Jutro.. Ipak nisam sanjala cervikse ali imam brutalne snove. Nocas sam sanjala da sam bila na pregledu i da je bebica istrgnila pupcanu vrpcu i govori doktor kao, nije bed, spojit cemo mi to ponovo, ali mama, pa naravno da je beba potrgala pupcanu vrpcu kad se igrala i istrosila ju, zasto joj nisam kupila igracku i dala joj da se s igrackom igra. I onda kao ide to sve natipkat i pita kak se beba zove, ja reko nismo odabrali jos ime. Kako mi je bilo neugodno. Nemam nis za bebu, pa ni ime, ni igracku.. Jadno dijete. Haha koji san.
ja isto sanjam svašta 😂😂😂😂 kupi bebi igračku odmah! 😂😂😂
Dobro jutro narode! Svima koje radite, sretan radni dan! Nama prisilnim neradnicama želim ispunjen dan 😆.
Sretno na pregledima i pretragama 😘😘😘 Očekujemo odlične vijesti 😀
Ja i muž smo isto jučer cruisali HM stranicu, kako je naša ambasadorica Barbie rekla da ima lijepih stvari. I love mom and dad bodiji u košarici, čekaju realizaciju. Jer se mislim hoću li uzeti onaj Batman kompletić mali broj 😆😆.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutroo,
da se samo cekiram hahaha 🤣 Nisam spavala opet 🤣 Okrenula sam se toliko puta da sam se na kraju istripala da li skodim bebi sa tim. Ali briga me, sto kaze tata "a ne mozes svaki dan spavati" haha. Hocu da premotam Top Chef novu epizodu (novu sezonu), dok cekam mini picu i kroasan za dorucak. A na selu sam. Divno haha.
Srecno svima koji imaju preglede 😘 I ko moze hodati, joj hodajteeeeeee. Ovdje je dan savrsen, makar jutro, ni toplo, ni hladno ❤️
Jutro cure! Ja se truckam Uberom po jutarnjim gužvama do Vuk Vrhovca. U torbi urin i epruvetice nadam se nezgrušane krvi 🤣
I kad to sve lijepo predam odoh na neki komad torte jer me izluđujete s tim mađaricama 😁
jutro svima, ja sam još uvik u ovoj ekipici radnog naroda, ali na izmaku snaga haha zapravo, odradit ću zaostatke iz prethodnih mjeseci, i polako kroz 10.mj. ići kako koji dan, i to je to od mene :)
truskawka sigurno uživa u zagrljaju mužića, i neka - zaslužili su! mi koje smo svaki dan sa svojima, ne cijenimo baš :) :)
potegle ste temu poroda, ja sve šta ću reći je da uživate u trudnoći, kad dođe vrime poroda, idete i to je to. i zavidim vam svima kojima je prvi porod, jer svaki slijedeći put otprilike znaš što te čeka - teže je :) ja sam rodila u splitskom rodilištu, i nisam imala negativnih iskustava, i onim sestrama na odjelima mama i beba treba se klanjat doslovno, žene su zmajevi i iako jedva stižu, svaka im čast! i moj savjet za mame koje potrefi da rode kasno popodne il večer, zamolite sestre ako mogu da vam odnesu bebu tu prvu noć - da dođete sebi,odspavajte i ujutro vam bebicu donesu. :)
Lovre
Jutro!
Mina ja u Lidl ne smijem uci, jucer bila 2 puta - glavni ulov su mi prozirne kutije (2 seta kupila - dobro ce mi doci za razvrstat bebine sitnicarije) i kila bombona u staklenoj tegli ❤️ Meni ni jedan ducan ne treba uz Lidl 😂
Citam vas oko megica - sad zdnje sto sam bila u zgu u 10 dana bila par puta, onaj novi cheese tasty minje savrsen. Muz me samo pitao cime sam zsluzila pristice na licu 😂 i sad bi otisla ponjedno 3 kom ali srecom nema ga pa cu se zadovoljit kavom i kolacem :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
jutro svim lipim trudnicama pomoć mi triba..moja probava je apsolutno nestala i ako ne stavim čepić nema šanse da prirodno samo dođe..užas jedan..jel itko ima slično iskustvo.. zanima me jel postoji nešto šta mi trudnice možemo uzet za potpuno čišćenje..ludim lagano i neznam šta da radim jer ništa ne funkcionira..sve sam učinila-prominila spizu, radim kompote, jedem vlakna, pijem puno vode..itd..kupila neki sirup u ljekarni...i ništa.. neznam šta da radim.. gin kaže da koristim čepiće zasad ali ni to ne riješi cili problem..ludim
malo san pokvarila temu o robici i lipim stvarčicama za bebe ali neznam di bi pisala..ovde su svi aktivni vidim, pa se možda nađe netko da pomogne sa savjetom
url=https://lilypie.com]
Sandrice - domaci kefir smiksan sa sljivama i lanenim sjemenkama :) ili kupovni, svejedno
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji