Sarah divna spavacica, divan stomacic ❤️
Cure, stigli su mi nalazi, Salatice koncentrisi se sada 😂
Dakle fibrinogen mi je i pored heparina visok sada je 8.4 (normalno do 4), a ono sto mi je cudno hemoglobin se nista nije popravio od kako uzimam Legofer vec mjesec dana (sada je 114), ali zeljezo je ok 21,1 (ref od 8-31).
Kako hemoglobin nizak, a zeljezo ok? Hematokrit je isto snizen. Glukoza dobra 4,8. Mozemo papati slatko i dalje 😊
Urin mi ima nesto bakterija i 8-10 leukocita.
Posto nam Mirande nema, ako se ko razumije da mi da svoje misljenje. Na pregledu sam u cetvrtak ☺️
Dobar ulov i u Mülleru Ja baš zavidim vama koje možete svaki dan lutati. Ne fali mi posao, al mi je dosadno mjesecima na mirovanju. I onda smisljam sta bi mogla radit u stanu sad kad nisam više na strogom mirovanju..i onda mi se ne da ništa.
A inače baš volim radit, čistit, kuhat, pravit kolače, izrađivati nešto..
sarah, bas je slatka spavacica!
Ptico, i ja pratim Shopping kraljicu, muz me ruga, onda si uvijek vracam emisije na MaxTV snimalici i gledam kad sam sama kuci 😂
I hvala na info za kadicu, uzet cu je i ja.
Luka ❤
Da ne odgovaram svima posebno.. pijem elevit svako drugi treći dan i od danas počinjem sa željezom tardyferon (izbjegavam željezo do početka ali evo sad moram jer mi je na kraju). Jedem zdravo i šareno i pokušala sam sve moguće prirodne načine ali baš ništa ne djeluje.. Donat Mg svaki dan. jogurti, lanene sjemenke, kefir, suhe šljive..sve je već isprobano i baš baš ništa ne potiče.. dakle..ostala sam bez ideja.. da riješim ovaj problem vaga bi pokazivala sigurno par kila manje
ma grozno..
tako je i meni, pijem zeljezo sad vec 4 kutiju i katastrofa sam s probavom. oduvijek imam problema i bez tableta inace ne idem na wc, i vjerujem da bi i kod mene bilo par kg dole da sam redovita. :-)
Je jeeee evo napokon sjelo i na Erste 😂😂
Ja sam bila u h&m i kupila si dva grudnjaka, hlace/trenirka i majicu za trudnice. Idem sad to probati jer mi se tamo nije dalo 🙈 pa vam poslikam 😂
Joj Ptico, fini rucak, tako i ja kad muz radi dnevnu pa ne znam sta bih kuhala. Najgore mi je kad moram samo za sebe kuhati pa nadem laksi nacin...
Danas radim purece okruglice u toću i uz to cu pire krumpir 😊
meni još uvijek paše biti na poslu. ne mogu zamisliti da sam doma. iako ću uskoro i to morati.
Joj baš je fora spavacica. Kakve su cijene?
Na sniženju je ova bila 127.
Ja se danas držim bakine kuhinje ( imam mladu baku) radi ounjene paprike pa ja mogu dragom samo servirati stol kad dođe s posla :)
Barbie super ulov 😊 svako snizenje treba iskoristit 💪
Sarah bas cu potrazit gdje ima mtc u Splitu, da se zaletim po jednu 🙂
Allie hahahahaha a jesi smijesna 😂😂 svi muzevi se rugaju na shopping kraljicu, mom se odmah kosa na glavi digne 😂
Bruna pa da, kad sam solo doma ovo mi uvijek bude najjednostavnije a opet zdravo 😊 tvoj rucak mi se svidaa jakoo, jel imas recept za purece okruglice u saftu? Nisam ih nikad radila, zadnji put sam ih jela kad mi ih je baka radila a to js bilo davno 😟
Bas posalji slike, ja sam full zadovoljna sa njihovom robom 😊
Bruna, ja kad god odem u hm po grudnjak, vise svega neka 2 ogromna broja, nikako naletit da ima moja veličina...
Ptico, meni je skoro svaki ručak tako nešto (jaja, tostovi, sir sa salatom ili slično) a onda tek kad muž dolazi s posla kuham nešto konkretno da je i njemu friško 😁 jer nekako sve što nije varivo ili juha ili neki umak nije fora kad se podgrijava pa sam se nekako tako navikla od kad sam doma...
Sarah, nafiniji ručak je onaj koji netko drugi skuha, tako moja svekrva kaže 😂 ima smisla skroz... A pogotovo ako je skuhala mama ili baka 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji