Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    18. Rujan 2018. 11:33

Ma kava je bila... Znam konobara pa sam ga pitala 😕
    Ja sam isto ko mala tako dobivala slag ili mlijeko... Ali ovo je stvarno bila kava 😨

zadranka86
    18. Rujan 2018. 11:36

CUREEE..moze da ako koja ima na mobu stanje racuna pa vidi da su bile komplikacije da nas obavjesti ode u grupi..ja to sve iskljucila i sad ka brene neki..A bass imam danas neke planove zato mi bass bitno da ne idem na pamet ...Mucas grasijass....

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    18. Rujan 2018. 11:40

zadranka86

CUREEE..moze da ako koja ima na mobu stanje racuna pa vidi da su bile komplikacije da nas obavjesti ode u grupi..ja to sve iskljucila i sad ka brene neki..A bass imam danas neke planove zato mi bass bitno da ne idem na pamet …Mucas grasijass….

Evo ja stalno gledam, nisu jos proknjizili. Javim odmah kad budu

• Sandrica30
    18. Rujan 2018. 11:41

Malaaiva

Sandrica30 imaju neki čepići Eva qu mislim da se tako zovu kao dobri su za trudnice, ne izazivaju grčeve, tako su bar meni rekli u ljekarni.
    Ja sam isto Rh - pa sam radila test na antitijela na početku trudnoće, i sad u 25 tjednu i još moram jednom.

Te i koristim  

zadranka86
    18. Rujan 2018. 11:45

Bruna92

zadranka86

CUREEE..moze da ako koja ima na mobu stanje racuna pa vidi da su bile komplikacije da nas obavjesti ode u grupi..ja to sve iskljucila i sad ka brene neki..A bass imam danas neke planove zato mi bass bitno da ne idem na pamet …Mucas grasijass….

Evo ja stalno gledam, nisu jos proknjizili. Javim odmah kad budu

Heheeee..mozeee mozeee ja cu virit u klokanicu tvoju vjest cekat...😂😂😂😉😉😉

• Neda30
    18. Rujan 2018. 11:46

Sandrica30

Da ne odgovaram svima posebno.. pijem elevit svako drugi treći dan i od danas počinjem sa željezom tardyferon (izbjegavam željezo do početka ali evo sad moram jer mi je na kraju). Jedem zdravo i šareno i pokušala sam sve moguće prirodne načine ali baš ništa ne djeluje.. Donat Mg svaki dan. jogurti, lanene sjemenke, kefir, suhe šljive..sve je već isprobano i baš baš ništa ne potiče.. dakle..ostala sam bez ideja.. da riješim ovaj problem vaga bi pokazivala sigurno par kila manje
    ma grozno..

Sandrice...mozda da probas stari recept....preslatki caj od kamilice....meni je znao pomagati🤔

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Emily1801
    18. Rujan 2018. 11:48

Ja sam dobila komplikacije. U PBZ-u sam.
    Ne znam kako vi, meni je super biti doma i sve to ali fali mi posao i moja placica. Nudili su mi lakse radno mjesto, ali onda bi mi placa bila oko 800 kuna veca od ovog sada na komplikacijama a i srusila bi si prosjek za porodiljni i to jako.

MareiKate
    18. Rujan 2018. 11:49

Meni su sjele komplikacije, još prije sat vremena negdje. HPB banka sam

Bruna92
    18. Rujan 2018. 11:50

Erste jos nije 🤔

MareiKate
    18. Rujan 2018. 11:52

Dakle sve smo u istom sosu... Ja sam stvarno morala strogo mirovati do nedavno, sad mi se ne isplati vraćati na mjesec dva, zbog prosjeka i svega, a ni ne osjećam se sad baš super pa je pitanje kako bi izdržala i mjesec dva na poslu...
    Ništa, dan po dan pa party ludilo s bebicama :D
    Lakše mi je kad znam da nisam jedina doma koja nekad toliko zapadne u neku fjaku da mi se neda ni najosnovnije obavit jer mi fali motivacije i nekih većih obaveza...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.