Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    19. Rujan 2018. 11:27

Uuu, ja volim sve punjeno kad već pišete, tikvice, patlidžane,paprike.... Sve minje njam njam iz rerne 😄

m.girl6
    19. Rujan 2018. 11:39

Ti si mrak allieH, imaš sve u pripremi i izvučeš iz rukava, svaka ti čast. 
    da, da ujutro znaju oni puniti, tak sam si i trudničke hlače uzela, kakti nema broja, ali ujutro su stavili. puno ti hvala. 
    pticaselica, hvala i tebi, sad sam si sva bitna cure, samo me hvalite. 
    super mi je ovaj forum, baš me dignete i uvijek smo u toku sa informacijama i popustima hihi 

Noa 💙

du1988
    19. Rujan 2018. 11:45
    znam da su neke cure spominjale torbe pa evo, meni je bas slatka 😊
    znam da su neke cure spominjale torbe pa evo, meni je bas slatka 😊

url=https://lilypie.com]

Slampo
    19. Rujan 2018. 12:01

Kasnim tesko vas je poloviti....kod dr piskite na trakicu zbog proteina u urinu zbog preeklampsija(proteini u urinu, visok tlak...)), sto moze biti jako opasno u trudnoci. Ali sa tom trakicom vidi i neke druge stvari u urinu koje mogu ukazivati da se urinu nalazi nesto sto nebi trebalo. Meni je gin u 24tj kada sam ju maltretirala sa brisevima, zasto nismo jos i kada cemo; je rekla da nema smisla da nemam nikakvih patoloskih nalaza od prije, da sam normalno zatvorena, i da nema sumnjivih promjena u sluzi(boja, miris...) te da se ja ne zalim na neke simptome neceg. Mada ovaj mj je kod pregleda rekla da joj je sumnjiv sekret i da u onom trakica urinu nesto nije bas nesto pa uzela urinokulturu i briseve. Mada svaki gin slusajuci vas ima svoj princip rada; mislim da briseve po pravilu rade u cca 34, 35 tj da ako se nade nesto da se djetetu preventivno poslije poroda daju antibiotici.

Pticaselicazgst
    19. Rujan 2018. 12:02

Du njamiii svida mi se i tvoj recept 😍😍 na koliko dugo ih peces u pecnici i na kojoj temperaturi? Sve fino papamo bome, bit ce to jake i zdrave bebice 😊
    Ja muku mucim s tom torbom 😪😪 sve su mi lijepe al se jos nisam zaljubila u nijednu 😏 nisam ni sigurna koju bi boju, materijal, velicinu 😅 mislila sam mozda uzet od joolza onda njihovu i mirna sam al mi to opet nije to 🙄

pepe1907
    19. Rujan 2018. 12:09

Ja bas, usisala, oprala kupaonu,kuhinju i mrtva sam umorna..noćas sam bila 4x na wcu i nisam se uopće naspavala...još oprat pod i zavjese... i skuhat nesto 😀 i onda na spavanac 😂 ima da nista ne radim do vikenda...jel mislite jel mi rano vec sad oprat robicu? bojim se da ce dobit onaj miris od stajanja u ormaru

mmama2
    19. Rujan 2018. 12:10

Ja danas radim neki cuspajzuc od jecmene kase, neka izmisljotina moja😂😂 jako, jakooooooo, jako mi se jede "ricet" pa sam morala to danas pod svaku cijenu

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    19. Rujan 2018. 12:11

Bruna hvalaaa ti 🤗🤗 upravo idem sjeckat i pripremat sve, ne mogu dočekat da ih probam 😊😊
    Brzo vrijeme ide, ja se samo nadam da ce nam i ovo zadnje tromjesjecje proletit kao i sve do sad 😍😊

Mina93
    19. Rujan 2018. 12:13

Emily podji neces pozalit, meni vec odavna ukljucuje 4d na svakom pregledu nakon sto na 2d zapise sve mjere 😊

Sto se tice spavanja nemam problema, jedino ujutro npr ako se naspavam pa nakon muzeve budilice ne mogu opet zaspat.. 

Mgirl plitvice odlicna ideja, al ako je to onaj obiteljski vikend ili tako nesto onda nemoj ici jer bude odvratna guzva.. Trebali smo mi prosle god i nismo isli, al su isli frendovi i pozalili.. Ako jr samo snizena cijena zbog kraja sezone onda uzivajte 😊

Mi smo isto bili prosle god mislim zadnji vikend u 3. Ili 4.mj, tocno zadnji vikend kad je bila jeftinija karta tj prije sezonskog poskupljenja i super nam jr bilo naletili na par grupica skolaraca i to, al ostalo odlicno 😉

Barbie preslatke su ove kartice 😍😍
    Ivylee malm ❤️ bit ce nas sto sa istim komodama 🤣
    Jel gotovo preuredjenje u ikei?
    Miranda, mi imamo 2pira u 11mj 🤣🤣 iskreno sr nadam da cu moc bar na prvi  isto se za oba trebamo vozit na more.. 
    Pepe ja bi prala, al nemam jos malm 🤣 dr tjedan je tecaj pa cemo onaj tjedan nakon ili dr vikend poci u ikeu po nju pa bi mozda ovako ranije pocela malo prati i spremati dok je jos sunceko pa da se ves moze vani susit.. 

_lily_0
    19. Rujan 2018. 12:18

Cure boga mi ste natipkale svasta
    Uglavnom kad vas vidim skoro pola blizu 30 tj i neke koje su vec usle u 30 iskreno zavidim vam i nekako si mislim ajme kolko ja jos imam do tih vasih tjedana i nekako mi sve sporo prolazi...
    Sto se tice kuhanja i meni je na meniju 
    Juha, fasiranci, pire, spinat i naravno salata 😁😁
    Mljaccc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.