Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    15. Rujan 2018. 11:18
    Evo i nas ulov do sad, ovo je sve vecinom iz c&a kad su imali 50% na vec snizenu odjecu😉
    Evo i nas ulov do sad, ovo je sve vecinom iz c&a kad su imali 50% na vec snizenu odjecu😉

inace posto je nama peto svi misle kako ja sve imam ali bas naprotiv nemam nista,sve sam podijelila i pobacala sto nije valjalo tako da se i mi opremamo kao da je prvo 

pepe1907
    15. Rujan 2018. 11:18

barbiemama

VelikoSretnoDijete

Ooo super, bas sam se pitala kakav je materijal :D da ne dode neka plastika. Znaci narucujem.
    A velicine?

uzela sam S. meni su sada prilično komotne i oko struka i posvuda. ja sam 175-176 cm i sad imam negdje oko 60 kg. nekome nižem bi vjerojatno bila još duža i komotnija. čak su mi donekle i slatke. iako stvarno ne volim spavaćice jer se osjećam babavo 😂

super su i slatke i nisu babaste uopce...ja vec sad imam trbuh dosta. pa ne znam koju bi vel.uzela da mi nije kratka

pepe1907
    15. Rujan 2018. 11:25

Ogrtač nam.treba za bolnicu? imam jedan dosta debeli plavi, ne znam dal bi ga uopće uzimala i btw. Pepco u zg di mi je bolje otić na Buzin ili u Radnicku? moze link ne znam ko ima za tetrice iz Ikee

du1988
    15. Rujan 2018. 11:25

pepe, ja mislim da bi ti M trebala biti dobra, ali ako se bojis, uzmi jednu M, jednu L! Btw, narucila sam Kunert libero online, na kraju na nevidjeno...vidjet cemo jesam li se zeznula. Javim dojmove kad stignu 😊 mama5, stvarcice su preslatke! ima li netko iskustvo s trgovinom Orchestra??

url=https://lilypie.com]

AllieH
    15. Rujan 2018. 11:26

Salatice i Mama5, sve je preslatko. 😍 C&A mi online ima bas super stvari. Mislim da sam ja najgora, skoro nista dosad nisam kupila. Ruksak za pelene, ljetni krovic za kolica (a sama kolica jos ne 😂), Ergobaby nosiljku i 3 kompletica iz H&M-a. To je sve 🙈🙊 Zadnji vikend u 9.mj idemo u Zagreb, tad cemo u Ikeu,  kupiti kolica, a jaje cu uzeti na sljedecoj Zutoj srijedi u City Centru. Za sve ostalo si ja jos mislim da imamo vremena. Stvarno me nije uhvatilo neko ludilo 🤷‍♀️ 

Luka ❤

AllieH
    15. Rujan 2018. 11:27

du1988

pepe, ja mislim da bi ti M trebala biti dobra, ali ako se bojis, uzmi jednu M, jednu L! Btw, narucila sam Kunert libero online, na kraju na nevidjeno…vidjet cemo jesam li se zeznula. Javim dojmove kad stignu 😊mama5, stvarcice su preslatke! ima li netko iskustvo s trgovinom Orchestra??

Mislim da je ptica spominjala Orchestru i da je tamo uzimala neke stvari 🤔

Luka ❤

du1988
    15. Rujan 2018. 11:28

allie, mi stignemo robicu uhvatiti na bozicnim popustima 😂 a ja bogme i na sijecanjskim (ako ne urani)!

url=https://lilypie.com]

AllieH
    15. Rujan 2018. 11:34

E bravo, toga se nisam ni sjetila. 🔝 Jel se zna kad u 11. mjesecu bude onaj baby sajam, koji vikend otprilike? 

Luka ❤

barbiemama
    15. Rujan 2018. 11:43

Pepe, ne znam za Radničku, ali ne preporučam Buzin Pepco. bili prošli tjedan i praktički je opustošen. nema brojeva skoro ničega što sam htjela. čini mi se da je najbolji onaj u West Gateu, ako ti nije predaleko. 

barbiemama
    15. Rujan 2018. 11:43

AllieH

E bravo, toga se nisam ni sjetila. 🔝 Jel se zna kad u 11. mjesecu bude onaj baby sajam, koji vikend otprilike?

mislim da bude krajem 11. mj. 20. i nekog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.