ne brinite se, stignete sve kupiti. brzo se to kupi kad ulovite ritam. mogla bih sad potrošit pustu lovu na to :D
stigle su mi one memorable moments cards s ebaya. prezadovoljna sam. platila nešto više od 4 funte i čekala možda tjedan dana, britanski seller cardsgalore. prelijepe su i baš velike. preporučam :)
Barbie, malo sam njuškala te kartice, daj ih poslikaj jer ih i ja mislim uzeti ☺️
Noa 💙
Ja sam isto dobila uputnicu za ogtt, rekao je samo neka obavim do iduće kontrole. Tako da ima vremena.
Nego jučer me počela hvatati neka viroza, prehlada. Nos curi, i kišem, i grlo malo pecka. Sad koristim propolis onaj bez alkohola, i morsku vodu za ispiranje, i neka sam nikakva. Samo da što prije prođe.
Tako da ću danas laganini i odmarati.
m.girl, mi smo išli na Plitvice prije 2 mj. prvi put smo išli po ljeti. inače smo uvijek išli na jesen ili na proljeće. iskreno, ogromna je gužva i ne bih opet išla u takvu gužvu jer stalno stojiš u redovima i ništa ne uspiješ vidjeti. pretpostavljam da će tako biti i kada karta bude jeftinija. prvo smo se pola sata parkirali i jedva našli mjesto. onda smo došli u red u kojem se čekalo sat i pol. no, dragi je slučajno naletio na neku vodičicu koja se ponudila da nam kupi karte jer sam ja trudnica. i tako smo uspjeli brzo ući. red za onaj wc na ulazu je bio ogroman i čekalo se pola sata. red za brod isto užasan. sat vremena.. na kraju se umoriš ne od šetanja nego od čekanja i stajanja za sve ikad. za usporedbu, bili smo i krajem 3. mj, kada su dvije osobe bile ispred nas u redu i u wc sam ušla odmah. tako da eto, ja više ne bih ponovila Plitvice u vrijeme gužve.
m.girl, prelijepi ste ❤️ evo uzorci ti karti i usporedba veličine s bocom
m.girl 😍😍😍
Barbie, baš sam gledala te kartice 👍 Ovo za 4 funte je super!!! Bacam se odmah u kupovinu 😉
Ja sam upravo razmontirala navlake s kolica i as da ih operem i osušim dok je još lijepo vrijeme...nekako me strah frknuti ih u sušilicu 🙄 Jučer sam pohodila ikeu pa se pridružujem vlasnicima malm komode 😁
Jutro!
Vratija se Sime 😅 Tesko je ponovo uskocit u vlak nakon sto par dana nisi u toku 🙈
Procitala sam zadnjih 10ak stranica, drago mi je za sve dobre vijesti s pregleda 😊 I slikice su 😍😍
Vise nisam pacijent 🎉 Cini mi se da je sve po starom, bh nisu nista cesce nego prije pa se i ja ponasam kao prije. U to ime smo se pocastili burgerima jucer 😍 Ali bila je postena guzva na tom dijelu grada.
Od novosti jos, kolica i autosjedalice smo narucili, poharala sam patpat stranicu 😂 Moram do Ikee jos po sitnice. Od vecih stvari nam jos krevetic i komoda fale.
Planiram na djevojacku u petak, bit cu jedino kitovo mladunce medu prisutnima 🤣 Svadba je za 10 dana, nadam se da cu prezivit put do dolje i nazad.
m.girl 😍😍😍
Barbie, baš sam gledala te kartice 👍 Ovo za 4 funte je super!!! Bacam se odmah u kupovinu 😉
Ja sam upravo razmontirala navlake s kolica i as da ih operem i osušim dok je još lijepo vrijeme…nekako me strah frknuti ih u sušilicu 🙄 Jučer sam pohodila ikeu pa se pridružujem vlasnicima malm komode 😁
Možda glupo pitanje, ali kud s tim karticama? Jel se lijepe nekud ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji