Sarah divna spavacica, divan stomacic ❤️
Cure, stigli su mi nalazi, Salatice koncentrisi se sada 😂
Dakle fibrinogen mi je i pored heparina visok sada je 8.4 (normalno do 4), a ono sto mi je cudno hemoglobin se nista nije popravio od kako uzimam Legofer vec mjesec dana (sada je 114), ali zeljezo je ok 21,1 (ref od 8-31).
Kako hemoglobin nizak, a zeljezo ok? Hematokrit je isto snizen. Glukoza dobra 4,8. Mozemo papati slatko i dalje 😊
Urin mi ima nesto bakterija i 8-10 leukocita.
Posto nam Mirande nema, ako se ko razumije da mi da svoje misljenje. Na pregledu sam u cetvrtak ☺️
Dobar ulov i u Mülleru Ja baš zavidim vama koje možete svaki dan lutati. Ne fali mi posao, al mi je dosadno mjesecima na mirovanju. I onda smisljam sta bi mogla radit u stanu sad kad nisam više na strogom mirovanju..i onda mi se ne da ništa.
A inače baš volim radit, čistit, kuhat, pravit kolače, izrađivati nešto..
sarah, bas je slatka spavacica!
Ptico, i ja pratim Shopping kraljicu, muz me ruga, onda si uvijek vracam emisije na MaxTV snimalici i gledam kad sam sama kuci 😂
I hvala na info za kadicu, uzet cu je i ja.
Luka ❤
Da ne odgovaram svima posebno.. pijem elevit svako drugi treći dan i od danas počinjem sa željezom tardyferon (izbjegavam željezo do početka ali evo sad moram jer mi je na kraju). Jedem zdravo i šareno i pokušala sam sve moguće prirodne načine ali baš ništa ne djeluje.. Donat Mg svaki dan. jogurti, lanene sjemenke, kefir, suhe šljive..sve je već isprobano i baš baš ništa ne potiče.. dakle..ostala sam bez ideja.. da riješim ovaj problem vaga bi pokazivala sigurno par kila manje
ma grozno..
tako je i meni, pijem zeljezo sad vec 4 kutiju i katastrofa sam s probavom. oduvijek imam problema i bez tableta inace ne idem na wc, i vjerujem da bi i kod mene bilo par kg dole da sam redovita. :-)
Je jeeee evo napokon sjelo i na Erste 😂😂
Ja sam bila u h&m i kupila si dva grudnjaka, hlace/trenirka i majicu za trudnice. Idem sad to probati jer mi se tamo nije dalo 🙈 pa vam poslikam 😂
Joj Ptico, fini rucak, tako i ja kad muz radi dnevnu pa ne znam sta bih kuhala. Najgore mi je kad moram samo za sebe kuhati pa nadem laksi nacin...
Danas radim purece okruglice u toću i uz to cu pire krumpir 😊
meni još uvijek paše biti na poslu. ne mogu zamisliti da sam doma. iako ću uskoro i to morati.
Joj baš je fora spavacica. Kakve su cijene?
Na sniženju je ova bila 127.
Ja se danas držim bakine kuhinje ( imam mladu baku) radi ounjene paprike pa ja mogu dragom samo servirati stol kad dođe s posla :)
Sortiraj odgovore
Najstariji