Jutro svima! Sretno ekipici na pregledima 😘
Zadranka, zavidim na današnjem rasporedu!
Ja otpremila malca u vrtić, doručkovala i sad pijem kavicu. Složio mi muž malmicu jučer pa je malo luftam i planiram je izribati jer je prva runda ručnika, tetrica i plahti spremna za pranje 🤩
Još danas moram pripremiti jednu prezentaciju za kongres, u ponedjeljak odraditi obranu diplomskog jedne studentice i službeno zatvaram sve aktivnosti koje se tiču posla...želim zaboraviti di radim do studenog 2019 🙈
Imam pitanje za mame sa starijim klincima, prvenstveno vrtićarcima: s obzirom da čekamo kasno jesenske i zimske bebe, a naši vrtićanci donose svakojake "radosti" iz vrtića, što planirate? Izvući ih van vrtića prvih dva tri mjeseca ili???? Baš se užasavam bolesti kod tek rođene bebe... Evo sad od poznanice beba stara tjedan dana završila u bolnici 😪
Jutro curee,
Sretno na pregledima danas,sto vise lijepih vijesti nam donesite.
Svjesna cestitke na deckicu i na super pregledu!!
Ugodan vam dan.. ja nemam neeke planove.. idem do prijateljice na kavu i to je to. Ljencarenje...
Jutrooo 😊
Hvalaaa curee 😘 Ja sam tek u 18:30h. Brojim minute hahahaha.
Kani,
sjecam se da si govorila da i ti si danas. Srecnooo 😘🤗 I ostalima ko ide 😊
Ana,
bebac je bas nemirkooo 😍 Gledala sam snimak na fb. Lena ponekad ima tolika iskakanja i nema sanse da je uhvatim na snimku 🤣
Zadranka,
super popunjen dan 😎 Moreeee 😍 Ja se druzim sa vama samo zato sto ste na moru hahhahahah 😋😋😋🤣
Ivylee,
sta ti je struka? Pisali smo vise puta ko je sta, mozda si i ti, ali zaboravih.
E da zaboravila sam napisat da sam zbog Svjesne sanjala da mi je dokt.rekao da ipak nije curica,vec decko... a ja imam brdo one roze robice,pa sam jurila kuci trazit racune da mjenjam za nesto neutralnije.... jutros sam se probudila tako zbunjena
Jutrooo 😊
Kani,
Ana,
bebac je bas nemirkooo 😍 Gledala sam snimak na fb. Lena ponekad ima tolika iskakanja i nema sanse da je uhvatim na snimku 🤣
Zadranka,
super popunjen dan 😎 Moreeee 😍 Ja se druzim sa vama samo zato sto ste na moru hahhahahah 😋😋😋🤣
Ivylee,
Salatice dusice ovog foruma i ka se pridruzujem kao i ostatak cura zeljama da se vtstis sretna i radosna s pregleda....Saljem veliki MORSKI pozdrav mami salatici i maloj LENI..🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Svjesna,
cestitkeeeee 😍 Djecaci i dalje ubjedljivo vodee. Ma nase cure ce moci da biraju fino hahaha 😋😋🤗 Pade mi bas na pamet, hocemo li imati poroda isti dan 😊 Bilo bi super da se neke potrefe isti dannn 😎
Jutro cure!Evo nas na pregledu prosli vadenje krvi kompletno,vaganje i na +12😱,tlak cekamo ctg pa onda pregled javimo se kasnije,sretno ostalim curama!
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure,
Sretno svima na pregledima!
Zadranka, sada tako želim krafne! 😂😂
Ja sam došla sinoć kod svojih na selo malo, doći će muž po mene kroz para dana, a do tada samo mamina klopa po mojim željama :) izgleda da će danas jadna morat raditi krafne 😂
Jaooo tvoje ce biti onda jos slade..domace..mmmmm...eto mene na krafnice..😉😉
url=https://lilypie.com]
Jutrooo 😊
Kani,
Ana,
Zadranka,
Ivylee,
Salatice dusice ovog foruma i ka se pridruzujem kao i ostatak cura zeljama da se vtstis sretna i radosna s pregleda….Saljem veliki MORSKI pozdrav mami salatici i maloj LENI..🤗🤗
Hvalaaa 😊😘😘😘🌊🌊🌊🌊💧💧💧💧⛱️🛳️⚓ Malo morskih stikera hahahha
Blaza,
hahahahhahaha joj zamisli hahahaha 😶 Sta ja vrijednosti imam zajedno sa zaovinim stvarima 🤣 (stize sutra robica), a sve "girly" pretezno 🤣Ono, jos smo dvadesete nedelje, doktor opusteno kaze "ipak je djecak" hahaha 😂
Jutrooo 😊
Kani,
Ana,
Zadranka,
Ivylee,
Salatice u procesu smo 😂😂😂svasta nam jutros rade,drzim fige za te i ostale cure😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji