesna cestitke na pregledu i na deckicu 😍😍
Jooj danas u more napokon jedva cekam ❤️
Jutrooo 😊
Hvalaaa curee 😘 Ja sam tek u 18:30h. Brojim minute hahahaha.
Kani,
sjecam se da si govorila da i ti si danas. Srecnooo 😘🤗 I ostalima ko ide 😊
Ana,
bebac je bas nemirkooo 😍 Gledala sam snimak na fb. Lena ponekad ima tolika iskakanja i nema sanse da je uhvatim na snimku 🤣
Zadranka,
super popunjen dan 😎 Moreeee 😍 Ja se druzim sa vama samo zato sto ste na moru hahhahahah 😋😋😋🤣
Ivylee,
sta ti je struka? Pisali smo vise puta ko je sta, mozda si i ti, ali zaboravih.
Ja ti radim na fakultetu, prehrambeno-biotehnološkom 😉 Znači skoro da mi je papanje struka 🤣🤣🤣
Dobro jutro, sretno svima na pregledima, cekamo lijepe vijesti! 😊
url=https://lilypie.com]
Barbie bravo za uspon! Jeste isli na stari grad?
jesmooo. predivno je gore. i nakon toga smo jeli roštilj u podnožju. baš smo uživali.
Meni je jučer baš bio žuv dan kao da je rođendan ujutro mi je bio grozno nizak tlak,na rubu padanja u nesvijest tri puta sam krenula nesto raditi po kuhinji i morala sjesti na pod od slabosti. Stigli su mi mama i tata iz Slavonije,i bas su me zatekli u takvom stanju, ja bijela ko zid,jedva dosetala do ulaznih vrata. Onda je bilo brze bolje, noge u zrak,sol pod jezik,puno tekucine i za pola sata sam bila bas dobro... popodne je dosao muz sa terena,pa onda i kuma i ostale prijateljice,gledali smo prvi put snimku sa naše svadbe,prepričali tračeve i dogodovštine i baš je bilo vrhunski. Nisam se ni okrenula bilo je 23 h! Sada još odgovaram na čestitke koje nisam stigla... a cvijeća sam dobila ove godine da mi je cijeli stan okicen kao u filmovima
Salatice,navukla sam se na seriju Tabu,zato me manje ima ovdje također,došla sam do 5.epizode,super mi je Tom ,samo jedino je konstantno brutalno prljav u toj seriji,prvo bi ga dobro izribala. SRETNO danas na pregledu... baš sam razmišljala kako jedva čekam čuti tvoje dojmove s poroda,a posebno kak je prošlo upoznavanje tebe i male Lene.
Zaboravila sam vam napisati da je moja mama donijela unuku punu vrecu nove preslatke robice,ali sve je velicina 74. No,rekla sam joj da to nije nikakav bed,obzirom da u velicini 50,56 i 62 imamo sada stvarno vec svega dosta. Slikam vam sve kada stignem!
Danas mi dolazi šogorica s dvoje klinaca 2ipo i 5ipo godina,i biti ce do nedjelje kod mene. Nadam se da cu prezivjeti,i sve u našem stanu. Svakim danom sve vise kuzim koliko je stan svijetao(bijelo-sivo) i neprilagodjen djeci. Pogotovo ne kada su divlja... ali i to cemo polako s vremeno rjesavati.
Jedva cekam ponedjeljak i naš trudnički tečaj,petak za 4D UZV i 1.10. da me možda skinu sa dijete i mirovanja.
Pričale ste o kilaži... ja sam još uvijek na samo +2,mama me jučer natjerala na vagu... moram do 1.10. makar +1 kg dobiti da doktorica ne viče na mene. Sve je super dok dalje ne gubim kg...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikrice, bez brige za kilažu. ja sam tek u 22. ili 23. tt počela malo dobivati. do tada sam na nuli bila. svatko ima neki svoj tempo debljanja. dok je bebica ok, sve je to u redu.
sretno svima danas na ogtt, vidim da vas puno ide :)
Jutro cure 😀
Sretno na pregledima i čekamo lijepe vijesti ❤
Ja cu izgleda biti prehladena, glava me boli, nos začepljen, vrti mi se malo i baš se osjećam kao drek.
Spavala užasno loše
Još danas majstori i gotovi. Tenks Klikerice, ja krečim u bijelo sivo 😂😂😂😂😂😂
Kani,
cekamo vijestiii 😘😘
Mina,
joj uzivaj, ove godine nisam u lavoru vani umocila noge hahahahahha 😌
Ivylee,
hahahahaha, ja bih iz prakticne nastave najbolji student bila hahahahaha. Upravo zavrsila Top Chef epizodu 🤣 Super, ovdje nas bas ima iz razne branse. Ukoliko imate problema sa zakonom, pisite Barbie. Sa zdravljem, pisite Mirandi i Kani. Ivylee, ukoliko imate nedoumice u vezi hrane. Salatici, ako vam zatreba ruski jezik. Zatim imamo profesoricu muzicke kulture, ekonomistu (Maggie?), jooj i neko ima radi mocno nesto, na moru, znam da sam se divila struci, jer tog nema kod nas. A mozak sad se ne moze sjetiti svih profesija, znam ih josss.
Još danas majstori i gotovi. Tenks Klikerice, ja krečim u bijelo sivo 😂😂😂😂😂😂
A meni je i namještaj bijeli sav,a fotelja trosjed dvosjed i sve ostalo nježno sivo... stol stakleni,stolice nježno sive s inox nogama... al će to danas ovi malci izpackat... razmisljam da nista ne cistim uopce dok necaci ne prodju kroz stan
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji