Ja sam isto odmah u startu vadila rh faktor, ali sam primijetila da ne salju svi u isto vrijeme. Kao i KKS.
Ja sam znala imati problema s probavom, ali otkad sam presla na Novalac, stvarno nemam aspolutno nikakvih problema, idem redovno svaki dan i uopce ne razmisljam o tome.
Luka ❤
Pozdrav, nije me bilo neko vrijeme, pa ne znam jeste li ovu temu obradile. Dobila sam kolica Gracko Trekko. Imate li iskustva s njima ili da ih je naka nabavila? Danas idem po njih pa me zanima što očekivati?
Ja isto tek sad do idućeg pregleda moram izvaditi RH faktor. Kod prve trudnoće on nije toliko bitan od samog početka, mislim da nas zato dr šalje kasnije... Tek u drugoj ili trećoj trudnoći može i prije poroda napravit problem. Barem sam ja tako shvatila...
Jutro cure! Ja se truckam Uberom po jutarnjim gužvama do Vuk Vrhovca. U torbi urin i epruvetice nadam se nezgrušane krvi 🤣
I kad to sve lijepo predam odoh na neki komad torte jer me izluđujete s tim mađaricama 😁
meni ti je obavezna postaja nakon Vrhovca dolje na kvatriću Vincek 😋😂 da me vide sestre nalupale bi me 😂
Sto se rh faktora, vadila sam ga prvi put tam oko 12 tjedna i posto sam negativna krvna grupa sad je bila kontrola u 28 tjednu i onda jos jedna u 34..
Mareikate to i mene zanima dal moze napravit problem, bas smo pitali gibekologa zadnji put rekao je da ne i sto se njega tice da odmah mozemo na drugo 😂 da se to kontrolila putem combosovog testa i da kao ne bi trebalo bit problema.
Meni je ovo druga trudnoca, prvi put sam imala spontani..
Bas sam to htjela pitat Mirandu al vidim da nam vise nije aktivna.. mozda netko drugi ima kakvih info ili iskustva 😊
meni su baš jučer objašnjavali da se rh vadi u prvoj i dr trudnoći, svaka slj nije potrebna ako si već jednom primila onu inekciju?! niš ja to ne kužim ustvari :/
url=https://lilypie.com]
Jucer si gledam kalendar i pise još 11tjedana..muž mi je šokiran i pita kak tak malo...al kuži se da smo pri kraju, vađejđej rastura ko da će se prepolovit, nista spešl ne radim a umornaaaa. Idemo polako spremat popis za bolnicu i krenut sa kupovinom 💪 me mogu ja cekat 38.tj 😁
Još nešto, kile, dok smo bili u Petrovoj na iVF postupcima stalno su me gnjavili za kilažu i šećer, na koncu meni moj bebe pao s neba. Ali sad imam 13 kg plusa ali nizak tlak i jako nizak šećer. kažu da ni to nije dobro ali nitko ne govori zašto. Trudnoću vodim sad kod svog liječnika u kojeg imam veliko povjerenje iako su mi ekipa u Petrovoj rekli da su mi na raspolaganju, ali su mi daleko pa nisam išla na kontrole.
Vidim da spominjete slaste i kolače pa se sjetih da pitam.....
Sto se rh faktora, vadila sam ga prvi put tam oko 12 tjedna i posto sam negativna krvna grupa sad je bila kontrola u 28 tjednu i onda jos jedna u 34..
Mareikate to i mene zanima dal moze napravit problem, bas smo pitali gibekologa zadnji put rekao je da ne i sto se njega tice da odmah mozemo na drugo 😂 da se to kontrolila putem combosovog testa i da kao ne bi trebalo bit problema.
Meni je ovo druga trudnoca, prvi put sam imala spontani..
Bas sam to htjela pitat Mirandu al vidim da nam vise nije aktivna.. mozda netko drugi ima kakvih info ili iskustva 😊
Ja sam drugi put radila Coombsov test 25. TT, još jednom u 34. ide. Mi RH negativne moramo.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mmama 2 a to mi isto nema smisla.. 😐 treba provjerit da nije doslo do mjesanja krvi.. u tom slučaju nastaju svi problemi.
Ahhh svatko nesto svoje kaze i vise nisi pametan..
Sortiraj odgovore
Najstariji