Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaaiva
    18. Rujan 2018. 10:50

Sandrica30 imaju neki čepići Eva qu mislim da se tako zovu kao dobri su za trudnice, ne izazivaju grčeve, tako su bar meni rekli u ljekarni.
    Ja sam isto Rh - pa sam radila test na antitijela na početku trudnoće, i sad u 25 tjednu i još moram jednom. 

Rita

zadranka86
    18. Rujan 2018. 10:50

MareiKate

Hahaha Duda 😂
    Žene, vi koje ste doma… kako se motivirate svaki dan? Mene primi ludilo - kuham, čistim, naručujem, onda imam feeling da sam napravila sve i da nemam što radit više, i onda sam danima bezvoljna, ono imam par stvari za obavit pa mi se neda niti to…
    Baš sam grozna, frendica koja je trudna a još ide na posao bi bila presretna da ima viška vremena za pripremu i istraživanje, a ja ga imam na pretek pa ne znam što bi sa sobom…

Bas dobro pitanje...Ja imam dvi cure jednu od 8god dr od 6god.i imam obaveza stvarno..Sto skola sto skuhat oprat..Ali uz sve to meni bude dosadno..jer ono imam dosta i tog viska vremena kad sve to obavim ja san slobodna...zivimo u kuci s veeeelikim dvorom i cure su mi vani cim obave sve obaveze auta nema na vidiku i ja san potpuno bezbrizna...i inda mi ugl.popodne bude dosadno...i lezim dosta tj mirujem uz sve to jer imam takvu trudnocu....ns daneee..nekad vrime kratim ode nekad citam nekad nemam pojma izmisljam nesto i pokusavam ubit tu dosadu..eto..haha nije bas neki opis..al tako to ugl izgleda..

url=https://lilypie.com]

Ana89
    18. Rujan 2018. 10:51

MareiKate

Hahaha Duda 😂
    Žene, vi koje ste doma… kako se motivirate svaki dan? Mene primi ludilo - kuham, čistim, naručujem, onda imam feeling da sam napravila sve i da nemam što radit više, i onda sam danima bezvoljna, ono imam par stvari za obavit pa mi se neda niti to…
    Baš sam grozna, frendica koja je trudna a još ide na posao bi bila presretna da ima viška vremena za pripremu i istraživanje, a ja ga imam na pretek pa ne znam što bi sa sobom…

Tako nekako..od 7. tt mi je tako..organiziram sve oko obroka...i dostave kad nešto naručim i povremenih neodgodivih obveza..ostatak vremena što mi se taj tren radi s obzirom na simptome..umor, šicanja, bockanja..imala sam mir 2. tromjesečje, sad ih je opet sve više lol.
    Uglavnom,, dani prođu. Još 79, 80 haha

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    18. Rujan 2018. 10:57

MareiKate

Hahaha Duda 😂

ista stvar kod mene 😂 i nakon 2 dana ispocetka 😂

Bruna92
    18. Rujan 2018. 11:04

MareiKate i kod mene isto tako... Kad god me netko zovne ja kazem da cistim... Ljudi vise ne znaju sta cistim kad svaki dan nesto cistim a zapravo se samo vrtim u krug od dosade... Ali eto, nekako produ dani... Ima dana kad sam toliko deprimirana i dosadno mi je da mi se ne da ni ono malo sta trebam napraviti... Uzas... Ali dobroooo, uskoro necemo imati vremena za ovakve "gluposti" i jedva cekam.
    Nego, ne znam jesam li ja luda ili sta... Sjedim sad na kavi i pored mene neka mama sa sinom od mozda 8, 9 godina... I kaze ONA NJEMU "ajde molim te popij kavu, mora mama ici"... Malo je reci da sam ostala u soku i blenula u njih... I stvarno, pred malim stoji salica kave... Di ide ovaj svit? 😨

Emily1801
    18. Rujan 2018. 11:18

Bruna92

MareiKate i kod mene isto tako… Kad god me netko zovne ja kazem da cistim… Ljudi vise ne znaju sta cistim kad svaki dan nesto cistim a zapravo se samo vrtim u krug od dosade… Ali eto, nekako produ dani… Ima dana kad sam toliko deprimirana i dosadno mi je da mi se ne da ni ono malo sta trebam napraviti… Uzas… Ali dobroooo, uskoro necemo imati vremena za ovakve "gluposti" i jedva cekam.
    Nego, ne znam jesam li ja luda ili sta… Sjedim sad na kavi i pored mene neka mama sa sinom od mozda 8, 9 godina… I kaze ONA NJEMU "ajde molim te popij kavu, mora mama ici"… Malo je reci da sam ostala u soku i blenula u njih… I stvarno, pred malim stoji salica kave… Di ide ovaj svit? 😨

Meni su u tim godinama jos uvijek govorili da ce mi ako popijem kavu narasti rep. Kad sam bila mala zakljucila sam da je bakin pas sigurno pio puno kave kao mali cim ima dugacak rep. 😂

Mina93
    18. Rujan 2018. 11:19

Bruna92

MareiKate i kod mene isto tako… Kad god me netko zovne ja kazem da cistim… Ljudi vise ne znaju sta cistim kad svaki dan nesto cistim a zapravo se samo vrtim u krug od dosade… Ali eto, nekako produ dani… Ima dana kad sam toliko deprimirana i dosadno mi je da mi se ne da ni ono malo sta trebam napraviti… Uzas… Ali dobroooo, uskoro necemo imati vremena za ovakve "gluposti" i jedva cekam.
    Nego, ne znam jesam li ja luda ili sta… Sjedim sad na kavi i pored mene neka mama sa sinom od mozda 8, 9 godina… I kaze ONA NJEMU "ajde molim te popij kavu, mora mama ici"… Malo je reci da sam ostala u soku i blenula u njih… I stvarno, pred malim stoji salica kave… Di ide ovaj svit? 😨

Mozda je mlijeko ili pjenica, iskreno se nadam da je xD jer smo tako i mi necakinji kad je bila manja uvik govorili da ce s nama popit kavicu pa doma dobije mlijeko, a u kaficu pjenicu

Mina93
    18. Rujan 2018. 11:19

Emily1801

Bruna92

Meni su u tim godinama jos uvijek govorili da ce mi ako popijem kavu narasti rep. Kad sam bila mala zakljucila sam da je bakin pas sigurno pio puno kave kao mali cim ima dugacak rep. 😂

🤣🤣 Sopali ga kavom 🤣🤣

Kolačići
    18. Rujan 2018. 11:32

Bruna92

Zato ja još sjedim u uredu i borim se sama sa sobom i sa vjetrenjačama. A ovo djete s kavom, ne mogu vjerovati i meni je u tim godinana još "rastao rep" od kave.... 

zadranka86
    18. Rujan 2018. 11:32

Bruna92

Hahahahah.....moje vole pit ice coffe i ja to pijem...njima za gist onu jednu vrecicu preolovim i napravim al to je ono bass rijetko...ali razumim jer je to fino i s ledom i njima se to svida..a sad da im daje bas kavu i to jos u kaficu...hahahah.....onda mora da san i ja popozdila....a ima svega...vidis i cujes svasta..naj zesce mi kad makom ditetu daju tipa vino il pive onako nek proba..i inda dite radi facu al pijucka...meni to glupo..al stoss sto ljudi stoooo cudii..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.