Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    19. Rujan 2018. 12:31

mina93, nije obiteljski tjedan već samo taj vikend je nešto na plitvicama, plitvice art farm se zove, uz to su i Rastoke i Baraćeve špilje za par kn ulaznica ali smo sub i ned, nadam se da će biti sve ok jer bi stvarno otišli. 
    barbie, kartice naručene 

cure, njam njam danas sve nešto fino se kuhaaa :)))

Noa 💙

• Kani07
    19. Rujan 2018. 12:32

Salatica9192

Pepe,
    sad sam ti pregledala instagram 😊 Bas ste super par 😍 Koja ste vi godista ono? Licite mi na mladje od mene 😋
    Joj, sta svasta jedeteeee 😍 Mama se nije jos izjasnila za rucak, a kada je tako, bice nesto nabrzaka, usputno ☹️
    Miranda, dobrodosli nazad 😊 Uspjesno sam te mijenjala, koleginice hahahaha 😋😋😋😂😂😂

Koleginice😂😂😂,potpisujem dobra zamjena si bila

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    19. Rujan 2018. 12:33

Salatica9192

Pepe,
    sad sam ti pregledala instagram 😊 Bas ste super par 😍 Koja ste vi godista ono? Licite mi na mladje od mene 😋
    Joj, sta svasta jedeteeee 😍 Mama se nije jos izjasnila za rucak, a kada je tako, bice nesto nabrzaka, usputno ☹️
    Miranda, dobrodosli nazad 😊 Uspjesno sam te mijenjala, koleginice hahahaha 😋😋😋😂😂😂

znam znam..niko nam neda vise od 25.god 😂 pogotovo dok smo zajedno ko klinci izgledamo..ja i on baby face 😁 90.smo godište navršili 28.ove godine 😊

• Kani07
    19. Rujan 2018. 12:33

I mogao bi past kolac sa sljivama ne znam sta cu od njih stiglo sve domace iz Hercegovine😋

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    19. Rujan 2018. 12:35

Kod Štrudlice danas na meniu krem juha od tikvica,piletina s kikirikijem na kineski s rižom i za desert knedle iz Lidla (prvi put sam ih kupila,svi kažu da su fine pa da pprobam-ali nema meni do mojih domaćih)...  

• Strudlica
    19. Rujan 2018. 12:37

pepe1907

Salatica9192

Pepe,

znam znam..niko nam neda vise od 25.god 😂 pogotovo dok smo zajedno ko klinci izgledamo..ja i on baby face 😁 90.smo godište navršili 28.ove godine 😊

Hahahahaha jaoooo kako me sad nasmija,situacija kao kod nas. On 30,ja 29,a svi da imamo cca 22. Kaže nam čovjek jedan dan pa s kolko ste vi dobili prvo dijete kad sad već drugo čekate,a tako ste mladi  kad smo mi rekli godine ostao je paf  pa bože koda smo maloljetni haha

Ana89
    19. Rujan 2018. 12:39

m.girl6

Ti si mrak allieH, imaš sve u pripremi i izvučeš iz rukava, svaka ti čast.
    da, da ujutro znaju oni puniti, tak sam si i trudničke hlače uzela, kakti nema broja, ali ujutro su stavili. puno ti hvala.pticaselica, hvala i tebi, sad sam si sva bitna cure, samo me hvalite.
    super mi je ovaj forum, baš me dignete i uvijek smo u toku sa informacijama i popustima hihi

Pridružujem se komplimetima :) Nema me sat -tri  vremena  imam 10 strana za pohvatati.
    Miranda, welcome back :)

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

busybee
    19. Rujan 2018. 12:43

Cure, evo kontaktirali su me iz lesnine. Izgleda da će mi dopustiti kupnju sa sniženim cijenama.
    Dodušeee, sad su me 2 cure iz ureda pokolebale, kažu da nema smisla davat toliku lovu za kadicu, da su oni svoje uredno u onoj ikeinoj kupali.
    I sad kada sam uspjela riješit popust, ja se mislim. Tipično za mene

19. Rujan 2018. 12:44

barbiemama

ne brinite se, stignete sve kupiti. brzo se to kupi kad ulovite ritam. mogla bih sad potrošit pustu lovu na to :D

stigle su mi one memorable moments cards s ebaya. prezadovoljna sam. platila nešto više od 4 funte i čekala možda tjedan dana, britanski seller cardsgalore. prelijepe su i baš velike. preporučam :)

Pošaljem mi link da vidim ;) pliiiiz

du1988
    19. Rujan 2018. 12:51

ptico, dugo sam dinstala meso, ali svejedno sam cca pola sata u pecnici na 180 da se paprike fino zapeku...prvi put ovo pravim. Imala sam viska punjenja pa izgledaju ko da su se pobljuvale, al prefino mirise 😂 sir nisam imala za naribati pa sam nabacila ovaj u listicima cisto da se malo rastopi! salatice, morat cu se ja docepati tvog instagrama pa da te skicnem 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.