Sad cu ja poslat mail Lesnini. Ja sam isto taman ovih dana išla to naručiti. Ne mogu tako mijenjati akciju u tijeku.
Ne znaju da su se zamjerili gomili živčanih trudnica
Javim se što su vam javili.
Lp
Mina ja nosim A. 🙈
Ja se jos nisam upotpunila. 😂
Allie odakle ces uzeti kadicu? Ja vise nemam pojma odakle bi samo znam da zelim bas tu flexibath. Zapela sam za nju i nema sanse da bi nesto drugo pogledala.
koma je Lesnina online. ne bih nikad ništa od njih online naručivala. samo ako imaju u dućanu.
A sto je pak H&Mu, krenula sam uzeti ovu i beige pidzamicu, velicina je jos bilo, a ne daju staviti u kosaricu. Tko tu koga? Nije do aplikacije, probala sam i za laptopom. 😤😤😤
Luka ❤
Da Lp :D To mi je navika s posla :) Uglavnom, nisam baš sigurna da to smiju raditi, istražit ću zakon o zaštiti potrošača (btw, ja sam kadicu već imala u košarici)
h&m zna imat neki bug na stranici. nemreš ništa dok ne isprave to 😏
Da Lp :D To mi je navika s posla :) Uglavnom, nisam baš sigurna da to smiju raditi, istražit ću zakon o zaštiti potrošača (btw, ja sam kadicu već imala u košarici)
I meni je bila u kosarici cijelo vrijeme i cekala sam danas da narucim! Izgleda da nista od kadice za sad. Pricekat cu malo, mozda bude neka druga akcija negdje.
Mina ja nosim A. 🙈
Ja se jos nisam upotpunila. 😂
Allie odakle ces uzeti kadicu? Ja vise nemam pojma odakle bi samo znam da zelim bas tu flexibath. Zapela sam za nju i nema sanse da bi nesto drugo pogledala.
Ima je i Magic Baby, uzet cu tamo.
Dobro barbie kaze, uzas je Lesnina, ovaj webshop im je zapeo u 2010. godini.
Apeliram na sve da prestanete spominjati McDonald's jer ako ja poludim, sjest cu u auto i voziti 40km do Osijeka da smirim cravingse.
Luka ❤
Ma vidjet ćemo. Ja se nadam izboriti za to. A potražit ću je i na Amazonu, javim vam ako je tamo nadjem povoljnije.
Mina, velicine ovih grudnjaka su s, m, l itd... Tako da sam ja uzela kao i do sada svoju velicinu M i super mi pase
Sortiraj odgovore
Najstariji