Klikrice, bez brige za kilažu. ja sam tek u 22. ili 23. tt počela malo dobivati. do tada sam na nuli bila. svatko ima neki svoj tempo debljanja. dok je bebica ok, sve je to u redu.
sretno svima danas na ogtt, vidim da vas puno ide :)
Jutro cure 😀
Sretno na pregledima i čekamo lijepe vijesti ❤
Ja cu izgleda biti prehladena, glava me boli, nos začepljen, vrti mi se malo i baš se osjećam kao drek.
Spavala užasno loše
Još danas majstori i gotovi. Tenks Klikerice, ja krečim u bijelo sivo 😂😂😂😂😂😂
Kani,
cekamo vijestiii 😘😘
Mina,
joj uzivaj, ove godine nisam u lavoru vani umocila noge hahahahahha 😌
Ivylee,
hahahahaha, ja bih iz prakticne nastave najbolji student bila hahahahaha. Upravo zavrsila Top Chef epizodu 🤣 Super, ovdje nas bas ima iz razne branse. Ukoliko imate problema sa zakonom, pisite Barbie. Sa zdravljem, pisite Mirandi i Kani. Ivylee, ukoliko imate nedoumice u vezi hrane. Salatici, ako vam zatreba ruski jezik. Zatim imamo profesoricu muzicke kulture, ekonomistu (Maggie?), jooj i neko ima radi mocno nesto, na moru, znam da sam se divila struci, jer tog nema kod nas. A mozak sad se ne moze sjetiti svih profesija, znam ih josss.
Još danas majstori i gotovi. Tenks Klikerice, ja krečim u bijelo sivo 😂😂😂😂😂😂
A meni je i namještaj bijeli sav,a fotelja trosjed dvosjed i sve ostalo nježno sivo... stol stakleni,stolice nježno sive s inox nogama... al će to danas ovi malci izpackat... razmisljam da nista ne cistim uopce dok necaci ne prodju kroz stan
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ako imate problema s noktima na nogama ili rukama javite se Lily 😂😂😂😂😂
Ja sam inace pediker ali radim u kozm. Salonu sve
Od depilacija, masaza, tretm.lica, gubljenje obujma, sminkanje, nokte apsolutno sve i u tome sam vec 13 godina radnog staza 😊🤪
Klikrice, bez brige za kilažu. ja sam tek u 22. ili 23. tt počela malo dobivati. do tada sam na nuli bila. svatko ima neki svoj tempo debljanja. dok je bebica ok, sve je to u redu.
sretno svima danas na ogtt, vidim da vas puno ide :)
Ma znam sve to... jedino što oni meni tu žuč koja nepravilno radi kontroliraju paralelno... ako gledaš iz perspektive ginekološke to je sve okej,ali kod mene iz ove gastro perspektive ne valja... ma bit ce to sve dobro... mogu ja i do kraja biti na +2,samo dok ne gubim kg na uštrb bebe
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice,
ne brini za kilazu, sto kaze Barbie, krenuce 😊 Tako si gradjena, takva trudnoca i stanje. Tako sam i ja kukala sto nemam mucnina, pa sto nemam mucnina i kad me sastavilo krajem 10-te nedelje hahahhahaha 🤣 A svugdje citam da se sada u mojim nedeljama krece debljati... a ja krenula ono, dok smo pravili bebu, ja mislim hahahah 🤣
I ja jedva cekam da "upoznamo" nase drugare i drugarice. 😊 Odem na jesenske pa se topim kada obavjestavaju da su se porodile, a nemam ih pojma haha 😍 Mogli bi napraviti tabelu za porode (kada krenu), kada je koja rodila, na koji nacin i kolika je beba. I to cekam hoce li neko na jesenskim izbaciti, statistiku, ali nemaju oni Maggiee 😋😋😋 Naravno, kad se ima vremena, ne znam kako se ima vremena kad se ima beba, vjer te nema nigdje 🤣
Blago vama sta gubite kile 🤣 meni se samo lijepe
i meni je tako zadnjih 5-6 tjedana. skoro pa sam kilu dobila svaki tjedan. sad sam na + 4-5 kg. a prije toga ništa. ako se tako nastavi, bit ću na više od +15 na kraju :D
A meni je i namještaj bijeli sav,a fotelja trosjed dvosjed i sve ostalo nježno sivo… stol stakleni,stolice nježno sive s inox nogama… al će to danas ovi malci izpackat… razmisljam da nista ne cistim uopce dok necaci ne prodju kroz stan
Ma znam sve to… jedino što oni meni tu žuč koja nepravilno radi kontroliraju paralelno… ako gledaš iz perspektive ginekološke to je sve okej,ali kod mene iz ove gastro perspektive ne valja… ma bit ce to sve dobro… mogu ja i do kraja biti na +2,samo dok ne gubim kg na uštrb bebe
kužim, kod tebe je problem ta žuč. nadam se da će sve bit ok, izdržat ćemo mi to sve za bebane :)
Sortiraj odgovore
Najstariji