Ja ne mogu vjerovati kako su bezobrazni u Lesnini!
Sad sam htjela naruciti Stokke flexibath i onaj nastavak za novorođenče i skužim da su maknuli Stokke s onog popusta, a znam da je bio u popustu jer sam screenshotala fotku kad je tek pocela akcija! I sad pogledam i nadodali su samo da popust ne vrijedi na robnu marku Stokke i asortiman kolica i autosjedalica.
🤬🤬🤬
što se h&m tiče, najčešće rano ujutro obnove stock pa ja to lovim prije posla, oko pola 6-6 :D treba biti brz jer na rasprodaju dođe par komada.
evo ima i bijelo medo odjelce za 14 eurahttp://www2.hm.com/en_eur/productpage.0573494001.html
Ranoranioc 😁🤣
Da nisam uzela vec to odjelce sad bi ga narucila, al iskreno ne volim uzimat za bebona online ako nisam probala pod rukom jel mi to pase i jel dobar materijal 🙄 super ovako uhvatit ponudu i snizenje za neki ducan sta mos i fizicki poc i izvidit, to je samo moj stav, zato ni ne zelim uzet nista sa ebaya, a potrazila bi nesto za Bozic i nesto born 2018, jedino da nadjem pa operem triput 🤣 i onda da to ne prosljedjujem dalje nego da mi ostane za uspomenu
Da ne odgovaram svima posebno.. pijem elevit svako drugi treći dan i od danas počinjem sa željezom tardyferon (izbjegavam željezo do početka ali evo sad moram jer mi je na kraju). Jedem zdravo i šareno i pokušala sam sve moguće prirodne načine ali baš ništa ne djeluje.. Donat Mg svaki dan. jogurti, lanene sjemenke, kefir, suhe šljive..sve je već isprobano i baš baš ništa ne potiče.. dakle..ostala sam bez ideja.. da riješim ovaj problem vaga bi pokazivala sigurno par kila manje
ma grozno..
tako je i meni, pijem zeljezo sad vec 4 kutiju i katastrofa sam s probavom. oduvijek imam problema i bez tableta inace ne idem na wc, i vjerujem da bi i kod mene bilo par kg dole da sam redovita. :-)
Same here 🤣 ja pijem elevit svaki dan, nekad popijem sumece tablete, i dobila sam nekidan aroniju na poklon tako da cu i nju vjer krenut pit, al iskreno ni ne trudim se nesto pit jest i radit da ubrzam metabolizam, prosli tjedan sam popila sumeci mg i nakon tog mi se mali nije javljao skoro cijeli dan i umrla sam od straha tako da radije necu nista 🤣
Ja sam napravila prvi prekršaj na ovoj dijeti i otisla u Mcdonalds. Nisam mogla izdrzati od vasih prica jucer... niste ni svjesne koliko prekrasnu hranu spominjete,a ja sam gurman koji je na dijeti.
Uzela sam samo hambic i izbacila iz njega vecinu od cega bi mogla imati napad,npr. zelena salata.
Nisam uzela ni sok,ni krumpirice. I sjedim ja tako i cekam da ona donese,i cekam... i pijem svoju vodu iz bocice... i cekam i cekam... vec sam mislila da me neka sila prepoznala i rekla im "nedaj ovoj,ona to ne smije". No,stize zenska...donosi hambic i SLADOLED u znak isprike. Pomislim,ako prezivim ovo prvo i ovo drugo cu. I eto... jos nemam napad. Mada me malo frkica i pece me savjest. No, iskreno navikla sam se na ovu dijetnu hranu. Sada sam skuzila da sam zaboravila ostale okuse. Npr. neke se hrane ne mogu sjetiti kakvog je okusa nakon ova 3 puna tjedna palente i posnog sira. I vise mi nije ono kada krenem jesti da mi se hrana vraca... normalno ju pojedem,progutam i vise ne razmisljam puno o tome.
Eto...sada i vi znate da sam sagriješila. Mužu još ništa nisam rekla... sljedeći obrok i na dalje opet samo dijetno.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja ne mogu vjerovati kako su bezobrazni u Lesnini!
Sad sam htjela naruciti Stokke flexibath i onaj nastavak za novorođenče i skužim da su maknuli Stokke s onog popusta, a znam da je bio u popustu jer sam screenshotala fotku kad je tek pocela akcija! I sad pogledam i nadodali su samo da popust ne vrijedi na robnu marku Stokke i asortiman kolica i autosjedalica.
🤬🤬🤬
Isto sam i ja skuzila. Sad iz principa necu to uzeti u Lesnini. A pola toga u asortimanu nemaju dostupno i isporuke su im za 5-6 tjedana i slicno. Prelosi su.
Luka ❤
Cure jel imate neku tetu koja bi znala ovako nesto napraviti i onu hobotnicu?. Nezz di da pocnem traziti nekoga ko bi mi to napravio..sve one koje prodaju one hobice,nisu mi kao one za bolnicu..
Komplikacije i u Erste banci uplaćene :)
Evo konačno i na Zabu
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
što se h&m tiče, najčešće rano ujutro obnove stock pa ja to lovim prije posla, oko pola 6-6 :D treba biti brz jer na rasprodaju dođe par komada.
evo ima i bijelo medo odjelce za 14 eurahttp://www2.hm.com/en_eur/productpage.0573494001.html
Ranoranioc 😁🤣
Da nisam uzela vec to odjelce sad bi ga narucila, al iskreno ne volim uzimat za bebona online ako nisam probala pod rukom jel mi to pase i jel dobar materijal 🙄 super ovako uhvatit ponudu i snizenje za neki ducan sta mos i fizicki poc i izvidit, to je samo moj stav, zato ni ne zelim uzet nista sa ebaya, a potrazila bi nesto za Bozic i nesto born 2018, jedino da nadjem pa operem triput 🤣 i onda da to ne prosljedjujem dalje nego da mi ostane za uspomenu
url=https://lilypie.com]
Mareikate znam sve za grudnjak 🤣 ja sam uzela na cvjetnom i to na onom odjelu trudnickom i jedva sam nasla broj O.o ono kosarica A milijun, koja to trudnica nosi A? 🙄 Mislim ima ih sigurno al je veci postotak onih koje su se upotpunile 🤣 i uspila sam jedva nac jer nisam htjela puno trosit na to, ono ko zna koliko ce mi trajat, a ionako cu uzet i one za dojenje kasnije..
Bruna super ulov u hmu 😉 i ja sam gledala te grudnjake, jesi uzela svoj trenutan broj ili? Neko je komm da bi trebali kao broj vece..
Du dada 😍 tako slicne kompletice sam pikirala, al na ebayu posto uvijek narucujem sa ebaya, premedeni su 😍😍
i ja gledam shopping kraljicu 😂 samo što nekad ulovim skoro svaki dan, a nekad mi se potrefi tako da cijeli tjedan ne ulovim ni jednu epizodu. dragom je koma i ruga mi se uvijek 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji