Ma stignete sve kupiti, ne sekirajte se, pa imamo 3 puna mjeseca. Ionak nebude niko čekal zadnji mjesec tj predzadnji da nekaj kupuje. Ja isto još radim i lagano si kupujemo, bez panike. Dok budem doma počet ću prati robicu i slagatii to je to, ionak neću zbati kuda ću sa vremenom.
allieH, molim te da li imaš negdje pri ruci link od one super torbe za pelene sa alija? Zab sam si spremiti, a da ne tražim po stranica naprijed
Mi smo spavali super, tata nam ujutro došel iz noćne, izljubio nas cijele i mi krenuli raditi, malo jesam usporenija ali ok, volim svoj posao tak da mi nije problem. Nadam se da ću izdržati do kojeg 5.11., pa par dana na komplikacije i od 18.11. na porodiljni.
Planiramo ići 30.9. na plitvička jezera za našu 8. godišnjicu veze (makar sad slavimo brak,ne više vezu, ali ipak je 9.mjesec naš) sad nezz koliko nam je to pametno, ali nećemo mi sad ići na neke velike rute, lagano da se malo opustimo, vjerujem da će biti lijepo vrijeme i imaju neki promotivni vikend pa je ulaznica 55 kn za odrasle, ako je ko zainteresiran od vas curke.
Noa 💙
ne brinite se, stignete sve kupiti. brzo se to kupi kad ulovite ritam. mogla bih sad potrošit pustu lovu na to :D
stigle su mi one memorable moments cards s ebaya. prezadovoljna sam. platila nešto više od 4 funte i čekala možda tjedan dana, britanski seller cardsgalore. prelijepe su i baš velike. preporučam :)
Barbie, malo sam njuškala te kartice, daj ih poslikaj jer ih i ja mislim uzeti ☺️
Noa 💙
Ja sam isto dobila uputnicu za ogtt, rekao je samo neka obavim do iduće kontrole. Tako da ima vremena.
Nego jučer me počela hvatati neka viroza, prehlada. Nos curi, i kišem, i grlo malo pecka. Sad koristim propolis onaj bez alkohola, i morsku vodu za ispiranje, i neka sam nikakva. Samo da što prije prođe.
Tako da ću danas laganini i odmarati.
Jutro svima, iako sam od 7 aktivna(skolarci su jutarnja ovaj tjedan) tek sam sad sjela procitati kako vi kazete lektirusto se tice briseva evo ne znam dal su obavezni, jer ja ni u jednoj trudnoci nisam radila ni jedan, eto hv Bogu da je uvijek sve bilo ok, da su potrebni i ja mislim da jesu ali ocito svatko po svome radi, bas cu pitati na sljedećoj kontroli. I ja se prijavljujem za ogtt i kks u petak
i nadam se da ce nalaz biti uredan jer sam se bas zeljna ubiti u slatkom
mi smo kinderbet kupili u nedjelju u Bubamari, 8u1 set na akciji za 1000 kn, vjerojatno nije neka extra kvaliteta ali s obzirom da moja djeca nisu bila bas od kinderbeta bit ce dobar za sklanjanje suhog veša hahaha .. Ugodan dan svima
m.girl, mi smo išli na Plitvice prije 2 mj. prvi put smo išli po ljeti. inače smo uvijek išli na jesen ili na proljeće. iskreno, ogromna je gužva i ne bih opet išla u takvu gužvu jer stalno stojiš u redovima i ništa ne uspiješ vidjeti. pretpostavljam da će tako biti i kada karta bude jeftinija. prvo smo se pola sata parkirali i jedva našli mjesto. onda smo došli u red u kojem se čekalo sat i pol. no, dragi je slučajno naletio na neku vodičicu koja se ponudila da nam kupi karte jer sam ja trudnica. i tako smo uspjeli brzo ući. red za onaj wc na ulazu je bio ogroman i čekalo se pola sata. red za brod isto užasan. sat vremena.. na kraju se umoriš ne od šetanja nego od čekanja i stajanja za sve ikad. za usporedbu, bili smo i krajem 3. mj, kada su dvije osobe bile ispred nas u redu i u wc sam ušla odmah. tako da eto, ja više ne bih ponovila Plitvice u vrijeme gužve.
m.girl, prelijepi ste ❤️ evo uzorci ti karti i usporedba veličine s bocom
Sortiraj odgovore
Najstariji