m.girl 😍😍😍
Barbie, baš sam gledala te kartice 👍 Ovo za 4 funte je super!!! Bacam se odmah u kupovinu 😉
Ja sam upravo razmontirala navlake s kolica i as da ih operem i osušim dok je još lijepo vrijeme...nekako me strah frknuti ih u sušilicu 🙄 Jučer sam pohodila ikeu pa se pridružujem vlasnicima malm komode 😁
Jutro!
Vratija se Sime 😅 Tesko je ponovo uskocit u vlak nakon sto par dana nisi u toku 🙈
Procitala sam zadnjih 10ak stranica, drago mi je za sve dobre vijesti s pregleda 😊 I slikice su 😍😍
Vise nisam pacijent 🎉 Cini mi se da je sve po starom, bh nisu nista cesce nego prije pa se i ja ponasam kao prije. U to ime smo se pocastili burgerima jucer 😍 Ali bila je postena guzva na tom dijelu grada.
Od novosti jos, kolica i autosjedalice smo narucili, poharala sam patpat stranicu 😂 Moram do Ikee jos po sitnice. Od vecih stvari nam jos krevetic i komoda fale.
Planiram na djevojacku u petak, bit cu jedino kitovo mladunce medu prisutnima 🤣 Svadba je za 10 dana, nadam se da cu prezivit put do dolje i nazad.
m.girl 😍😍😍
Barbie, baš sam gledala te kartice 👍 Ovo za 4 funte je super!!! Bacam se odmah u kupovinu 😉
Ja sam upravo razmontirala navlake s kolica i as da ih operem i osušim dok je još lijepo vrijeme…nekako me strah frknuti ih u sušilicu 🙄 Jučer sam pohodila ikeu pa se pridružujem vlasnicima malm komode 😁
Možda glupo pitanje, ali kud s tim karticama? Jel se lijepe nekud ili?
Možda glupo pitanje, ali kud s tim karticama? Jel se lijepe nekud ili?
mislim ih koristiti na način da npr bebana stavim na dekicu, tu kartu pored i onda ga tako uslikam. znaš kako se prije na fotke, kad smo mi bile male, iza pisalo tipa Ivanin 2. rođendan? e to ti je to, samo ne moraš pisati nego imaš uspomenu tog nekog događaja na fotki.
Draga barbie, hvala ti na komplimentu i savjetu za plitvice. Sad si mi baš dala razmišljati, ali tolio dugo se već spremamo na te Plitvice pa valjda pola godine i uvijek je nešto, hehe. I muž kaže prije 2 dana daj idemo 30.9. bit će lijepo vrijeme i još dok ti možeš, reko ajde. I jučer osvane taj neki vikend po kojem su još ulaznice za manju cijenu. Vjerujem da će biti gužvetine jer će svi onda htjeti ići, ah vidjet ćemo, ali baš mi htjela od odemo.
ajmeee predivne suuu :)))) našla sam ih na ebayu, 46kn su. Naručujem odmah, super ideja za našeg mišeka hvala ti za slikicu
Noa 💙
m.girl predivna si! Na ovoj temi sve neke zgodne tete, vec sam to komentirala
Evo link za torbu: https://m.aliexpress.com/item/32828142454.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32828142454&productSubject=32828142454&shortkey=jIruQZNz&addresstype=600
Luka ❤
Suvo meso, kisele paprike punjene sirom, kiflice i onda poslije tog flasica domaceg soka od grozdja - recept za mucninu hahaha :O Jos nisam puno pojela, znam kao da je upitno smijemo li to jesti, ali sve mi je poznatog porijekla. Izgleda da je preslatki sok presudio (iako nije seceren, grozdje slatko samo od sebe).
Barbie,
super fora 😊 Ja nasla stikere za zid, africke zivotinje i bas mi se svidja. Malo ukrasiti vise krevetica.
A za briseve, da. Ja sam ih jednom radila i ujedno to je bio i prvi akuserski pregled u trudnoci (17 nedelja). Doktor nije zurio zato sto sam papu radila u decembru, a u januaru kolposkopiju sa HPV tipizacijom (nemam nijednu vrstu HPV-a). A smatra da se zena ne treba previse "cackati" dole do velike trudnoce, kada moraju uvesti zbog otvaranja. Briseve ce opet raditi u tridesetim nedeljama, ne znam kad tacno.
Sarma 😍 Prijatnoo 😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji