Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    21. Rujan 2018. 13:21

Dobar dan 
    Baš mi je drago da je svima sve dobro, još da Salatica obavi svoje i možemo sretno naprijed 
    Ja sam malo zabrinuta za svoje kolege,zadnja tri tjedna kilu po tjednu. Sada sam na +6,5, OGTT Mike bio dobar,ali malo mi je puno kila po tjednu i osjećam težinu u leđima....
    Barbiemama podsjetila si me na moja penjanja u prvoj trudnoći, isto bez problema i stalno sam aktivna bila. A sada sam ko stara baba,čudo kolko je druga trudnoća teža 

• Strudlica
    21. Rujan 2018. 13:22

Strudlica

Dobar dan
    Baš mi je drago da je svima sve dobro, još da Salatica obavi svoje i možemo sretno naprijed
    Ja sam malo zabrinuta za svoje kolege,zadnja tri tjedna kilu po tjednu. Sada sam na +6,5, OGTT Mike bio dobar,ali malo mi je puno kila po tjednu i osjećam težinu u leđima….
    Barbiemama podsjetila si me na moja penjanja u prvoj trudnoći, isto bez problema i stalno sam aktivna bila. A sada sam ko stara baba,čudo kolko je druga trudnoća teža

Ajooooj htjela sam reći da sam zabrinuta za svoje kile 

zadranka86
    21. Rujan 2018. 13:32

Strudlica

Strudlica

Dobar dan
    Ja sam malo zabrinuta za svoje kolege,zadnja tri tjedna kilu po tjednu. Sada sam na +6,5, OGTT Mike bio dobar,ali malo mi je puno kila po tjednu i osjećam težinu u leđima….

Ajooooj htjela sam reći da sam zabrinuta za svoje kile

Hahhahah..ja citam zabrinuta za svoje kolege..ok ..idem iz pocetka zabrinuta za svoje K-O-L-E-G-E..a je kolege...onda nastavim dalje...hahahhah
    .mislim si bice cura tila reci kile...😂svasta mi ode natipkamo..al se barr lipo nasmijemo na ove uvrnuto izvrnute rici..😉😉

url=https://lilypie.com]

Mina93
    21. Rujan 2018. 13:38

Du ova slova su premedena 😍
    Salatice hahahah 🤣🤣 ja pokusavam stavit uvijek pregled ujutro da me ne strefi kad vidim brojeve na vagi 🤣🤣 ta njihova vaga nesto krivo pokazuje🤣🤣
    Neda i kani super za preglede ❤️
    Bebac je prekrasan 😍
    E cure sta se tice steznika, al za kasnije  jel planirate nabavit i kak to, ide u dogovoru sa gin? 

Mina93
    21. Rujan 2018. 13:39

Salatica9192
    21. Rujan 2018. 13:39

Cure, super za pregledeee 😍 Neka su bebaci oke. Kani, izdrzacemo mi to sigurno. To nam je cilj, da prebacimo 33 nedelju. A dalje dan po dan 😊  Da li ti je radila cervikometriju? Ono unutrasnje usce kojeg je oblika? Procitala sam da je to bitnije od vanjskog. Kao zenama koje nisu prvorotke je normalno da budu malo otvorene. Mislim ne posmatraju se isto kao prvorotke. 

Mina93
    21. Rujan 2018. 13:41

Pticaselicazgst
    21. Rujan 2018. 13:42

Pozdrav curke,
    Cestitke svima na dobrim vjestima s pregleda i zdravim i živahnim bebicama 🤗🤗
    Salatice jos cekamo tvoj izvjestaj 😊
    Kani ne brini sto si otvorena, ima cura tvoje dijagnize koje su i presle termin 😊 samo miruj i bit ce sve u redu. Bebac je prekrasan 😍
    Super i za ogtt preglede, znaci nema novih dijeta u grupi 💪
    Ja sam danas sva nikakva, vrijeme se mjenja pa bit ce utjece na mene 😪
    Svima ugodan i veseli peeeetak 🤩🤩

busybee
    21. Rujan 2018. 13:42

Kani, preslatka je bebica, super su slike. Ja sam isto bila na 4d, stvarno predivan osjećaj. Moja beba je manja za 3 dana ali sam zaključila da nema smisla o tome razmišljat (tako je otpočetka) jer realno nemam pojma kad je bilo začeće. Pa mi se to čini u granicama normale. Samo je bitno da nema velikih zaostajanja u budućim pregledima (bar ja mislim).

Ima netko iskustvo?

Btw, što se tiče tune- stroga zabrana se ne odnosi na ovu tunu koju mi jedemo (žutorepa ili tako nešto) već na neku drugu vrstu. Tako da je ok jesti konzervu tjedno (iako je ja pojedem 1 u 2 mjeseca, dakle 2 put do sad :D)

barbiemama
    21. Rujan 2018. 13:52

krasne su fotke bebača. skrivaju se malo, ali nema veze ... slatki su :)

nekad sam jako puno jela tunu. više puta tjedno. bila mi je neizbježna namirnica. a onda sam zbog trudnoće to smanjila. rezultat je da mi se već par mj uopće ne jede tuna, nekako sam se skroz od nje odvikla. možda sam u 3 mj pojela jednu konzervu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.